WordPress.org

Profiles

virtualmotorpix

  • Member Since: November 30th, 2012
  • @virtualmotorpix on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Publicising posts does not work, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Jeremy, We published right away so we could check quickly whether or not it…

    2 months ago

  • Created a topic, Publicising posts does not work, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, I am having a problem with one of our sites…

    2 months ago

  • Posted a reply to Posts not publishing to social media, on the site WordPress.org Forums:
    I am having the same problem with our other site www.porscheroadandrace.com and we have Jetpack…

    2 months ago

  • Posted a reply to Incorrect password, no link received via email, on the site WordPress Support Forums:
    Hi James, thank you very much. It worked. However, I have another question: Why did…

    9 months ago

  • Posted a reply to Incorrect password, no link received via email, on the site WordPress Support Forums:
    Hi James, thank you very much. I will try but have never done this before.

    9 months ago

  • Created a topic, Incorrect password, no link received via email, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to WordPress cannot access web server, on the site WordPress Support Forums:
    Thank you very much, I will try it out.

    9 months ago

  • Created a topic, WordPress cannot access web server, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to New posts not showing up on homepage, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Michael, I don't understand what this means. Where do I find the plugin? What…

    11 months ago

  • Created a topic, New posts not showing up on homepage, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Expanding Links Widget, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Activated, so where is it?, on the site WordPress Support Forums:
    It worked! Yay! Thank you! I hate problems like this, when it turns out to…

    4 years ago

  • Posted a reply to Activated, so where is it?, on the site WordPress Support Forums:
    I have the plugin in 'plugins' just no idea where to change settings. Beginning to…

    4 years ago

  • Created a topic, Activated, so where is it?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago