WordPress.org

Profiles

viniciusferrao

Profile picture of viniciusferrao
  • Member Since: March 5th, 2013
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Double language in address: https://blog.com/en/pt-br", on the site WordPress Support Forums:
    Gunu, I've installed a new VM from the ground and I can confirm that the…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Double language in address: https://blog.com/en/pt-br", on the site WordPress Support Forums:
    Hello Gunu. Unfortunately the problem still persists. As I said, I can't blame qTranslate-X for…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Double language in address: https://blog.com/en/pt-br", on the site WordPress Support Forums:
    Upgraded to the Github version and the problem persisted. I can't blame qtranslate-X for that.…

    1 month ago

  • Created a topic, Double language in address: https://blog.com/en/pt-br, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "AD authentication for all sites in Multisite", on the site WordPress Support Forums:
    Any progress in this? We want to setup an wordpress authentication scheme globally, so we…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Bulk Import only users from a specific OU", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for your reply glatze. I found a nice solution for this: dynamic security groups.…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Easy FancyBox] undefined index id", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks RavanH. I can confirm that using the devel version solves the problem.

    2 years ago

  • Created a topic, Not working on WordPress 3.3.2?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Easy FancyBox] undefined index id", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having a lot of garbage in my server logs due PHP Notice. And this…

    2 years ago

  • Created a topic, Problem with AD Queries?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Settings NOT saved.", on the site WordPress Support Forums:
    I solved downloading the developement version, a.k.a 0.3.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Settings NOT saved.", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem here.

    2 years ago

  • Created a topic, Bulk Import only users from a specific OU, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "WP accounts as well as AD accounts?", on the site WordPress Support Forums:
    Enabling fallback mode doesn't resolve the problem?

    2 years ago

  • Posted a reply to "Inconsistent login and test tool: blank page.", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, I discovered that the problem is only triggered when "Use TLS" is selected in…

    2 years ago

  • Created a topic, Inconsistent login and test tool: blank page., on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Active Directory Integration