WordPress.org

Profiles

vinchenze

Profile picture of vinchenze
  • Member Since: March 4th, 2011
  • @vinchenze on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Widget not showing, on the site WordPress Support Forums:
    I had the same problem and am answering this old question in case someone else…

    4 months ago

  • Posted a reply to Breaks site after WP 4.4 update., on the site WordPress Support Forums:
    i did not have that plugin and all i got was a blank site all…

    1 year ago

  • Posted a reply to Settings Page Visible to Subscribers, on the site WordPress Support Forums:
    Just noticed the same and came looking for a solution. Don't really want it visible…

    3 years ago

  • Posted a reply to shortcode code shows, on the site WordPress Support Forums:
    sorry Mark, seems I went off topic with the team roster plugin question

    3 years ago

  • Posted a reply to shortcode code shows, on the site WordPress Support Forums:
    I'm not a programmer so I can't really figure out how to do it. But…

    3 years ago

  • Posted a reply to shortcode code shows, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Mark, Based on a previous post regarding a similar issue, I edited the css…

    3 years ago

  • Posted a reply to shortcode code shows, on the site WordPress Support Forums:
    You're Amazing. Added the code and it works. If you don't mind a follow up…

    3 years ago

  • Created a topic, shortcode code shows, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Twitter feed does not exist., on the site WordPress Support Forums:
    Well I deleted the hashtag and made a new one to search and it works…

    3 years ago

  • Posted a reply to Upload fails on MultiSite Installation, on the site WordPress Support Forums:
    Done. and Thank you.

    3 years ago

  • Created a topic, Twitter feed does not exist., on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to unexpected output during activation, on the site WordPress Support Forums:
    Ok. Thank you. Yeah, everything seems to be in great working order. Thanks again!! By…

    3 years ago

  • Created a topic, unexpected output during activation, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Upload fails on MultiSite Installation, on the site WordPress Support Forums:
    Becky, will you please let us know when the multisite add photos is available (following…

    3 years ago