WordPress.org

Profiles

Profile picture of
  • Member Since: February 21st, 2005
  • @vikia on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Can't log in, on the site WordPress Support Forums:
    thanks I will try it

    11 years ago

  • Posted a reply to Can't log in, on the site WordPress Support Forums:
    I don't know what happened. I cannot login as the administrator user. It tells me…

    11 years ago

  • Posted a reply to Need feedback from different browsers, on the site WordPress Support Forums:
    Interesting, in Safari the Go is a button, but not in the other browsers.

    12 years ago

  • Posted a reply to Need feedback from different browsers, on the site WordPress Support Forums:
    I created a blog using the Sunset Theme from Blogging Pro. It looks great on…

    12 years ago

  • Posted a reply to My first WordPress Photo Blog... Any comments please?, on the site WordPress Support Forums:
    Oh my - I could get lost for days at your site. Great photos!

    12 years ago

  • Posted a reply to My first blog, on the site WordPress Support Forums:
    Thank you! - The panda is just my personal and professional icon. The bamboo was…

    12 years ago

  • Posted a reply to First site...what do you think?, on the site WordPress Support Forums:
    Still can't see the text with Safari.

    12 years ago

  • Posted a reply to My first blog, on the site WordPress Support Forums:
    This is my first blog, it is just a playground/sandbox site to learn how to…

    12 years ago

  • Posted a reply to Precondition Failed, on the site WordPress Support Forums:
    That's strange because my other site does not do this: http://pandapause.com

    12 years ago

  • Posted a reply to Precondition Failed, on the site WordPress Support Forums:
    At my site: http://tipoftexasracingpigeonclub.org When I click on the link to WordPress in the Meta…

    12 years ago

  • Posted a reply to Upload giving wrong code?, on the site WordPress Support Forums:
    I uploaded a test image and got the following message to add the image to…

    12 years ago

  • Posted a reply to ftp chmod tutorial?, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks so much - solved! Was able to upload an image. Placed the code into…

    12 years ago

  • Posted a reply to ftp chmod tutorial?, on the site WordPress Support Forums:
    I am feeling pretty stupid... I cannot do this. I use Dreamweaver to ftp or…

    12 years ago

  • Posted a reply to User and Author Levels, on the site WordPress Support Forums:
    thank you

    12 years ago

  • Posted a reply to User and Author Levels, on the site WordPress Support Forums:
    I notice as admin, my user level is 10. What are the different levels? Is…

    12 years ago

  • Posted a reply to 1.5 and problems with "img src" tag, on the site WordPress Support Forums:
    Are you missing a quote? <img src="path/to/my/image.jpg" align="right" /> See Style Guide: http://labs.silverorange.com/local/solabs/include/styleguide/

    12 years ago

  • Posted a reply to Adding photos, on the site WordPress Support Forums:
    Thank you, I found it. However I got the following message when clicking to upload:…

    12 years ago

  • Posted a reply to Adding photos, on the site WordPress Support Forums:
    I am a newbie to blogs and used the new 1.5 default template to create…

    12 years ago

  • Posted a reply to wp_list_pages include index.php, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for posting, I was looking for this myself.

    12 years ago

  • Posted a reply to CSS for images: it's all in index.php, huh? Where??, on the site WordPress Support Forums:
    Yep, I'd have to say that tripped me up too.

    12 years ago

  • Posted a reply to wp-config.php, on the site WordPress Support Forums:
    thank you, still not working, apparently cannot contact the local host.

    12 years ago

  • Posted a reply to wp-config.php, on the site WordPress Support Forums:
    Got the following message when going to my site: >>There doesn't seem to be a…

    12 years ago