WordPress.org

Profiles

vfinnies

Profile picture of vfinnies
  • Member Since: October 26th, 2010
  • @vfinnies on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Language is not working, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to Why do I see "This field is required." HTML + Jquery Picklist, on the site WordPress Support Forums:
    How I can move the "*These fields are required." Top of the form. Is any…

    12 months ago

  • Posted a reply to I want to make background colour of my web to lead salesforce form, on the site WordPress Support Forums:
    Great Its working!!!! Next doubt, I want to make top margin set 0, because I…

    12 months ago

  • Created a topic, I want to make background colour of my web to lead salesforce form, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, How I Can make a border in table, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Auto respond Email is not sending, on the site WordPress Support Forums:
    Okay Thanks. finnie@varaluae.com Please send me the quote for fixing this issue. Many Thanks Finnie

    1 year ago

  • Posted a reply to Auto respond Email is not sending, on the site WordPress Support Forums:
    Enabled "send me a copy" I setup some "Rule Criteria" in salesforce someone pick this…

    1 year ago

  • Created a topic, Auto respond Email is not sending, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, iframe code is not working, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, html link is not working in tabs, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, h1, h2 line spacing, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Caption is not aligned properly, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, How to delete specific URL from xml sitemap file, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Google XML Sitemap for Videos] Not detecting YouTube Video, on the site WordPress Support Forums:

    3 years ago

  • Posted a reply to Page Not Found error, on the site WordPress Support Forums:
    I am also facing the issue.

    3 years ago

  • Created a topic, Page Returns 404 error when I try to upload a photos, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Page Returns 404 error when I try to upload a photos, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Page Returns 404 error when I try to upload a photos, on the site WordPress Support Forums:
    Same situation for me?

    3 years ago

  • Created a topic, Updating problem, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to Upgrading failed, on the site WordPress Support Forums:
    Unpacking the update… Could not create directory.: /home/ramavara/public_html/wp-content/upgrade/wordpress-3.tmp Installation Failed "This error is coming please…

    6 years ago