Profiles

  • Member Since: October 29th, 2017
  • Find me on:
  • Created a topic, Wanted a review? Here take it!, on the site WordPress.org Forums:
    Hi. The ‘feedback’ popup on our admin head…

  • Created a topic, Demo leads to 404 page, on the site WordPress.org Forums:
    https://wpwhale.com/demo/wp-admin/

  • Created a topic, Their own dash is full of bugs. NO support., on the site WordPress.org Forums:
    Their live-chat states "We reply immediately" i've bee…

  • Created a topic, Save keeps some attributes and skips some, on the site WordPress.org Forums:
    We've disabled cache and yet this happens again and ag…

  • Created a topic, Suddenly error on adding email (when logged out), on the site WordPress.org Forums:
    We see “There was a problem with your request: nonce c…

  • Posted a reply to How to disable on individual product page(s)?, on the site WordPress.org Forums:
    Looks like it worked. Thank you!

  • Posted a reply to How to disable on individual product page(s)?, on the site WordPress.org Forums:
    Give me a code for a combination of certain pages (by post IDs) and all…

  • Posted a reply to How to disable on individual product page(s)?, on the site WordPress.org Forums:
    Below doesn't work either: !is_page(array(277157,271924,25,24,294557)) || !is_product() Pls advise asap.

  • Created a topic, How to disable on individual product page(s)?, on the site WordPress.org Forums:
    I currently have below; !is_page(array(POST-IDS-HERE-…

  • Posted a reply to Afterpay marks non-Afterpay orders as PAID, on the site WordPress.org Forums:
    @afterpayit @galbaras So far, so good. Close this ticket. Thx.

  • Posted a reply to Afterpay marks non-Afterpay orders as PAID, on the site WordPress.org Forums:
    FYI; We've updated to Version 3.0.2. Will keep you posted.

  • Posted a reply to Afterpay marks non-Afterpay orders as PAID, on the site WordPress.org Forums:
    @danniee21 Any issues with the 3.0.2 so far?

  • Posted a reply to Afterpay marks non-Afterpay orders as PAID, on the site WordPress.org Forums:
    Good night everyone. I look forward updating to 3.0.2. Thank you @afterpayit for your quick…

  • Posted a reply to Afterpay marks non-Afterpay orders as PAID, on the site WordPress.org Forums:
    @wilfredswholesale Re. "I doubt they manipulate the order number or anything remotely close." @Afterpayit https://wordpress.org/support/topic/afterpay-marks-non-afterpay-orders-as-paid/#post-14395307…

  • Posted a reply to Afterpay marks non-Afterpay orders as PAID, on the site WordPress.org Forums:
    @wilfredswholesale Glad to hear that! Considering what the tech-side of the issue was, i suspect…

  • Posted a reply to Afterpay marks non-Afterpay orders as PAID, on the site WordPress.org Forums:
    @danniee21 According to Afterpay devs they have identified the issue (reliance on unreliable data resulting…

  • Posted a reply to Afterpay marks non-Afterpay orders as PAID, on the site WordPress.org Forums:
    I'm still cleaning up the vast damage earlier plugin brought. Involves marking unrelated orders as…

  • Posted a reply to Afterpay marks non-Afterpay orders as PAID, on the site WordPress.org Forums:
    @danniee21 3.0.1 was a nuclear disaster. Either SKIP to newest or download and set 3.0.0.

  • Posted a reply to Afterpay marks non-Afterpay orders as PAID, on the site WordPress.org Forums:
    Hi guys. I can only test tomorrow. Sorry.

  • Posted a reply to Afterpay marks non-Afterpay orders as PAID, on the site WordPress.org Forums:
    Did you by chance add link from order to the Afterpay order page?

  • Posted a reply to Afterpay marks non-Afterpay orders as PAID, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for details. Pls vigorously test to not cause same or other issues. Thank you!

  • Posted a reply to Mixing up orders on their and your sites, on the site WordPress.org Forums:
    Is --> ref:_00D7F5ANjS._5002uGnbMU:ref enough for you to view the ticket?

  • Posted a reply to Mixing up orders on their and your sites, on the site WordPress.org Forums:
    Email thread/case for Afterpay mixes up and marks unrelated orders as paid, etc. [ref:_00D7F5ANjS._5002uGnbMU:ref]. 1st…

  • Posted a reply to Mixing up orders on their and your sites, on the site WordPress.org Forums:
    Done. Just disabled 3.0.1 and replaced it by 3.0.0. It is now active. Meanwhile, since…

  • Posted a reply to Afterpay marks non-Afterpay orders as PAID, on the site WordPress.org Forums:
    Remarkably terrible. I keep seeing orders with mixed up Afterpay order IDs. Afterpay marks many…

  • Posted a reply to Afterpay marks non-Afterpay orders as PAID, on the site WordPress.org Forums:
    Do you have any custom code dealing with order creation or payment that may need…

  • Created a topic, Afterpay marks non-Afterpay orders as PAID, on the site WordPress.org Forums:
    Hi guys. Afterpay's most recent Apr 28th update causin…

  • Created a topic, Mixing up orders on their and your sites, on the site WordPress.org Forums:
    Since their Apr 28th plugin update they have caused a …

  • Posted a reply to Sets a cookie bypassing cache, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Antonio, Looks like Yith wishlist fixed the set-cookies issue that prevented caching. Thx! p.s.…

  • Posted a reply to Sets a cookie bypassing cache, on the site WordPress.org Forums:
    A response/solution from "YITH WooCommerce Wishlist" team would be appreciated.

  • Posted a reply to Sets a cookie bypassing cache, on the site WordPress.org Forums:
    I've enabled (it was enabled) the ajax but cookie is still set. See the headers…

  • Created a topic, Sets a cookie bypassing cache, on the site WordPress.org Forums:
    yith-woocommerce-wishlist-premium plugin sets a cookie…

  • Posted a reply to Add tracking refreshes entire order edit page (why not ajax – no refresh)?, on the site WordPress.org Forums:
    Your main plugin may be free but you sell your addons, why not improve it…

  • Created a topic, ⚠️ Deal breaker it refreshes entire edit-order page just to add tracking #., on the site WordPress.org Forums:
    Why??? ⚠️ Deal breaker ⚠️ Refreshes entire edit-orde…

  • Created a topic, Add tracking refreshes entire order edit page (why not ajax – no refresh)?, on the site WordPress.org Forums:
    Add tracking refreshes entire order edit page (why not…

  • Created a topic, ‘autodescription’ throws errors caused fatal error, on the site WordPress.org Forums:
    So the 'autodescription' plugin caused fatal error. Up…

  • Posted a reply to How to exclude on certain pages?, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks. Helped.

  • Created a topic, How to exclude on certain pages?, on the site WordPress.org Forums:
    How to exclude on certain pages?

  • Posted a reply to Feed won’t ACTIVATE — Premium Customer, on the site WordPress.org Forums:
    All worked (so far so good)

  • Posted a reply to Feed won’t ACTIVATE — Premium Customer, on the site WordPress.org Forums:
    Still on 93%. Noticed that the larger thee % the longer it takes to progress.…

  • Posted a reply to Feed won’t ACTIVATE — Premium Customer, on the site WordPress.org Forums:
    As of now stuck on 93%... (have hopes)

  • Posted a reply to Feed won’t ACTIVATE — Premium Customer, on the site WordPress.org Forums:
    93%...

  • Posted a reply to Feed won’t ACTIVATE — Premium Customer, on the site WordPress.org Forums:
    What's next recommended batch size?

  • Posted a reply to Feed won’t ACTIVATE — Premium Customer, on the site WordPress.org Forums:
    Also, why does the feed link redirect to the website homepage?

  • Posted a reply to Feed won’t ACTIVATE — Premium Customer, on the site WordPress.org Forums:
    By the way, so far no movement from earlier reported 64%. Stuck..?

  • Posted a reply to Feed won’t ACTIVATE — Premium Customer, on the site WordPress.org Forums:
    This feed is solely for DooFinder (https://www.doofinder.com).

  • Posted a reply to Feed won’t ACTIVATE — Premium Customer, on the site WordPress.org Forums:
    Do you have any other idea/recommendation to properly set the plugin? currently: processing (64%)...

  • Posted a reply to Feed won’t ACTIVATE — Premium Customer, on the site WordPress.org Forums:
    yes. processing (21%)...

  • Posted a reply to Feed won’t ACTIVATE — Premium Customer, on the site WordPress.org Forums:
    processing (14%)... <-- good sign?

  • Posted a reply to Feed won’t ACTIVATE — Premium Customer, on the site WordPress.org Forums:
    I set it to 750 and triggered feed refresh. Now processing (7%).