WordPress.org

Profiles

utnalove

Profile picture of utnalove
  • Member Since: October 15th, 2008
  • Find me on:

  • Posted a reply to "404 on ml link", on the site WordPress Support Forums:
    I did as you suggested. There is an option to exclude it. Now it should…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "404 on ml link", on the site WordPress Support Forums:
    SEO by Yoast - I understand and know it won't affect the SEO directly, however…

    2 weeks ago

  • Created a topic, 404 on ml link, on the site WordPress Support Forums

    2 weeks ago

  • Created a topic, How to add schema.org SiteNavigationElement and property URL to navbar?, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Created a topic, An img element must have an alt attribute, except under certain conditions., on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "html 5.1 validation error", on the site WordPress Support Forums:
    hello, when will it be applied to a new release? Thanks

    4 weeks ago

  • Created a topic, Always minified .js and .css? Is it possible?, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, Unnecessary .Js and .css always loaded, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "HTTPS mixed data - cannot get green locker because of this plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Problem resolved in the newest version. Thank you :)

    1 month ago

  • Posted a reply to "Plugin showing only 1 similar post for certain posts", on the site WordPress Support Forums:
    Ok thanks. Doing that, but please remember about this in a near future version :))…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Plugin showing only 1 similar post for certain posts", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, yes I have it already set to 4 in "Number of related posts to…

    1 month ago

  • Posted a reply to "html 5.1 validation error", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, yes. That code resolves the validation error. Will you create a new version?

    1 month ago

  • Posted a reply to "html 5.1 validation error", on the site WordPress Support Forums:
    Where should I put this code?

    1 month ago

  • Posted a reply to "Plugin showing only 1 similar post for certain posts", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you. Not it really look ugly for a part of posts. If you want/need…

    1 month ago

  • Created a topic, html 5.1 validation error, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, Cleared settings each time I turn of wp-super-cache, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, Plugin showing only 1 similar post for certain posts, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, Disable js and css from jetpack - how to?, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "HTTPS mixed data - cannot get green locker because of this plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Sure, I'll send it in the next few minutes. Please also send back the instructions,…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Errors in error.log", on the site WordPress Support Forums:
    cool, thanks

    2 months ago

  • Posted a reply to "Errors in error.log", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, what's the ETA?

    2 months ago

  • Created a topic, Errors in error.log, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, undefined function imagecreatefromjpeg() in class-wo-worldmap.php, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "debug.log not generated in wp-content | nginx", on the site WordPress Support Forums:
    I noticed that when I enable the debug, instead than writing the log in wp-content/debug.log,…

    2 months ago

  • Created a topic, debug.log not generated in wp-content | nginx, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Delete theme function disappeared - old documentation", on the site WordPress Support Forums:
    cool, thanks

    2 months ago

  • Posted a reply to "Ewww could not install the tools in wp-content/ewww/", on the site WordPress Support Forums:
    Little donation arrived to you. I appreciate so much the good and quick support you…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Ewww could not install the tools in wp-content/ewww/", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you. I see I have to check back all the permissions of the /var/www.…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Ewww could not install the tools in wp-content/ewww/", on the site WordPress Support Forums:
    Done, now the files have -rwxr-xr-x It looks like the error message disappeared. The new…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Ewww could not install the tools in wp-content/ewww/", on the site WordPress Support Forums:
    Got it. Sorry, I didn't notice there is an html version of the bug in…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Ewww could not install the tools in wp-content/ewww/", on the site WordPress Support Forums:
    I also tried to generate a wordpress debug with: define('WP_DEBUG', true); define('WP_DEBUG_LOG', true); But it's…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Ewww could not install the tools in wp-content/ewww/", on the site WordPress Support Forums:
    If you mean the debug log from here: wp-admin/options-general.php?page=ewww-image-optimizer/ewww-image-optimizer.php#, this is the one I put…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Ewww could not install the tools in wp-content/ewww/", on the site WordPress Support Forums:
    I a new log. Now it's much bigger with more info. I replaced the name…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Ewww could not install the tools in wp-content/ewww/", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, done. Now all the www sites are owned by the web server. There are…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Ewww could not install the tools in wp-content/ewww/", on the site WordPress Support Forums:
    that folder has drwxrwxrwx. And all the files inside have: -rwxrwxrwx 1 33 33 337170…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Ewww could not install the tools in wp-content/ewww/", on the site WordPress Support Forums:
    I was on ubuntu with nginx, now I am on CentOS with nginx.

    2 months ago

  • Posted a reply to "Library not showing images and loading ALL images invisible", on the site WordPress Support Forums:
    I am getting this error: https://wordpress.org/support/topic/ewww-could-not-install-the-tools-in-wp-contentewww In the server error log, there are no errors,…

    2 months ago

  • Created a topic, Library not showing images and loading ALL images invisible, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Ewww could not install the tools in wp-content/ewww/, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "On click go to instagram.com - is it possble", on the site WordPress Support Forums:
    Excellent. I am really interested on the premium version. As soon as it will support…

    2 months ago

  • Created a topic, Delete theme function disappeared - old documentation, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "SSL", on the site WordPress Support Forums:
    I am also interested in SSL

    2 months ago

  • Created a topic, HTTPS mixed data - cannot get green locker because of this plugin, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, On click go to instagram.com - is it possble, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, test.local and preload, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "WPML and Contextual Related Posts", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, this is what I received today from the WPML team: We have tried to…

    3 months ago

  • Posted a reply to "WPML and Contextual Related Posts", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, any news? Thanks

    3 months ago

  • Created a topic, WPML - always the same issue when I add new slides, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "WPML and Contextual Related Posts", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Ajay, I contacted the WPML Compatibility team, they are saying, that are waiting for…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Here you will find the information - not working", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks it worked. I hope the plugin author will repair their site, because I'd prefer…

    6 months ago

  • Contextual Related Posts