WordPress.org

Profiles

  • Member Since: May 16th, 2014
  • Location: Australia
  • Website: ecwebdesigns.com
  • Find me on:
  • Posted a reply to Navigation and pagination do not work, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I am still having this issue even after the Divi update. Not sure what…

    7 days ago

  • Posted a reply to Navigation and pagination do not work, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Still have no solution for this issue.

    2 months ago

  • Posted a reply to Navigation and pagination do not work, on the site WordPress.org Forums:
    @mplusb I am using the Divi Theme, has worked just fine before until recently.

    6 months ago

  • Posted a reply to Navigation and pagination do not work, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @mplusb I made the changes in the settings and it still is not working.

    6 months ago

  • Posted a reply to Navigation and pagination do not work, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Mihaela, Thanks for the reply. Here are the screenshots: View Settings slider in page…

    7 months ago

  • Created a topic, Navigation and pagination do not work, on the site WordPress.org Forums:
    I notice it stopped displaying the navigation and pagi…

    7 months ago

  • Posted a reply to Not working – Still highlights all menu options, on the site WordPress.org Forums:
    I did write some CSS for it since Divi setting was just not taking. Send…

    2 years ago

  • Posted a reply to Not working – Still highlights all menu options, on the site WordPress.org Forums:
    This is the Divi tutorial I followed, with the exception of the two options I…

    2 years ago

  • Posted a reply to Not working – Still highlights all menu options, on the site WordPress.org Forums:
    I had to play with the settings to finally get it to work for me,…

    2 years ago

  • Posted a reply to Not working – Still highlights all menu options, on the site WordPress.org Forums:
    I had to play with the settings to finally get it to work for me,…

    2 years ago

  • Posted a reply to Not working – Still highlights all menu options, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I did fix it. Thanks for the follow up.

    2 years ago

  • Created a topic, Not working – Still highlights all menu options, on the site WordPress.org Forums:
    I have tried fixes I found from past support questions…

    2 years ago

  • Created a topic, Plugin could not be activated because it triggered a fatal error, on the site WordPress.org Forums:
    I had to deactivate all plugins because I kept getting…

    3 years ago