WordPress.org

Profiles

  • Member Since: December 18th, 2010
  • Location: Dubai
  • Website: umar.info
  • Find me on:

Bio

UI UX Designer

  • Posted a reply to Loading Icon, on the site WordPress.org Forums:
    No reply from developers?

    1 month ago

  • Created a topic, The Best of All, on the site WordPress.org Forums:
    I tried many file attachment plugins but this is one o…

    2 months ago

  • Posted a reply to Loading Icon, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, thanks for your reply but this selector doing nothing https://streamable.com/lliyi7 see this clip the…

    2 months ago

  • Created a topic, Loading Icon, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, what is the class for loading icon, it's touching …

    2 months ago

  • Posted a reply to NO Litespeed Server, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Yeah that's the reason, but you guys bring litespeed wordpress image too lightsail too…

    4 months ago

  • Posted a reply to NO Litespeed Server, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Eric, Thank for this but to inform you this didn't work, even after adding…

    4 months ago

  • Posted a reply to NO Litespeed Server, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I already tried but it's not working on Lightsail .. it's better to have…

    4 months ago

  • Posted a reply to NO Litespeed Server, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, thanks for your reply i know there is an image but its for EC2…

    4 months ago

  • Created a topic, NO Litespeed Server, on the site WordPress.org Forums:
    Is this plugin still useful if my website hosted on ap…

    4 months ago

  • Created a topic, AWS Lightsail, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, i setup wordpress website on aws lightsail then in…

    5 months ago

  • Posted a reply to Site Kit Error, on the site WordPress.org Forums:
    @jamesosborne i updated to the latest version and it seems to be working fine so…

    6 months ago

  • Posted a reply to Image Extention, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, yes i read the FAQs first also checked server configuration which is all find…

    7 months ago

  • Created a topic, Image Extention, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, after i installed the plugin and regenerated image…

    7 months ago

  • Posted a reply to Site Kit Error, on the site WordPress.org Forums:
    @jamesosborne From my website i removed SiteKit and just using Analytics now so site health…

    8 months ago

  • Posted a reply to Site Kit Error, on the site WordPress.org Forums:
    @jamesosborne I can activate RankMath and use it too, but when it's activated SiteKit shows…

    8 months ago

  • Posted a reply to Site Kit Error, on the site WordPress.org Forums:
    @jamesosborne Hi James, sorry for not replying actually i was out of town, so you…

    8 months ago

  • Posted a reply to Site Kit Error, on the site WordPress.org Forums:
    @jamesosborne OK i found the reason, SiteKit works fine on any WordPress installation unless you…

    8 months ago

  • Posted a reply to Site Kit Error, on the site WordPress.org Forums:
    @jamesosborne Yes, i installed the latest version on other website and it seems to be…

    9 months ago

  • Posted a reply to Site Kit Error, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @jamesosborne i actually uninstall the plugin because even after updates i just see blank…

    9 months ago

  • Posted a reply to Site Kit Error, on the site WordPress.org Forums:
    @jamesosborne these were the settings – What Site Kit modules do you have active? *…

    10 months ago

  • Posted a reply to Site Kit Error, on the site WordPress.org Forums:
    @jamesosborne Deleted old plugin, cleared cache then installed again the latest 1.1.2 but i see…

    10 months ago

  • Posted a reply to Site Kit Error, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @jamesosborne & @reneesoffice and thanks for your reply, i updated plugin but still getting…

    10 months ago

  • Posted a reply to 404 Page Title, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Peter, It was working fine with the same theme without any issue, this started…

    10 months ago

  • Created a topic, Site Kit Error, on the site WordPress.org Forums:
    I saw this plugin working when i installed after updat…

    10 months ago

  • Created a topic, 404 Page Title, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, this plugin is awesome and i am using it on many w…

    11 months ago

  • Posted a reply to How to Verify, on the site WordPress.org Forums:
    The plugin is breaking the website, are you aware of this issue?

    2 years ago

  • Posted a reply to How to Verify, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @roselldk there is a weird issue, its breaking the website when i make any…

    2 years ago

  • Posted a reply to How to Verify, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks @roselldk everything looks perfect now ... !

    2 years ago

  • Posted a reply to How to Verify, on the site WordPress.org Forums:
    Hey @roselldk i did the settings and it seems to be working now, i used…

    2 years ago

  • Created a topic, How to Verify, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, plugin looks interesting and i installed it on my …

    2 years ago

  • Posted a reply to Localhost, on the site WordPress.org Forums:
    Yes i found plugin for that but i just mean if you ever plan for…

    3 years ago

  • Posted a reply to Localhost, on the site WordPress.org Forums:
    And yes its working on web server as expected but please give option to rename…

    3 years ago

  • Posted a reply to Localhost, on the site WordPress.org Forums:
    Yes i ll also try it on web server, am sure there wont be any…

    3 years ago

  • Posted a reply to Localhost, on the site WordPress.org Forums:
    I think you get it wrong i said images displaying form unsplash in your plugin…

    3 years ago

  • Posted a reply to Localhost, on the site WordPress.org Forums:
    Hmmm .. even curl is enabled but still same error, weirdest thing is it's loading…

    3 years ago

  • Posted a reply to Localhost, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @dcooney, It's weird because rest everything works fine, inside wp-content/uploads/instant-images i see only images…

    3 years ago

  • Created a topic, Localhost, on the site WordPress.org Forums:
    Looks good but not able to download image on localhost…

    3 years ago