WordPress.org

Profiles

  • Member Since: March 9th, 2016
  • Find me on:
  • Created a topic, Huge gap between image and title using the posts widget, on the site WordPress.org Forums:
    I currently use Elementor Pro, recently my blog pages …

    1 month ago

  • Created a topic, dont bother with the free version, on the site WordPress.org Forums:
    This plugin is great if you only use paypal as a payme…

    3 months ago

  • Posted a reply to YITH WOOCOMMERCE SUBSCRIPTION not working on Payfast, on the site WordPress.org Forums:
    Oh no! This is a major flaw that I wish we had been told about.…

    3 months ago

  • Created a topic, Subscription renewals are not going through, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I have a problem with recurring subscriptions p…

    3 months ago

  • Created a topic, Issue with white space on small screens, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I have heard this is common issue but I am look…

    7 months ago

  • Posted a reply to Sticky scrolling menu is extending the full section when opening menu, on the site WordPress.org Forums:
    Nevermind, making the dropdown full page fixed it. Thanks anyway

    7 months ago

  • Created a topic, Sticky scrolling menu is extending the full section when opening menu, on the site WordPress.org Forums:
    So for background, I am using Elementor Pro and my hea…

    7 months ago

  • Posted a reply to WooCommerce emails not being sent but test email works, on the site WordPress.org Forums:
    This was all handled in a very confusing way tbh. I never know what thread…

    8 months ago

  • Posted a reply to Issue with SMPT, emails not being sent for Woo, on the site WordPress.org Forums:
    Weirdly. I removed and reinstalled the SMPT plugin, re-ran tests and now it is working.…

    8 months ago

  • Posted a reply to WooCommerce emails not being sent but test email works, on the site WordPress.org Forums:
    Ok, so I double check and it looks like they are set to send HTML

    8 months ago

  • Posted a reply to WooCommerce emails not being sent but test email works, on the site WordPress.org Forums:
    I checked these settings and it looks like the emails say Content Type: text/html IDK…

    8 months ago

  • Posted a reply to Issue with SMPT, emails not being sent for Woo, on the site WordPress.org Forums:
    I have done all of this, as it says in the original post. All settings…

    8 months ago

  • Posted a reply to WooCommerce emails not being sent but test email works, on the site WordPress.org Forums:
    Can you please help me? We've wasted 2 days arguing about whether this is a…

    8 months ago

  • Posted a reply to WooCommerce emails not being sent but test email works, on the site WordPress.org Forums:
    Yes. They were not able to help me and told me to post here.

    8 months ago

  • Posted a reply to Issue with SMPT, emails not being sent for Woo, on the site WordPress.org Forums:
    Yes. I tried to do this. They saw that I posted here, considered it a…

    8 months ago

  • Posted a reply to Issue with SMPT, emails not being sent for Woo, on the site WordPress.org Forums:
    I'm not in love with this solution. The plugin you suggested is untested with updated…

    8 months ago

  • Posted a reply to WooCommerce emails not being sent but test email works, on the site WordPress.org Forums:
    I've read like 12 thread like this that were never solved. This is a really…

    8 months ago

  • Posted a reply to WooCommerce emails not being sent but test email works, on the site WordPress.org Forums:
    This has not been resolved! Please do not mark it as such.

    8 months ago

  • Posted a reply to WooCommerce emails not being sent but test email works, on the site WordPress.org Forums:
    I would prefer you didn't. First, this issue is common and will help others find…

    8 months ago

  • Posted a reply to Issue with SMPT, emails not being sent for Woo, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for your response. I will look into this to see if it helps.…

    8 months ago

  • Created a topic, Issue with SMPT, emails not being sent for Woo, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I was having the issue of my automated emails g…

    8 months ago

  • Created a topic, WooCommerce emails not being sent but test email works, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I setup everything and it seems to be working w…

    8 months ago

  • Posted a reply to WooCommerce emails not being sent but test email works, on the site WordPress.org Forums:
    Uh oh. Just kidding the test stopped working too. I tried ports 587 and 25…

    8 months ago

  • Created a topic, WooCommerce emails not being sent but test email works, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I setup everything and it seems to be working …

    8 months ago

  • Posted a reply to Google Analytics 4 tags, on the site WordPress.org Forums:
    Will the update be happening soon?

    9 months ago

  • Posted a reply to Issue with menu/text/link color, on the site WordPress.org Forums:
    This is still an issue but for other people's reference: I changed the theme global…

    9 months ago

  • Created a topic, Issue with menu/text/link color, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, So I'm having the strangest issue with my them…

    9 months ago

  • Posted a reply to Menu looks different on product page only, on the site WordPress.org Forums:
    First of all, thank you so much for this thorough advice! This is an excellent…

    10 months ago

  • Created a topic, Menu looks different on product page only, on the site WordPress.org Forums:
    For some reason my header menu looks different on the …

    10 months ago

  • Posted a reply to Purchase button missing in checkout!, on the site WordPress.org Forums:
    It appears to be an issue with the privacy settings. If you disable the Privacy…

    11 months ago

  • Posted a reply to Purchase button missing in checkout!, on the site WordPress.org Forums:
    I'm using Stripe, the button does not appear on any form of payment (even cash),…

    11 months ago

  • Posted a reply to Purchase button missing in checkout!, on the site WordPress.org Forums:
    I tried this with no luck .woocommerce-cart .wc-proceed-to-checkout { display: block!important; }

    11 months ago

  • Created a topic, Purchase button missing in checkout!, on the site WordPress.org Forums:
    Help! For some reason the button that allows customers…

    11 months ago

  • Posted a reply to Issue with shop/product navigation, on the site WordPress.org Forums:
    Okay so Divi was able to solve the issue, I wanted to post to help…

    11 months ago

  • Posted a reply to Issue with shop/product navigation, on the site WordPress.org Forums:
    Divi says there's nothing they can do. They offered this code but it has the…

    11 months ago

  • Posted a reply to Issue with shop/product navigation, on the site WordPress.org Forums:
    Would any of these options help? https://docs.woocommerce.com/document/customise-the-woocommerce-breadcrumb/

    11 months ago

  • Posted a reply to Issue with shop/product navigation, on the site WordPress.org Forums:
    It seems to be coming from the nav.woocommerce-breadcrumb, if that helps. Maybe there's a plugin…

    11 months ago

  • Posted a reply to Issue with shop/product navigation, on the site WordPress.org Forums:
    that's what I thought. Unfortunately I tried this before reaching out to you and it…

    11 months ago

  • Posted a reply to Changing the color of the error messages, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for trying, I will!

    11 months ago

  • Created a topic, Help with add-on/plugin for pickup options for store, on the site WordPress.org Forums:
    I need help choosing the right upgrade for my store. I…

    11 months ago

  • Posted a reply to Changing the color of the error messages, on the site WordPress.org Forums:
    I found that as well. What do you recommend I do about this? I tried…

    11 months ago

  • Created a topic, Issue with shop/product navigation, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I'm having an issue with the product navigation…

    11 months ago

  • Posted a reply to Changing the color of the error messages, on the site WordPress.org Forums:
    Interesting. Do you know how/where these colors are determined?

    11 months ago

  • Created a topic, Changing the color of the error messages, on the site WordPress.org Forums:
    I'm currently adding a WooCommerce store to my existin…

    11 months ago

  • Posted a reply to Help with CSS for product page, on the site WordPress.org Forums:
    This worked great! Thank you so much! Do you have any advice on changing the…

    11 months ago

  • Posted a reply to Help with CSS for product page, on the site WordPress.org Forums:
    I definitely agree but unfortunately the theme customizer is not making these changes. Idk if…

    11 months ago

  • Created a topic, Help with CSS for product page, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I need help changing the color of the font for …

    11 months ago

  • Posted a reply to Update Crashed My website, on the site WordPress.org Forums:
    I forgot to mention, the .maintenance file is not appearing in the root folder. Only…

    1 year ago

  • Posted a reply to Update Crashed My website, on the site WordPress.org Forums:
    Essentially what is happening now is, my website operates okay until I log in to…

    1 year ago

  • Posted a reply to Update Crashed My website, on the site WordPress.org Forums:
    I am confident that Jetpack caused this issue, here is what the error log says…

    1 year ago