WordPress.org

Profiles

Turdin

Profile picture of Turdin
  • Member Since: January 22nd, 2013
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Ops! Houve um problema", on the site WordPress Support Forums:
    Entendo, então seria caso de entrar em contato com o Pagseguro mesmo correto? Edit: Até…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Ops! Houve um problema", on the site WordPress Support Forums:
    Ops! Houve um problema e não foi possível exibir a página Nossa equipe acabou de…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Ops! Houve um problema", on the site WordPress Support Forums:
    Não estou usando Checkout transparente também Já li todo o guia também, e não consegui…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Ops! Houve um problema", on the site WordPress Support Forums:
    Tentei gerar tokens novos 3x já, e continua dando erro, tanto no sandbox quanto fora

    1 month ago

  • Created a topic, Ops! Houve um problema, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, Support don't answer, bad documentation, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Link in images, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Can't access event if update", on the site WordPress Support Forums:
    3.0.1, still the problem Thanks

    2 years ago

  • Posted a reply to "Can't access event if update", on the site WordPress Support Forums:
    No translation Plugin Thanks

    2 years ago

  • Posted a reply to "Can't access event if update", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, i alreadly tried to deactivate all plugins and switch do default theme, same thing…

    2 years ago

  • Created a topic, Can't access event if update, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "No eMail sent to Admin of site", on the site WordPress Support Forums:
    If you put on your plugin admin a field called: "Reply-To E-mail", i think it's…

    3 years ago

  • Posted a reply to "No eMail sent to Admin of site", on the site WordPress Support Forums:
    Easy peasy. email.php line 609 and 635 You're misusing the header, you should put the…

    3 years ago

  • Posted a reply to "No eMail sent to Admin of site", on the site WordPress Support Forums:
    Matthew, everything is ok with my setup on server. Like i said, the bug is…

    3 years ago

  • Posted a reply to "No eMail sent to Admin of site", on the site WordPress Support Forums:
    Kinghost

    3 years ago

  • Posted a reply to "No eMail sent to Admin of site", on the site WordPress Support Forums:
    Both was sending to ****@gmail.com, but the "Send to admin" IS NOT WORKING, NOT MY…

    3 years ago

  • Posted a reply to "No eMail sent to Admin of site", on the site WordPress Support Forums:
    I got the Pro Version, the bug stills. I'm waiting a solution from author asap,…

    3 years ago

  • Posted a reply to "No eMail sent to Admin of site", on the site WordPress Support Forums:
    That is true, there is a bug sending the email to the Admin Otherwise, the…

    3 years ago