Profiles

  • Member Since: May 3rd, 2014
  • Find me on:
  • Posted a reply to Remove- Home page URL, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, How exactly should I use this code? because the code blog is not working…

    5 months ago

  • Created a topic, Video Perfmonce Problem., on the site WordPress.org Forums:
    Hi, the plugin is very nice. Thank you so much. I have…

    5 months ago

  • Created a topic, Remove- Home page URL, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, In the sitemap, the home page URL is in bot…

    5 months ago

  • Posted a reply to Read more Link, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Yes you are right. The cookie notice I forgot to tick the privacy page…

    5 months ago

  • Posted a reply to Read more Link, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Tom thank you for the solution but the problem persists. Because there are 6…

    5 months ago

  • Posted a reply to Read more Link, on the site WordPress.org Forums:
    Also, There are 6 topics on my homepage, don't forget to repeat the last topic.…

    6 months ago

  • Posted a reply to No yoast_table, on the site WordPress.org Forums:
    ok. thank you.

    6 months ago

  • Posted a reply to No yoast_table, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, None of these tables appeared after reinstalling the plugin wp_yoast_indexable wp_yoast_indexable_hierarchy wp_yoast_migrations wp_yoast_primary_term wp_yoast_prominent_words…

    6 months ago

  • Posted a reply to [GeneratePress] Read more Link, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Tom, Of course the problem persists.. Because the main page has been renewed, the…

    6 months ago

  • Created a topic, No yoast_table, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I have migrated from All In One SEO to Yoast pl…

    6 months ago

  • Posted a reply to Read more Link, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I noticed this. If I find read more from the theme files and add…

    6 months ago

  • Created a topic, Read more Link, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Tom, I love using the GeneratePress theme. I have 4…

    6 months ago

  • Created a topic, Robot txt: sitemap.xml, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, should I add this line to the robot txt file? Site…

    6 months ago

  • Posted a reply to the number of images on some topics is 0 (zero) on the sitemap, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, thank you for your help. I noticed it while shooting a video for you.…

    6 months ago

  • Posted a reply to the number of images on some topics is 0 (zero) on the sitemap, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, `I cleared the cache. I turned off the sitemap. I even partitioned it. Then…

    6 months ago

  • Created a topic, the number of images on some topics is 0 (zero) on the sitemap, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I switched from of the All In One SEO to Yoast …

    6 months ago

  • Posted a reply to Sitemap : Invalid URL, on the site WordPress.org Forums:
    I don't know how I didn't see it and I don't know how it happened.…

    6 months ago

  • Posted a reply to Sitemap could not be read, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, should I add this line to the robot txt file? Sitemap: https://www.bilgidem.com/sitemap_index.xml https://www.bilgidem.com/robots.txt Thank…

    6 months ago

  • Created a topic, Sitemap : Invalid URL, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I have migrated from All In One SEO to Yoast plugi…

    6 months ago

  • Posted a reply to Sitemap could not be read, on the site WordPress.org Forums:
    I have changed the robots.txt file , now seems Ok , thank you

    6 months ago

  • Created a topic, Sitemap could not be read, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I switched from of the All In One SEO to Yoast …

    6 months ago

  • Posted a reply to Rank math Settings changed by itself, on the site WordPress.org Forums:
    Same problem happened to me. I uninstalled the plugin after the settings were deleted.

    6 months ago

  • Created a topic, Sitemap Images redirect to home page, on the site WordPress.org Forums:
    on sitemap https://www.bilgidem.com/attachment-sitemap…

    6 months ago

  • Posted a reply to Sitemap-images (zero), on the site WordPress.org Forums:
    and second picture: https://1.bp.blogspot.com/-O596Zk-BUJQ/YPnv3MDmQwI/AAAAAAABFxs/kY9oKz7qsWo43U1v6vvrviPXEus7gX40QCLcBGAsYHQ/s16000/images.png

    6 months ago

  • Created a topic, Sitemap can be read, but has errors, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, how can I fix this problem? Sitemap can be rea…

    6 months ago

  • Created a topic, Sitemap-images (zero), on the site WordPress.org Forums:
    Hello; exclude images in sitemap is set to 'NO' but it…

    6 months ago

  • Created a topic, Wrong Languge, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, The site language is Turkish, but all in one se…

    6 months ago

  • Created a topic, reader mode disable, on the site WordPress.org Forums:
    How do I prevent generatepress theme from opening in r…

    6 months ago

  • Posted a reply to Menu Issue, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you Leo. Problem Solved 👍👍

    10 months ago

  • Posted a reply to Menu Issue, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I do not have GP Premium. Is there an alternative solution?

    10 months ago

  • Created a topic, Menu Issue, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, How to immediately return to the mobile menu…

    10 months ago

  • Posted a reply to Search box broken, on the site WordPress.org Forums:
    Yes. Thank you David. Problem solved.

    10 months ago

  • Posted a reply to Search box broken, on the site WordPress.org Forums:
    yes it shows. But the button is standing where I marked with the red arrow…

    10 months ago

  • Posted a reply to Search box broken, on the site WordPress.org Forums:
    Hi David, I changed the css in the "Localhost" because it broke the webPage, now…

    10 months ago

  • Posted a reply to Search box broken, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I did this: display: flex; instead display: float; i used` so: .widget_search .search-submit {…

    10 months ago

  • Posted a reply to Search box broken, on the site WordPress.org Forums:
    sorry nothing changes :(

    10 months ago

  • Posted a reply to Search box broken, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Just change to SVG is not working. Flexbox spoiled the site's appearance. Is there…

    10 months ago

  • Posted a reply to Search box broken, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Leo, As I said, the sidebar is nice. No problem. The problem is on…

    10 months ago

  • Created a topic, Search box broken, on the site WordPress.org Forums:
    Hi There, According to the information here, I added …

    10 months ago

  • Posted a reply to Sidebar -Widget Issue, on the site WordPress.org Forums:
    Ok. Thank you Leo. Problem Resolved.

    10 months ago

  • Posted a reply to Sidebar -Widget Issue, on the site WordPress.org Forums:
    Here Css , how can I fix them ? Thank you .related-posts h2 { margin-bottom:…

    10 months ago

  • Posted a reply to Sidebar -Widget Issue, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I didn't add any " <br> " codes. And I didn't use a css…

    10 months ago

  • Created a topic, Sidebar -Widget Issue, on the site WordPress.org Forums:
    I want to adjust the gaps in the areas I marked in the…

    10 months ago

  • Posted a reply to SharedArrayBuffers, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you very much Tom 👍😊

    11 months ago

  • Posted a reply to SharedArrayBuffers, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry but Google disagree with you and this was the reason why I asked this…

    11 months ago

  • Posted a reply to SharedArrayBuffers, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, There is only this line seems related to "crossorigin" in the Theme source. And…

    11 months ago

  • Created a topic, SharedArrayBuffers, on the site WordPress.org Forums:
    After I update the theme I got this email I don't know…

    11 months ago

  • Posted a reply to İmage alt tag-fixed, on the site WordPress.org Forums:
    I don't want to use a plug-in. I did not try it for this reason.…

    1 year ago

  • Posted a reply to İmage alt tag-fixed, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Tom. I tried but the failed. sorry. the site does not open. I don't…

    1 year ago

  • Posted a reply to İmage alt tag-fixed, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Tom, I applied the 3rd method. But the site view is broken. please look:…

    1 year ago

Plugins