WordPress.org

Profiles

  • Member Since: November 2nd, 2013
  • Find me on:
  • Created a topic, Will not deactivate, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I want to deactivate this plugin but it will n…

    4 weeks ago

  • Created a topic, errors in child theme configurator, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I've been using the plugin for a while and love i…

    1 month ago

  • Created a topic, [ThirstyAffiliates Affiliate Link Manager] Google Search Console Issue, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, After using ThirstyLinks for a long time, I sudden…

    1 month ago

  • Posted a reply to Pb with last update + DIVI theme, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, I could upload images. What's strange is that I tried reenabling the JS optimization…

    1 month ago

  • Posted a reply to Pb with last update + DIVI theme, on the site WordPress.org Forums:
    OK, I sent them a support message. But previously I've been told I have too…

    1 month ago

  • Posted a reply to Pb with last update + DIVI theme, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I'm jumping into this topic as I have the same issue. Autoptimize was working…

    1 month ago

  • Created a topic, Osano and Autoptimize not playing well together, on the site WordPress.org Forums:
    I was using GDPR cookie consent plugin but didn't like…

    2 months ago

  • Created a topic, Wonderful for site speed, wonderful for support, can have steep learning curve, on the site WordPress.org Forums:
    I've spent many hours with this plugin. Many of those …

    2 months ago

  • Posted a reply to Previously working now won’t let Divi builder load, on the site WordPress.org Forums:
    Wait! Too early in the morning, I guess and I'm not thinking straight yet:) The…

    4 months ago

  • Posted a reply to Previously working now won’t let Divi builder load, on the site WordPress.org Forums:
    OK, I initially removed the extra filter because it seemed that a page with a…

    4 months ago

  • Posted a reply to Previously working now won’t let Divi builder load, on the site WordPress.org Forums:
    OK, I installed the beta plugin and it seems to be working so far. I…

    4 months ago

  • Posted a reply to Previously working now won’t let Divi builder load, on the site WordPress.org Forums:
    This works: // Disable autoptimize on pages with the word "PageSpeed" in the URL add_filter('autoptimize_filter_noptimize','pagespeed_noptimize',10,0);…

    4 months ago

  • Posted a reply to Previously working now won’t let Divi builder load, on the site WordPress.org Forums:
    Hmmm...I have only a very vague idea of how I might go about that and…

    4 months ago

  • Posted a reply to Previously working now won’t let Divi builder load, on the site WordPress.org Forums:
    OK, here's a link to the page source from a random test page with the…

    4 months ago

  • Posted a reply to Previously working now won’t let Divi builder load, on the site WordPress.org Forums:
    Well, I'm trying but with all of the css stuff that seems to get output…

    4 months ago

  • Posted a reply to Previously working now won’t let Divi builder load, on the site WordPress.org Forums:
    Oops sorry about that. Never used Pastebin before, not sure if it would embed here.…

    4 months ago

  • Posted a reply to Previously working now won’t let Divi builder load, on the site WordPress.org Forums:
    I already tried going into Developer Mode on Cloudflare. Nothing changed. I also have a…

    4 months ago

  • Posted a reply to Previously working now won’t let Divi builder load, on the site WordPress.org Forums:
    Hi...I already tried disabling the rocket loader and it didn't fix anything. I don't have…

    4 months ago

  • Posted a reply to Previously working now won’t let Divi builder load, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I still have the same issue when I disable AsyncJS. I get the following…

    4 months ago

  • Posted a reply to Previously working now won’t let Divi builder load, on the site WordPress.org Forums:
    Remove query strings is unchecked already. Thanks

    4 months ago

  • Posted a reply to Previously working now won’t let Divi builder load, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, thanks... As I said above I already have optimize for logged in users disabled…

    4 months ago

  • Created a topic, Previously working now won’t let Divi builder load, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Several months ago, I finally found the right c…

    4 months ago

  • Posted a reply to Missing attachment in email notification, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the quick response! Unfortunately, this won't work for me as I'm at a…

    5 months ago

  • Posted a reply to Missing attachment in email notification, on the site WordPress.org Forums:
    I'm also having the same issue. The company was able to get resumes again when…

    5 months ago

  • Created a topic, Missing field “hiringOrganization” in job categories, on the site WordPress.org Forums:
    I work on my husband's company's website and have bee…

    5 months ago

  • Posted a reply to Auto Rules Regeneration, on the site WordPress.org Forums:
    It does, thank you. I manually updated what was an auto rule. If I delete…

    6 months ago

  • Created a topic, Auto Rules Regeneration, on the site WordPress.org Forums:
    I have the critical css power up up and running...but …

    6 months ago

  • Created a topic, AMP Stories Preview Does not Show, on the site WordPress.org Forums:
    I am new to AMP stories, but decided to give it a try.…

    6 months ago

  • Posted a reply to qtip error, on the site WordPress.org Forums:
    Switched plugins...but wanted to let you know of the error. Thanks.

    2 years ago

  • Created a topic, qtip error, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I was loving the easy footnotes plugin but I star…

    2 years ago