WordPress.org

Profiles

trevorwood

  • Member Since: June 4th, 2008
  • @trevorwood on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Validating a field, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I've been asked to convert an old site to WordPress…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to front-page template missing?, on the site WordPress.org Forums:
    That's what I was looking for - thanks

    9 months ago

  • Posted a reply to front-page template missing?, on the site WordPress.org Forums:
    This happened with v 0.2.1 and I've asked about it elsewhere - no response unfortunately.…

    10 months ago

  • Posted a reply to Home page display on v 0.2.1, on the site WordPress.org Forums:
    Any progress on this? Until it is fixed we can't update the theme on my…

    10 months ago

  • Posted a reply to Apache 2.4 command support, on the site WordPress.org Forums:
    Hmm - something still wrong. Getting the message Unknown Authz provider: 127.0.0.1 All the documentation…

    10 months ago

  • Posted a reply to New users not receiving registration emails, on the site WordPress.org Forums:
    I've just added 2 new users to a site I manage - not hosted by…

    10 months ago

  • Posted a reply to Home page display on v 0.2.1, on the site WordPress.org Forums:
    if you have a look at k4law.com/index.php (make sure you look at index.php as the…

    10 months ago

  • Created a topic, Home page display on v 0.2.1, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Just upgraded a clients site to the latest version…

    10 months ago

  • Posted a reply to Main CSS not working, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry - it's on an Intranet

    11 months ago

  • Posted a reply to Apache 2.4 command support, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks you

    11 months ago

  • Created a topic, Apache 2.4 command support, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I've just tried turning on the "Block XMLRPC Acces…

    11 months ago

  • Posted a reply to How to set up Contact Form 7 to use Mautic, on the site WordPress.org Forums:
    Yes - I used OAuth2. I found an article somewhere that said they were having…

    11 months ago

  • Created a topic, How to set up Contact Form 7 to use Mautic, on the site WordPress.org Forums:
    OK, so I've installed & configured both this &…

    12 months ago

  • Created a topic, Main CSS not working, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I'm trying to hide a menu on all pages on a websit…

    12 months ago

  • Posted a reply to Can’t install version 1.7.9.19, on the site WordPress.org Forums:
    I wound up having to unpack it on my local machine and FTP it to…

    1 year ago

  • Posted a reply to Updated to latest version, sending doesn’t work anymore, on the site WordPress.org Forums:
    I seem to have a similar problem. Queuing for send later and the don't send,…

    1 year ago

  • Posted a reply to Can’t install version 1.7.9.19, on the site WordPress.org Forums:
    Tried again and still failed tried a manual install and got Internal Server Error The…

    1 year ago

  • Created a topic, Can’t install version 1.7.9.19, on the site WordPress.org Forums:
    When trying to update from version 1.7.8.11 to 1.7.9.1…

    1 year ago

  • Replied to an idea, how about ability to sort media by saving them into folders when uploading?

    4 years ago