WordPress.org

Profiles

trevorseward

Profile picture of trevorseward
  • Member Since: December 23rd, 2012
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Enabling with Predis and Remote Redis", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, got it working. I had added my defines below the line "/* That's all,…

    6 days ago

  • Posted a reply to "Enabling with Predis and Remote Redis", on the site WordPress Support Forums:
    Here's the error I'm getting: on\ConnectionException' with message 'Connection refused [tcp://127.0.0.1:6379]' in ...path.../wp-content/plugins/redis-cache/includes/predis.php:4049 No idea…

    6 days ago

  • Posted a reply to "Enabling with Predis and Remote Redis", on the site WordPress Support Forums:
    Is there any way I could echo out the status of the object cache to…

    6 days ago

  • Posted a reply to "Enabling with Predis and Remote Redis", on the site WordPress Support Forums:
    One thing, unsure if it is important for this plugin, my admin site is SSL-only,…

    7 days ago

  • Posted a reply to "Enabling with Predis and Remote Redis", on the site WordPress Support Forums:
    I had tried that previously -- no luck unfortunately.

    7 days ago

  • Posted a reply to "Enabling with Predis and Remote Redis", on the site WordPress Support Forums:
    Sure! So the previous method I linked to uses this: include("predis.php"); $redis = new Predis\Client('tcp://instanceName.redis.cache.windows.net:6379?database=0');…

    7 days ago

  • Posted a reply to "Enabling with Predis and Remote Redis", on the site WordPress Support Forums:
    Unfortunately not! I'm using the exact same configuration settings, too. And I'm currently using tcp://…

    1 week ago

  • Posted a reply to "Enabling with Predis and Remote Redis", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, so it sounds like this plugin was not tested against remote Redis instances via…

    1 week ago

  • Posted a reply to "Enabling with Predis and Remote Redis", on the site WordPress Support Forums:
    No, the method I've been using is outlined in the link which involves manually placing…

    1 week ago

  • Posted a reply to "Enabling with Predis and Remote Redis", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks. And just to confirm that Predis/Azure Redis is working, I've been using this for…

    1 week ago

  • Created a topic, Enabling with Predis and Remote Redis, on the site WordPress Support Forums

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Lost Statistics (URL Change)", on the site WordPress Support Forums:
    You rock, thank you! :-)

    11 months ago

  • Posted a reply to "Lost Statistics (URL Change)", on the site WordPress Support Forums:
    One additional detail I left out, my WP username is tseward.

    11 months ago

  • Created a topic, Lost Statistics (URL Change), on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, WordPress Scale-Out, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Use Multiple Domains On One WordPress Site - Keep Pagerank When Moving", on the site WordPress Support Forums:
    Josh, question if you have a minute. If I hosted a blog at example.com/ and…

    1 year ago

  • Posted a reply to "JetPack throwing CAPTCHA error when attempting to post a comment", on the site WordPress Support Forums:
    Further information, I'm getting HTTP 500 errors when a user attempts to post a comment:…

    2 years ago

  • Posted a reply to "JetPack throwing CAPTCHA error when attempting to post a comment", on the site WordPress Support Forums:
    I checked and the error is coming from the iFrame located on http://jetpack.wordpress.com/jetpack-comments/?blogid=...

    2 years ago

  • Created a topic, JetPack throwing CAPTCHA error when attempting to post a comment, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "No Captcha with JetPack", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having users experience the same thing.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Jetpack Contact form dimensions", on the site WordPress Support Forums:
    I'm also seeing strange layout issues with the contact form. For now I'm just using…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Switched to FastCGI, now unable to get stats", on the site WordPress Support Forums:
    Looks like it was due to selinux. Ran setsebool -P httpd_can_network_connect=1.

    2 years ago

  • Created a topic, Switched to FastCGI, now unable to get stats, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago