WordPress.org

Profiles

treviscarletta

Profile picture of treviscarletta
  • Member Since: January 15th, 2014
  • @treviscarletta on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Error Fetching Plugins, on the site WordPress.org Forums:
    I'm getting "Error Fetching Plugins" on my WordPress.c…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Backend Hidden and Re-Hidden, Attacker Still Attempting to Login, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks @redsand! In addition to the things you mentioned, I also lowered the number of…

    1 month ago

  • Posted a reply to Backend Hidden and Re-Hidden, Attacker Still Attempting to Login, on the site WordPress.org Forums:
    I have also put the site in Away Mode for the past 15 minutes and…

    1 month ago

  • Created a topic, Backend Hidden and Re-Hidden, Attacker Still Attempting to Login, on the site WordPress.org Forums:
    I have a site that is currently under attack, with the…

    1 month ago

  • Posted a reply to Remove Dead Sites, on the site WordPress Support Forums:
    @jeherve: That's the thing, there's no WordPress install in that directory... So, I can't log…

    2 years ago

  • Posted a reply to Remove Dead Sites, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Jeremy- Would you please remove adsdoors.manageinfinity.com from my account. I appreciate it!

    2 years ago

  • Posted a reply to Categories Not Shown as Checkboxes, on the site WordPress Support Forums:
    No response, found another plugin that functions as needed. Enhanced Media Library adds categories and/or…

    2 years ago

  • Posted a reply to Categories Not Shown as Checkboxes, on the site WordPress Support Forums:
    Still looking for some help on this... The plugin displays checkboxes in the 'Edit Media'…

    2 years ago

  • Created a topic, Categories Not Shown as Checkboxes, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Latest Update Formatting Problems, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Two forms (almost identical) on the same site behaving differently, on the site WordPress Support Forums:
    I gave up and am just telling the client that all emails will come from…

    3 years ago

  • Posted a reply to Two forms (almost identical) on the same site behaving differently, on the site WordPress Support Forums:
    Tried those, didn't work.

    3 years ago

  • Posted a reply to Broken Site after Adding to Fresh WP Install, on the site WordPress Support Forums:
    OK, so I thought it might go away overnight but, it did not. Even re-cleared…

    3 years ago

  • Created a topic, Two forms (almost identical) on the same site behaving differently, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Broken Site after Adding to Fresh WP Install, on the site WordPress Support Forums:
    Tried that, restarting, and another browser. Looks like this every time. Weird...

    3 years ago

  • Created a topic, Broken Site after Adding to Fresh WP Install, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Doesn't switch user, brings me to login screen, on the site WordPress Support Forums:
    Nah, that didn't help. Would you be open to checking it out on my site…

    3 years ago

  • Posted a reply to Doesn't switch user, brings me to login screen, on the site WordPress Support Forums:
    Hmmmm... Tried switching to 2014 theme and still no luck. And here is my .htaccess…

    3 years ago

  • Posted a reply to Doesn't switch user, brings me to login screen, on the site WordPress Support Forums:
    But even when I deactivate Lockdown WP Admin and the other plugins on my site,…

    3 years ago

  • Posted a reply to Doesn't switch user, brings me to login screen, on the site WordPress Support Forums:
    The site I'm trying to use the plugin on is msp.assistanceleague.org, which is running WordPress…

    3 years ago

  • Created a topic, Doesn't switch user, brings me to login screen, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Edit CSS Link Gone, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to 404 After Manually Installing WP into Folder on Site, on the site WordPress Support Forums:
    Finally got the install setup to finish by adding the code below to the .htaccess…

    3 years ago

  • Created a topic, 404 After Manually Installing WP into Folder on Site, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago