WordPress.org

Profiles

transformedbytrials

Profile picture of transformedbytrials
  • Member Since: February 11th, 2013
  • @transformedbytrials on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Frontpage loading slow", on the site WordPress Support Forums:
    Rats! Hope you get it fixed soon!

    6 days ago

  • Posted a reply to "Frontpage loading slow", on the site WordPress Support Forums:
    Did you see if you had any messages about caching after you disabled your plugins?…

    6 days ago

  • Posted a reply to "Images not showing up! Tried everything!", on the site WordPress Support Forums:
    Do you have the Jetpack plugin on your website? I was having this same problem…

    7 days ago

  • Posted a reply to "Subscribers aren't receiving blog posts - invalid feed?", on the site WordPress Support Forums:
    Yay, it works!! You're BRILLIANT!!! And I'm so sorry this took so much time. You…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Subscribers aren't receiving blog posts - invalid feed?", on the site WordPress Support Forums:
    Success!!! I just took out that whole line and now it works!! Now I'll try…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Subscribers aren't receiving blog posts - invalid feed?", on the site WordPress Support Forums:
    well, that solved the problem. :) You are helping me so much to take the…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Subscribers aren't receiving blog posts - invalid feed?", on the site WordPress Support Forums:
    Did that and same problem on the validator.

    7 months ago

  • Posted a reply to "Subscribers aren't receiving blog posts - invalid feed?", on the site WordPress Support Forums:
    Maybe i should also hit the logout link?

    7 months ago

  • Posted a reply to "Subscribers aren't receiving blog posts - invalid feed?", on the site WordPress Support Forums:
    The cache was disabled. When I enabled it, this message came up: "WP Super Cache…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Subscribers aren't receiving blog posts - invalid feed?", on the site WordPress Support Forums:
    oops didn't see your last comment, I'll try that.

    7 months ago

  • Posted a reply to "Subscribers aren't receiving blog posts - invalid feed?", on the site WordPress Support Forums:
    Is it odd that the same paragraph is in line 59 and 62 - and…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Subscribers aren't receiving blog posts - invalid feed?", on the site WordPress Support Forums:
    just tried it and neither of those things worked either, although I was glad to…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Subscribers aren't receiving blog posts - invalid feed?", on the site WordPress Support Forums:
    I also tried disabling the podcast plugin but that didn't help either.

    7 months ago

  • Posted a reply to "Subscribers aren't receiving blog posts - invalid feed?", on the site WordPress Support Forums:
    No, I tried retyping it and then taking out the apostrophes altogether and it didn't…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Subscribers aren't receiving blog posts - invalid feed?", on the site WordPress Support Forums:
    Also, thanks so much for your help! Just knowing that that's the problem makes me…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Subscribers aren't receiving blog posts - invalid feed?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks so much, James. I just looked at that link and it looks like WordPress…

    7 months ago

  • Created a topic, Subscribers aren't receiving blog posts - invalid feed?, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Jetpack by WordPress.com] Jetpack Subscriptions isn't notifying subscribers of new pos", on the site WordPress Support Forums:
    I am having the same problems. Today a reader told me she tried to subscribe…

    3 years ago

  • Created a topic, Reader can't subscribe to my blog, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago