WordPress.org

Profiles

TraciBunkers

Profile picture of TraciBunkers
  • Member Since: April 26th, 2011
  • Find me on:

  • Posted a reply to "wordpress load images without using https", on the site WordPress Support Forums:
    It looks like the problem might just with your thumbnails. If you click on the…

    6 days ago

  • Created a topic, thumbnails broken in https but work in http, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Way to find load order before update?, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Extremely disappointed. Best feature removed.", on the site WordPress Support Forums:
    I just recently updated wordpress to 4.3.1 & a updated a bunch of plugins, including…

    2 months ago

  • Posted a reply to "custom gravatar links to i2.wp.com causing site to be insecure", on the site WordPress Support Forums:
    I've had it back at it's unsecure state since your first reply. But, I decided…

    2 months ago

  • Posted a reply to "custom gravatar links to i2.wp.com causing site to be insecure", on the site WordPress Support Forums:
    I've checked with Firefox, Safari & Chrome (on a mac), & all of them say…

    2 months ago

  • Posted a reply to "custom gravatar links to i2.wp.com causing site to be insecure", on the site WordPress Support Forums:
    So after I made it so the outbrain script didn't load, did it say the…

    2 months ago

  • Posted a reply to "custom gravatar links to i2.wp.com causing site to be insecure", on the site WordPress Support Forums:
    That's very odd because for me in firebug, under console warning tabs, it says: Loading…

    2 months ago

  • Posted a reply to "custom gravatar links to i2.wp.com causing site to be insecure", on the site WordPress Support Forums:
    I'm not using a plugin for them. I uploaded an image & have code in…

    2 months ago

  • Posted a reply to "custom gravatar links to i2.wp.com causing site to be insecure", on the site WordPress Support Forums:
    I've made it so the outbrain script doesn't load on that page, and I still…

    2 months ago

  • Posted a reply to "custom gravatar links to i2.wp.com causing site to be insecure", on the site WordPress Support Forums:
    When I go to https://www.whynopadlock.com/ it says: Total number of items: 164 Number of insecure…

    2 months ago

  • Posted a reply to "custom gravatar links to i2.wp.com causing site to be insecure", on the site WordPress Support Forums:
    tbunkers.com/printed-cards

    2 months ago

  • Posted a reply to "custom gravatar links to i2.wp.com causing site to be insecure", on the site WordPress Support Forums:
    No, as I said in my initial post, I don't use Jetpack or Photon, which…

    2 months ago

  • Posted a reply to "custom gravatar links to i2.wp.com causing site to be insecure", on the site WordPress Support Forums:
    I have my site set up so there aren't mixed content problems on pages that…

    2 months ago

  • Created a topic, custom gravatar links to i2.wp.com causing site to be insecure, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "style fieldset box label on contact form", on the site WordPress Support Forums:
    Great, thanks.

    11 months ago

  • Posted a reply to "style fieldset box label on contact form", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, I'm familiar with that. I meant a listing of the names you've used for…

    11 months ago

  • Posted a reply to "style fieldset box label on contact form", on the site WordPress Support Forums:
    I'll mark this resolved. When I have more time, I'll have to see if I…

    11 months ago

  • Posted a reply to "style fieldset box label on contact form", on the site WordPress Support Forums:
    I realized that even with my theme, it does make some changes to the field…

    11 months ago

  • Posted a reply to "style fieldset box label on contact form", on the site WordPress Support Forums:
    I was editing my previous comment while you were also responding. So not sure if…

    11 months ago

  • Posted a reply to "style fieldset box label on contact form", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, I'm not understanding what you are asking. In that comment, I was saying that…

    11 months ago

  • Posted a reply to "style fieldset box label on contact form", on the site WordPress Support Forums:
    With WP theme 2015, The fieldset box label background is the same color as the…

    11 months ago

  • Posted a reply to "style fieldset box label on contact form", on the site WordPress Support Forums:
    The <legend>Contact Form</legend> is from having it in the Fieldset Box Label area under the…

    11 months ago

  • Posted a reply to "style fieldset box label on contact form", on the site WordPress Support Forums:
    I misunderstood where you were asking if I had put it. I did not add…

    11 months ago

  • Posted a reply to "style fieldset box label on contact form", on the site WordPress Support Forums:
    Well yes--I couldn't figure out how to style it, which is why I had to…

    11 months ago

  • Posted a reply to "style fieldset box label on contact form", on the site WordPress Support Forums:
    Here's what I put into the Label CSS for the new field to mimic the…

    11 months ago

  • Posted a reply to "style fieldset box label on contact form", on the site WordPress Support Forums:
    I found a workaround, but I would like to know how to style it properly.…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Need to change colors but do not know how", on the site WordPress Support Forums:
    russomax, I see you are using your theme's style sheet. For me, it was easier…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Remove message before redirect", on the site WordPress Support Forums:
    Try this: Under labels where the message is, put this in: &nbsp; The boxes to…

    11 months ago

  • Created a topic, style fieldset box label on contact form, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "asterisk positioning", on the site WordPress Support Forums:
    mbrsolution, I tried your solution, but then the required field label "*indicates required field" doesn't…

    11 months ago

  • Created a topic, Memberpress registration page error, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "What happened to WPAA?", on the site WordPress Support Forums:
    The link doesn't work--has it been taken down?

    2 years ago

  • Posted a reply to "Media are not uploading to Amazon S3", on the site WordPress Support Forums:
    Tom, look some some of the previous threads if you haven't already. I think I…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Media are not uploading to Amazon S3", on the site WordPress Support Forums:
    Tom, see this for info on a different plugin that seems to work. I installed…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Media not uploading to Amazon S3", on the site WordPress Support Forums:
    In searching for a resolution, I found a plugin that seems to work, but it's…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Layout problem on plugin settings page", on the site WordPress Support Forums:
    For me, in Firefox 27.0.1 (Mac) the "thanks for using WordPress" happens up a little…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Media are not uploading to Amazon S3", on the site WordPress Support Forums:
    Tom, are you using cloudfront? Your screenshot shows you haven't put anything in the cloudfront…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Amazon S3 and Cloudfront Not Uploading to Amazon", on the site WordPress Support Forums:
    @esmi--right, I understand.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Media not uploading to Amazon S3", on the site WordPress Support Forums:
    From my understanding, the host issue isn't with my server, it's with Amazon. I've got…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Amazon S3 and Cloudfront Not Uploading to Amazon", on the site WordPress Support Forums:
    It's a little confusing because in the area to start a new topic, it says…

    2 years ago

  • Created a topic, Media not uploading to Amazon S3, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Amazon S3 and Cloudfront Not Uploading to Amazon", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, sorry. Several of us were having the same problem and we had the same…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Amazon S3 and Cloudfront Not Uploading to Amazon", on the site WordPress Support Forums:
    esmi--I've been participating in this topic since it was first posted . . . so…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Amazon S3 and Cloudfront Not Uploading to Amazon", on the site WordPress Support Forums:
    I am still trying to resolve this and I've done everything I can think of…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Amazon S3 and Cloudfront Not Uploading to Amazon", on the site WordPress Support Forums:
    well, it's not working again for me. I just checked my log, and I have…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Amazon S3 and Cloudfront Not Uploading to Amazon", on the site WordPress Support Forums:
    MuchmoreGaming: In your permissions policy for your IAM user, be sure you put in the…

    2 years ago

  • Posted a reply to "object path not updating", on the site WordPress Support Forums:
    Glad it's working for you! I always try to remember to turn off my caching…

    2 years ago

  • Posted a reply to "object path not updating", on the site WordPress Support Forums:
    Right--the info for this plugin says it doesn't upload any media to S3 that's already…

    2 years ago

  • Posted a reply to "object path not updating", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, your images are in your S3 bucket. And I assume you are using cloudfront.…

    2 years ago