Profiles

  • Member Since: October 11th, 2016
  • Find me on:
  • Posted a reply to Works really well, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, After using it for a bit, I think the following features would be great…

  • Created a topic, Works really well, on the site WordPress.org Forums:
    This is the first page optimiser I have tried that wor…

  • Posted a reply to Cookies of removed plugin still showing up, on the site WordPress.org Forums:
    Did you find a solution to this? I have the same problem with Woocommerce and…

  • Posted a reply to Where are my blocks when using custom post template?, on the site WordPress.org Forums:
    Edit: I created a custom pattern with the blocks I want. However, Wordpress freezes every…

  • Created a topic, Where are my blocks when using custom post template?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I am new to using blocks but I'm trying to upda…

  • Posted a reply to Generate Cookie / Privacy Policy Page ?, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for your helpful comment!

  • Created a topic, Generate Cookie / Privacy Policy Page ?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I was wondering if the plugin provides any help w…

  • Posted a reply to Experiencing bug: plugin overrides non-Woocommerce pages, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, yes - so this was resolved now by renaming the attribute slug.

  • Posted a reply to Experiencing bug: plugin overrides non-Woocommerce pages, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I am using the latest version 1.2.6.3. All my plugins are up to date.…

  • Created a topic, Failed to load resource, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I get the following error in my console: Failed …

  • Posted a reply to Experiencing bug: plugin overrides non-Woocommerce pages, on the site WordPress.org Forums:
    To elaborate a bit: when I look at the page of an artist, the custom…

  • Posted a reply to Experiencing bug: plugin overrides non-Woocommerce pages, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, thanks for your reply. I agree that it makes no sense but it happened…

  • Created a topic, Experiencing bug: plugin overrides non-Woocommerce pages, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, unfortunately this plugin has caused me a lot of …

  • Created a topic, How to proceed to payment without shipping method?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I cannot offer a shipping method as each product …

  • Created a topic, What are the steps after fatal error?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, recently when trying to back up my website to my …

  • Created a topic, Google Analytics implementation?, on the site WordPress.org Forums:
    `Hi, I am trying to set up Google Analytics 4 using t…

  • Created a topic, How can I get this to work? (Custom Theme), on the site WordPress.org Forums:
    Hi, the plugin does not seem to be doing anything for…

  • Created a topic, Array with IDs?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I have a custom shop page and was wondering wheth…

  • Posted a reply to Custom fields to image sitemap: only works if gallery is added to standard block, on the site WordPress.org Forums:
    Many thanks - from a first look, it seems to work (I put in the…

  • Posted a reply to Gallery preview doesn’t work for existing galleries, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I re-tested this and it appears that a custom theme is at fault. I…

  • Posted a reply to Custom fields to image sitemap: only works if gallery is added to standard block, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for your reply! I'm not running the plugin on a live site at the…

  • Posted a reply to Custom fields to image sitemap: only works if gallery is added to standard block, on the site WordPress.org Forums:
    Regarding the structure of the sitemap for the custom fields galleries, I have adapted the…

  • Created a topic, Custom fields to image sitemap: only works if gallery is added to standard block, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I have added the code from here to my functions.p…

  • Posted a reply to Images not recognized in analysis (using ACF to add gallery), on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for your reply, I have created a bug report!

  • Created a topic, Images not recognized in analysis (using ACF to add gallery), on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I am adding a gallery to each of my posts using a…

  • Posted a reply to Delay appearance by a few seconds?, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for your reply, I used a custom solution!

  • Posted a reply to Gallery preview doesn’t work for existing galleries, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, disabling the MLA enhancements worked, I can see the previews for existing galleries now…

  • Created a topic, Delay appearance by a few seconds?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, is it possible to delay the appearance of the bar…

  • Posted a reply to Gallery preview doesn’t work for existing galleries, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, thanks for your reply! The issue seems to be due to working with ACF,…

  • Created a topic, Gallery preview doesn’t work for existing galleries, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, unfortunately the gallery preview doesn't work fo…

  • Created a topic, Unexpected response from the server, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I used the plugin to increase the max upload size…

  • Created a topic, Changes to post format templates not visible, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I want to adapt the existing Wordpress post forma…

  • Created a topic, Image distortion?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I'm trying to use this plugin but the 360 image I…

  • Created a topic, Images and internal links not recognized in analysis, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, The following two get listed as problems by Yoast…

  • Posted a reply to Translate media but don’t lose images in existing posts, on the site WordPress.org Forums:
    I am not using Jetpack or any plugin for galleries, I have my own solution…

  • Created a topic, Translate media but don’t lose images in existing posts, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Unfortunately I only learned about the option to …

  • Posted a reply to Date selection no longer works, on the site WordPress.org Forums:
    It was due to another plugin - strangely, it wasn't a plugin I installed recently…

  • Created a topic, Date selection no longer works, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I have two date-picker fields in my posts. Everyt…

  • Created a topic, Text editor display problems when inside loop, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I have deactivated the Gutenberg Editor using a p…

  • Posted a reply to Load more: content not visible, but is being loaded (source code), on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for fast reply! Turns out it was the transition type Masonry, it added "opacity:…

  • Created a topic, Load more: content not visible, but is being loaded (source code), on the site WordPress.org Forums:
    Hi, My issue is that while the first 6 pieces of cont…

  • Created a topic, Size of generated thumbnails (not optimised), on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I use plugins to optimise the images on my websit…

  • Posted a reply to Newly loaded post added to the right, disrupting the masonry grid, on the site WordPress.org Forums:
    I have changed the shortcode to make it specific to masonry, now the new images…

  • Created a topic, Newly loaded post added to the right, disrupting the masonry grid, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I have a masonry grid and some DIY code to pull n…

  • Posted a reply to Is there a way to bulk edit posts?, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks very much, look forward to the update!

  • Created a topic, Is there a way to bulk edit posts?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I have a bunch of posts that I'd like to remain m…

  • Created a topic, Is it possible to add this to a custom page template?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I've created a custom page template that works en…

  • Posted a reply to Single image feature – does it still work?, on the site WordPress.org Forums:
    I can answer my own question, this is working for me using Custom Field Suite:…

  • Posted a reply to Single image feature – does it still work?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Ah I see! I tried adding an image to a page on my website,…

  • Created a topic, Single image feature – does it still work?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I'm trying to use the plugin with some single ima…