WordPress.org

Profiles

  • Member Since: May 27th, 2019
  • Find me on:
  • Created a topic, simple but effective, on the site WordPress.org Forums:
    this plugin serves a simple purpose and does it well

    3 weeks ago

  • Created a topic, Generate missing webp versions not working, on the site WordPress.org Forums:
    I recently deactivated and reactivated Imagify on my s…

    4 months ago

  • Created a topic, 404 undefined showing in Chrome console, on the site WordPress.org Forums:
    I spotted an issue when inspecting my pages with Chrom…

    4 months ago

  • Created a topic, simple and effective, on the site WordPress.org Forums:
    Great plugin that does what its meant to...and more

    4 months ago

  • Created a topic, a great little plugin that fills a hole in WordPress, on the site WordPress.org Forums:
    I have been looking for this sort of functionality fro…

    6 months ago

  • Created a topic, Awesome plugins & awesome support, on the site WordPress.org Forums:
    I had issues with this plugin and searched through the…

    1 year ago

  • Posted a reply to Autoptimize conflicts with Divi Visual Builder, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the speedy response. Yes, that fixed my problem. Sorry for the delay in…

    1 year ago

  • Created a topic, Autoptimize conflicts with Divi Visual Builder, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I've been having issues with Divi builder for a wh…

    1 year ago

  • Posted a reply to Autoptimize slows my site, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Frank, Thanks for the prompt and informative reply. I had my suspicions that fully…

    1 year ago

  • Created a topic, Autoptimize slows my site, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I have tried Autoptimize in the past and had varyi…

    1 year ago

  • Posted a reply to 5.1.3 automatically flags as spam. Rolling back to 5.1.2 works., on the site WordPress.org Forums:
    Can I ask, how do you know the messages were being flagged as SPAM? I…

    1 year ago

  • Posted a reply to Problem after v5.1, on the site WordPress.org Forums:
    Can anyone help?

    1 year ago

  • Posted a reply to Problem after v5.1, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Thanks for the speedy response. I have 18 other plugins on this site, however,…

    1 year ago

  • Created a topic, Problem after v5.1, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I have been using Contact Form 7 for many years an…

    1 year ago