Profiles

  • Member Since: December 1st, 2014
  • Find me on:
  • Mentioned in [53751] on Core SVN:
    Media: enable generating multiple mime types for image uploads; specifically WebP versions for JPEG images by default.

  • Posted a reply to “email error” notification incorrectly sent from wp admin email, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, any updates on this?

  • Posted a reply to “email error” notification incorrectly sent from wp admin email, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, thanks for the response. Yes, I have set the email address and enabled the…

  • Created a topic, “email error” notification incorrectly sent from wp admin email, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I got a notification of 'Invalid "Reply-To" e-mail…

  • Created a topic, [Spam protection, AntiSpam, FireWall by CleanTalk] cleantalk logs orders on woocommerce site ?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I have a small woocommerce site getting only 30 or…

  • Wrote a comment on the post Enabling WebP by default, on the site Make WordPress Core:
    I have to agree with many of the above complaints about making this default with…

  • Posted a reply to Error but no message, on the site WordPress.org Forums:
    Clearing the cache did not help. I disabled the cache, which cleared the error, but…

  • Created a topic, Error but now message, on the site WordPress.org Forums:
    I see the red Exclamation on the admin bar, but when I…

  • Created a topic, So far so good, but not perfect, on the site WordPress.org Forums:
    Been using this for a year now, on 20 sites. Looks lik…

  • Created a topic, security issue with target=”_blank”, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for this great plugin. However, I think this i…

  • Created a topic, Does my whitelist override Cleantalk’s blacklist?, on the site WordPress.org Forums:
    I was using Webpagetest to speed test and it was block…

  • Posted a reply to How did a real person trigger the anti-crawler error screen?, on the site WordPress.org Forums:
    I ran across the exact same problem today. Using incognito mode, for whatever reason, I…

  • Posted a reply to SpamFireWall Whitelist not working, on the site WordPress.org Forums:
    Actually, I added all the correct IP's needed. However, there must have been some glitch…

  • Posted a reply to SpamFireWall Whitelist not working, on the site WordPress.org Forums:
    I forgot to mention I'm also using wp fastest cache and the preload bot is…

  • Created a topic, SpamFireWall Whitelist not working, on the site WordPress.org Forums:
    I'm using the Spam and SpamFirewall on several of my s…

  • Created a topic, anti-spam firewall – similar to wordfence?, on the site WordPress.org Forums:
    I recently started using cleantalk on several websites…

  • Posted a reply to DELETED ORPHANS – Every time Same Results, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Rolf, update: I didn't realize till later that many other important pages on my…

  • Posted a reply to DELETED ORPHANS – Every time Same Results, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Rolf, I didn't notice before, but yes they were all in postmeta. I made…

  • Posted a reply to DELETED ORPHANS – Every time Same Results, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Rolf, I tried the search in that article but it didn't show any results.…

  • Posted a reply to DELETED ORPHANS – Every time Same Results, on the site WordPress.org Forums:
    I'm seeing something similar, orphans don't seem to be deleted. Thank you Tony

  • Posted a reply to Problem with form submission – nonces, on the site WordPress.org Forums:
    Thankyou, I tried this and it seemed to be working for a while but now…

  • Posted a reply to No more manual entry of ID?, on the site WordPress.org Forums:
    Just found out about this new "feature" along with everyone else here. A lot of…

  • Created a topic, Problem with form submission – nonces, on the site WordPress.org Forums:
    I'm getting errors on form submissions. I came across …

  • Created a topic, successful login not sent to admin, on the site WordPress.org Forums:
    I've tried this plugin on 6 different sites. For "fail…

  • Created a topic, Can we disable schema?, on the site WordPress.org Forums:
    Great plugin, I use it for several sites. Unfortunatel…

  • Posted a reply to Trying to load quote.png ???, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, you are correct. I found the error, my theme was styling incorrectly, and Testimonials…

  • Posted a reply to Trying to load quote.png ???, on the site WordPress.org Forums:
    That is the correct uri. Here is a screenshot of the error. Thanks. https://www.dropbox.com/s/j0p8gld292w7jqc/screenshot.jpg?dl=0

  • Created a topic, Trying to load quote.png ???, on the site WordPress.org Forums:
    After adding Testimonials Widget to my page, I started…

  • Created a topic, Good plugin, great support, on the site WordPress.org Forums:
    After trying a couple others, this plugin did what I n…