WordPress.org

Profiles

tomberwolf

  • Member Since: April 19th, 2018
  • @tomberwolf on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Media / Attachments?, on the site WordPress.org Forums:
    Could you please add support für media files / attach…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to “undefined” at default WordPress comment tab, on the site WordPress.org Forums:
    I just want to let you know, that it was the "Hide My WP" plugin.…

    4 weeks ago

  • Created a topic, Tags on attachment pages won’t be saved, on the site WordPress.org Forums:
    Hey, I'm using tags for my attachment / media pages. …

    4 weeks ago

  • Posted a reply to “undefined” at default WordPress comment tab, on the site WordPress.org Forums:
    https://www.tomberwolf.de/projekte/dendrobaten-vivarium-2018/der-rohbau-des-vivariums For example

    1 month ago

  • Posted a reply to “undefined” at default WordPress comment tab, on the site WordPress.org Forums:
    https://imgur.com/a/NFd147N Please take a look at the screenshot.

    1 month ago

  • Created a topic, “undefined” at default WordPress comment tab, on the site WordPress.org Forums:
    Hey, I get an "undefined" text in the default Wordpre…

    1 month ago

  • Created a topic, Much better than the “Better” plugin, on the site WordPress.org Forums:
    You are using "Better Search Replace"? Why? Don't use …

    1 month ago

  • Created a topic, CSS breaks page layout, on the site WordPress.org Forums:
    Hey, thanks for this plugin. Just a question... Why …

    2 months ago

  • Posted a reply to Blank page for unattached media, on the site WordPress.org Forums:
    You've got mail.

    2 months ago

  • Posted a reply to Blank page for unattached media, on the site WordPress.org Forums:
    I know. Server logs are empty. But I got a debug.log. Just one entry: Undefined…

    2 months ago

  • Posted a reply to Blank page for unattached media, on the site WordPress.org Forums:
    Uhm... strange. I don't have a log file in wp-content. WP_DEBUG_LOG is true.

    2 months ago

  • Posted a reply to Blank page for unattached media, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Maciej, sure, I'll give the debug mode a try. Anything else I can do?…

    2 months ago

  • Created a topic, Blank page for unattached media, on the site WordPress.org Forums:
    Hey Maciej :-) I've installed this masterpeace. All s…

    2 months ago