Profiles

  • Member Since: February 9th, 2022
  • Find me on:
  • Created a topic, Incredible support!, on the site WordPress.org Forums:
    Plugin has been a great asset to my site. Support for …

  • Posted a reply to Sticky Header Logo Disappears on Mobile, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks! I tried leaving all Autoptimize settings as-is, and deactivating the standalone Lazy Load plugin.…

  • Posted a reply to Sticky Header Logo Disappears on Mobile, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks! First tab Javascript: buttons 1, 2, 6, 7 checked CSS: buttons 1, 2, 3,…

  • Posted a reply to Sticky Header Logo Disappears on Mobile, on the site WordPress.org Forums:
    Strangely, I haven't had the Lazy Load feature enabled on Autoptimize, but have used a…

  • Posted a reply to Sticky Header Logo Disappears on Mobile, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, I've added "wp-content/plugins/sticky-header-effects-for-elementor" from the 'Exclude scripts from Autoptimize' and 'Exclude CSS from Autoptimize'…

  • Created a topic, Sticky Header Logo Disappears on Mobile, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, For some reason the logo on my site's sticky…

  • Posted a reply to Desktop Header Width Before Scroll / Mobile Logo After Scroll, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks! Can you let me know where the position property of left: -261 was? I…

  • Created a topic, Desktop Header Width Before Scroll / Mobile Logo After Scroll, on the site WordPress.org Forums:
    I've installed the plugin on my site and it's working …

  • Created a topic, CSS Exclusion Option Not Showing in, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Per this page, there should be an option to d…

  • Posted a reply to Style Not Appearing Correctly on Post View, Only Homepage, on the site WordPress.org Forums:
    Turned off AO's "Also aggregate inline CSS?" option and styles appear correctly in post view…

  • Posted a reply to Style Not Appearing Correctly on Post View, Only Homepage, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, it did load correctly with ?ao_noptimize=1 appended to the post URLs (everything correct style-wise…

  • Posted a reply to Style Not Appearing Correctly on Post View, Only Homepage, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, I'll go through the troubleshooting instructions and get back to you. Just because it…

  • Posted a reply to Style Not Appearing Correctly on Post View, Only Homepage, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, I've flushed both my cache plugin and Cloudflare but the problem persists.

  • Created a topic, Style Not Appearing Correctly on Post View, Only Homepage, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I recently changed the style for Wordpress Pop…