WordPress.org

Profiles

tnwahine

Profile picture of tnwahine
  • Member Since: March 27th, 2009
  • @tnwahine on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Beautiful theme - with a caveat, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Custom thumbnails don't show up but hidden links do", on the site WordPress Support Forums:
    Most of the images were uploaded before I added WP-Portfolio, but one was added after.…

    10 months ago

  • Posted a reply to "How to import backup settings file from computer?", on the site WordPress Support Forums:
    Thankfully I had a staging site using the child theme with the right settings and…

    10 months ago

  • Created a topic, How to import backup settings file from computer?, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, Custom thumbnails don't show up but hidden links do, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Evolve Child Theme Works... Almost", on the site WordPress Support Forums:
    If you insist on using a child theme, this is the documentation. https://codex.wordpress.org/Child_Themes Thank you…

    11 months ago

  • Created a topic, Evolve Child Theme Works... Almost, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Wish I'd known about this sooner!, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, Some images don't show, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "FATAL Error:", on the site WordPress Support Forums:
    Please do share, magix111. I'm running into this same error and would appreciate your insight…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Updated to 3.8.1, Lost Access to Several Admin Pages", on the site WordPress Support Forums:
    I don't know what you mean by doing "the save" to generate an error --…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Updated to 3.8.1, Lost Access to Several Admin Pages", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for your suggestions. I was thinking I'd only updated the core, but then…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Updated to 3.8.1, Lost Access to Several Admin Pages", on the site WordPress Support Forums:
    Before I go any further let me say I don't consider this to be resolved…

    2 years ago

  • Posted a reply to "wp-admin blank page", on the site WordPress Support Forums:
    No new suggestions from me -- I'm experiencing the same thing on several pages in…

    2 years ago

  • Created a topic, Updated to 3.8.1, Lost Access to Several Admin Pages, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Bit.ly Shortlinks] problems configuring wp-config.php, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

Plugins

  • Optima Express + MarketBoost IDX Plugin