WordPress.org

Profiles

tlkativ

Profile picture of tlkativ
  • Member Since: June 22nd, 2012
  • @tlkativ on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Slider Disappeared, have ruled out all I can think of, on the site WordPress.org Forums:
    I have the same issue. Reinstalling a fresh copy of the plug-in did not work…

    1 month ago

  • Posted a reply to Expiration settings not applied automatically to new users thru Gravity Forms, on the site WordPress.org Forums:
    @rudolph88 I haven't done any further work on this site in a while so what…

    2 months ago

  • Posted a reply to Expiration settings not applied automatically to new users thru Gravity Forms, on the site WordPress Support Forums:
    Hey all -- I did figure out a way to get the role change to…

    4 months ago

  • Posted a reply to Expiration settings not applied automatically to new users thru Gravity Forms, on the site WordPress Support Forums:
    @pennstar Ah yes -- Unfortunately I did have to hack the plug-in to make sure…

    5 months ago

  • Posted a reply to Expiration settings not applied automatically to new users thru Gravity Forms, on the site WordPress Support Forums:
    @pennstar -- I was able to set the expiration date through the form but the…

    5 months ago

  • Posted a reply to Expiration settings not applied automatically to new users thru Gravity Forms, on the site WordPress Support Forums:
    @husobj - I could really use your help with this. I need the role to…

    8 months ago

  • Posted a reply to Expiration settings not applied automatically to new users thru Gravity Forms, on the site WordPress Support Forums:
    My problem is worse than I thought -- Expired users are supposed to be downgraded…

    8 months ago

  • Posted a reply to Expiration settings not applied automatically to new users thru Gravity Forms, on the site WordPress Support Forums:
    I was able to change the code on lines 9-15 in includes/expire-user.php to the following…

    9 months ago

  • Created a topic, Expiration settings not applied automatically to new users thru Gravity Forms, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to Gallery won't show up on front page anymore, on the site WordPress Support Forums:
    So, I just went back to my development site and the gallery is working on…

    10 months ago

  • Posted a reply to Gallery won't show up on front page anymore, on the site WordPress Support Forums:
    Mine is heavily customized but it's based on Parallax Pro.

    11 months ago

  • Posted a reply to Gallery won't show up on front page anymore, on the site WordPress Support Forums:
    Only one gallery on the home page. I just reactivated the plug-in, changed the gallery…

    11 months ago

  • Posted a reply to Gallery won't show up on front page anymore, on the site WordPress Support Forums:
    Not sure if this will help or not but here is the HTML code generated…

    11 months ago

  • Posted a reply to Gallery won't show up on front page anymore, on the site WordPress Support Forums:
    As I stated above I am using Genesis. I just reactivated the plug-in and the…

    11 months ago

  • Posted a reply to Gallery won't show up on front page anymore, on the site WordPress Support Forums:
    Sure. It will likely be next week before I can get to it but I…

    11 months ago

  • Posted a reply to Gallery won't show up on front page anymore, on the site WordPress Support Forums:
    @fourlightsweb - I disabled the plug-in for the moment because it's on a live site…

    11 months ago

  • Posted a reply to Gallery won't show up on front page anymore, on the site WordPress Support Forums:
    I also tried backing out of the latest versions of WordPress and Genesis but the…

    11 months ago

  • Posted a reply to Gallery won't show up on front page anymore, on the site WordPress Support Forums:
    I have the exact same problem. Gallery works on an internal page but nothing shows…

    11 months ago

  • Posted a reply to Possible to add # of listens with shortcode?, on the site WordPress Support Forums:
    Sorry to hear that but thanks for getting back to me so quickly!

    1 year ago

  • Created a topic, Possible to add # of listens with shortcode?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Mobile Menu is showing last Menu-Item instead of first or current, on the site WordPress Support Forums:
    This also worked perfectly for me - thanks so much @puru_chitte!

    2 years ago

  • Posted a reply to Cannot remove sidebar from my jigo shop page, on the site WordPress Support Forums:
    This is what I did to "fix" the problem. I created a dummy shop page…

    3 years ago

  • Posted a reply to Only display posts w/all listed categories, on the site WordPress Support Forums:
    @mozakdesign Not sure if you figured this out already but I thought I would post…

    3 years ago

  • Posted a reply to Can't get the second image to display, on the site WordPress Support Forums:
    Brilliant. It's a bit of a hack but I won't have to do it very…

    3 years ago

  • Posted a reply to Can't get the second image to display, on the site WordPress Support Forums:
    Did you ever figure this out? I have a similar situation. I can add that…

    3 years ago

  • Posted a reply to How to change sort order of Products?, on the site WordPress Support Forums:
    Can someone please post a link to the 'premium' version? I can't seem to find…

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: WordPress Users] How to display extra WordPress and custom fields, on the site WordPress Support Forums:
    I would also like to know how to do this. I am using WordPress Users…

    4 years ago

  • Created a topic, One submission created hundreds of draft posts!, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: List Related Attachments] Shortcode not working in archive view, on the site WordPress Support Forums:
    Baden, That code above was what I started with and it didn't work. However, after…

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: List Related Attachments] Shortcode not working in archive view, on the site WordPress Support Forums:
    Baden, Thanks again. The 'Hey Dude' showed up perfectly (as expected), but as soon as…

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: List Related Attachments] Shortcode not working in archive view, on the site WordPress Support Forums:
    Baden, thanks for the suggestion. I also tried that but the shortcode doesn't work with…

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: List Related Attachments] Shortcode not working in archive view, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Genesis Simple Hooks] Nothing shows up when I use shortcodes and php, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Custom Fields Shortcodes] Shows warning on "New Post" page, on the site WordPress Support Forums:
    I am getting the same error but the plug-in still seems to be working just…

    4 years ago