WordPress.org

Profiles

tlienhart85@gmail.com

Profile picture of tlienhart85@gmail.com
  • Member Since: May 2nd, 2013
  • Find me on:

  • Created a topic, Pre-loaded cache empties frequently, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "Menu Headings", on the site WordPress Support Forums:
    My front page is working fine today. I was wrong about the italic script. Please…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Menu Headings", on the site WordPress Support Forums:
    Today's upgrade wrecked the format of my front page. Widgets no longer appear on the…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Header image repeating", on the site WordPress Support Forums:
    That worked. Thanks for the quick response!

    2 months ago

  • Posted a reply to "Header image repeating", on the site WordPress Support Forums:
    This morning the header is not at the very top of the page. There's about…

    2 months ago

  • Posted a reply to "404 File Not found? See here!", on the site WordPress Support Forums:
    My sitemap is not being updated by Bing, although it updates on Google every day.…

    11 months ago

  • Created a topic, Formatting removed from text, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Buttons lost color with update", on the site WordPress Support Forums:
    The same thing happened with me. All my colored buttons no longer have color.

    1 year ago

  • Posted a reply to "library not import", on the site WordPress Support Forums:
    I had a similar problem and gave up trying to fix it. Using Zotero is…

    1 year ago

  • Posted a reply to "library not import", on the site WordPress Support Forums:
    I'm unable to import my library also. I found this message on the server error…

    1 year ago