WordPress.org

Profiles

  • Member Since: October 29th, 2019
  • Find me on:
  • Created a topic, [Age Gate] debug.log Warning, on the site WordPress.org Forums:
    I really like this Plugin but i get one Warning in deb…

    1 week ago

  • Created a topic, [Elementor Page Builder] Performance & Bloated, on the site WordPress.org Forums:
    In my opinion the dev Team has to focus on performance…

    1 week ago

  • Posted a reply to Slow site, on the site WordPress.org Forums:
    I have the same Problem, As default caching strategy i use “Network only” only. As…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to [Essential Addons for Elementor] 3.7.2 – Icon Problems, on the site WordPress.org Forums:
    Active support for Font Awesome 4 is not the helping Workaround for all. The Close…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to [Essential Addons for Elementor] 3.70 Breaks Caching again, on the site WordPress.org Forums:
    @canonbis Activate Support for Font Awesome 4 in Elementor settings… its a workaround thats works.

    3 weeks ago

  • Posted a reply to 3.7.2 – Icon Problems, on the site WordPress.org Forums:
    No. I tested now and it works. But before 3.7.x release the icons works fine…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to [Essential Addons for Elementor] 3.7.2 – Icon Problems, on the site WordPress.org Forums:
    Yes of course. Only solution is to deactivate your Plugin… then the Icons work.

    3 weeks ago

  • Posted a reply to <span class=\"resolved\" aria-label=\"Resolved\" title=\"Topic is resolved.\"></span>[Essential Addons for Elementor] Content Protection Bug, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry… But i found the Problem: PHP7.4… i go back to 7.3 and now all…

    4 weeks ago

  • Created a topic, Content Protection Bug, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, i have with Content Protection Element an Bug (…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to [Essential Addons for Elementor] 3.7.2 – Icon Problems, on the site WordPress.org Forums:
    Thats very easy… On some pages icons dont show correct… on other pages they show…

    4 weeks ago

  • Created a topic, 3.7.2 – Icon Problems, on the site WordPress.org Forums:
    With new version there are also problems with icons. S…

    1 month ago

  • Created a topic, Why you are delete my review??????, on the site WordPress.org Forums:
    Your support via email is bad. I send 5 email to you..…

    1 month ago

  • Created a topic, Bad Support, on the site WordPress.org Forums:
    The Developer is active here in Forum but i send 5 Mes…

    1 month ago

  • Posted a reply to Cache Problems, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, 1. please can you give me email? 2. I want that the PWA works…

    1 month ago

  • Created a topic, Cache Problems, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, this Plugin has a Problem with Caching. For my…

    1 month ago

  • Created a topic, Caching Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, i use Cache Enabler with Autoptimize for all m…

    1 month ago

  • Posted a reply to Login Protection Problem, on the site WordPress.org Forums:
    Okay, also its not possible. So i can deactivate the Login Protection feature. Thank you…

    1 month ago

  • Created a topic, Login Protection Problem, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, i protect my Login Area with - https://de.word…

    1 month ago

  • Posted a reply to Problems with Header/Footer, on the site WordPress.org Forums:
    The problem is... after reload and clear Cache from Cache enabler all is working fine.…

    1 month ago

  • Created a topic, Problems with Header/Footer, on the site WordPress.org Forums:
    Next Bug, i use for some Websites "Elementor – Header…

    1 month ago

  • Posted a reply to Tabbed are messed up in first load, on the site WordPress.org Forums:
    HaHa funny, i had the same Problem with previous Versions. Looks like the bug is…

    1 month ago

  • Posted a reply to 3.70 Breaks Caching again, on the site WordPress.org Forums:
    The Load Problem seems to be solved.... but i only did a quick Test with…

    1 month ago

  • Created a topic, Feature: Content Blocker?, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, i like your Plugin... ist simple, clean and fa…

    1 month ago

  • Posted a reply to Cookie banner problem, on the site WordPress.org Forums:
    Okay... Hello "https://de.wordpress.org/plugins/pwa-for-wp/"

    2 months ago

  • Posted a reply to 3.70 Breaks Caching again, on the site WordPress.org Forums:
    Okay... you got an email.

    2 months ago

  • Posted a reply to 3.70 Breaks Caching again, on the site WordPress.org Forums:
    I also tested with WP Rocket. Thats the old Problem. Some Elements are Broken after…

    2 months ago

  • Created a topic, 3.70 Breaks Caching again, on the site WordPress.org Forums:
    Version 3.70 breaks Caching again. I use Cache Enabler…

    2 months ago

  • Created a topic, No Updates and Support, on the site WordPress.org Forums:
    No Updates and Support. (The Update view days ago only…

    2 months ago

  • Created a topic, No Updates and JS errors, on the site WordPress.org Forums:
    No Updates and JS errors.

    2 months ago

  • Posted a reply to GZip Filter Bug – Brotli?, on the site WordPress.org Forums:
    At the Moment the AO Snippet is: include_once(ABSPATH.'wp-admin/includes/plugin.php'); if (is_plugin_active('autoptimize/autoptimize.php')) { add_filter('autoptimize_filter_cache_create_static_gzip', '__return_true'); } And…

    2 months ago

  • Posted a reply to GZip Filter Bug – Brotli?, on the site WordPress.org Forums:
    Damn... i am stupid xD My mistake... it works. I used an old version from…

    2 months ago

  • Created a topic, GZip Filter Bug – Brotli?, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, i am using this filter to compress css and js …

    2 months ago

  • Created a topic, Dashboard Migration – Child Bug, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, i want to migrage the dashboard to a new Serve…

    2 months ago

  • Posted a reply to Autoptimize 2.6 released, on the site WordPress.org Forums:
    I tested again without "Smart Cookie Kit"Plugin... all is working fine without that. Later i…

    2 months ago

  • Posted a reply to Autoptimize 2.6 released, on the site WordPress.org Forums:
    I also wrote to the devs from Smart Cookie Kit. Maybe they improve the Plugin.…

    2 months ago

  • Posted a reply to Autoptimize 2.6 released, on the site WordPress.org Forums:
    With 2.5.1 i dont had these Problems with Smart Cookie Kit... all was working fine.…

    2 months ago

  • Posted a reply to [Autoptimize] Autoptimize 2.6 released, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Frank, looks like the new Version is not compatible with “Smart Cookie Kit” Plugin.…

    2 months ago

  • Created a topic, [Smart Cookie Kit] Hello, Developers?, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, i hope some developers here. I really like this…

    2 months ago

  • Created a topic, Some Bugs/Improvements, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, i tested on 2 different sites. - Not Compatib…

    2 months ago

  • Posted a reply to Problems, on the site WordPress.org Forums:
    Hello... developer? xD

    2 months ago

  • Created a topic, Mobile Device CSS Bugs, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, there are some mobile device CSS Bugs. Exampl…

    2 months ago

  • Posted a reply to Leaves a lot of junk., on the site WordPress.org Forums:
    Hey, we are waiting for the Update. How long does it need?

    3 months ago

  • Created a topic, Problems, on the site WordPress.org Forums:
    Hallo, i have some Questions/Problems: 1. PWA dont s…

    3 months ago

  • Posted a reply to Firewall Log, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you very much... i done see this Options in settings before.

    3 months ago

  • Posted a reply to Firewall Log, on the site WordPress.org Forums:
    Yes of course. Here you can see two example lines: 22/Nov/19 20:01:44 #5449837 INFO -…

    3 months ago

  • Created a topic, Firewall Log, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, There is possible to disable the logging of "I…

    3 months ago

  • Created a topic, Feature Request, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, by email you wrote i have to open a Topic in W…

    3 months ago

  • Posted a reply to Performance Issue, on the site WordPress.org Forums:
    You got an email... please help. I get over 100 email from users who uses…

    3 months ago

  • Posted a reply to Post Carousels broken in 3.6, on the site WordPress.org Forums:
    Why i cant see the new 3.4 Version in my Dashboard?

    3 months ago

  • Posted a reply to 3.6 – Image Carousel, on the site WordPress.org Forums:
    haha... the 3.5.2 was working fine... no errors... cache worked perfect... no Server error logs...…

    3 months ago