WordPress.org

Profiles

tjubb

Profile picture of tjubb
  • Member Since: February 8th, 2009
  • @tjubb on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Google+ Thumbnails Not Appearing, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to no "add audio" button, on the site WordPress Support Forums:
    Make sure you remove the link from the url you insert into the shortcode, otherwise…

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Audio Player] not compatible with WordPress 3.4, on the site WordPress Support Forums:
    @mslocumm thanks a bunch! Worked like a champ! I figured the solution was a simnple…

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Audio Player] not compatible with WordPress 3.4, on the site WordPress Support Forums:
    at least you guys can still insert the audio tag manuallly and get it to…

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Audio Player] not compatible with WordPress 3.4, on the site WordPress Support Forums:
    The manual method does not work for me. The player appears but says the file…

    4 years ago

  • Posted a reply to "http error" when uploaded photos and other strangeness, on the site WordPress Support Forums:
    update: figured out the blank plugins page, it was a bad plugin so I deleted…

    8 years ago

  • Created a topic, "http error" when uploaded photos and other strangeness, on the site WordPress Support Forums

    8 years ago

  • Posted a reply to No Spiders since 2/20/09 + a Favicon problem, on the site WordPress Support Forums:
    You could try adding: User-agent: * Allow: / Tried adding that and the syntax checker…

    8 years ago

  • Posted a reply to No Spiders since 2/20/09 + a Favicon problem, on the site WordPress Support Forums:
    You do have a javascript error in IE and quite a few validation errors -…

    8 years ago

  • Posted a reply to Sluggish Site Load Times, on the site WordPress Support Forums:
    Might be a good time for a move. What are some other good hosts? GoDaddy…

    8 years ago

  • Posted a reply to No Spiders since 2/20/09 + a Favicon problem, on the site WordPress Support Forums:
    sorry: www.scannerbytes.com

    8 years ago

  • Created a topic, No Spiders since 2/20/09 + a Favicon problem, on the site WordPress Support Forums

    8 years ago

  • Created a topic, Sluggish Site Load Times, on the site WordPress Support Forums

    8 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Audio Player] Version 2.0 beta released, on the site WordPress Support Forums:
    thanks to abird for the updated PHP. I too was having similar problems as many…

    8 years ago

  • Posted a reply to Plugins not Installing Automatically, on the site WordPress Support Forums:
    ok, got it fixed. I deactivated a number of plugins and reactivated one at a…

    8 years ago

  • Posted a reply to Plugins not Installing Automatically, on the site WordPress Support Forums:
    that gets stuck in the unpacking stage as well.

    8 years ago

  • Created a topic, Plugins not Installing Automatically, on the site WordPress Support Forums

    8 years ago