WordPress.org

Profiles

timothygoss

Profile picture of timothygoss
  • Member Since: January 10th, 2012
  • Oregon
  • www.timgosswatercolors.com
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Trouble Deleting Subscribers", on the site WordPress Support Forums:
    No, I don't have ReadyGraph installed. Tim

    3 months ago

  • Posted a reply to "Trouble Deleting Subscribers", on the site WordPress Support Forums:
    One more question: This is a multiuser site. I plan on backing up Subscribe2 mailing…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Trouble Deleting Subscribers", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Matt. I'll give that a try and get back to you. Tim

    3 months ago

  • Created a topic, Trouble Deleting Subscribers, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Public vs. Registered Subscriber", on the site WordPress Support Forums:
    When I want to update public subscribers in a specific site (these are high school…

    3 months ago

  • Posted a reply to "New install on WP 3.5 multisite, changes in settings are not being saved", on the site WordPress Support Forums:
    One more question. I get a warning at the top saying that the email address…

    2 years ago

  • Posted a reply to "New install on WP 3.5 multisite, changes in settings are not being saved", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Matt. We installed it via ftp and it resolved the problem of not being…

    2 years ago

  • Posted a reply to "New install on WP 3.5 multisite, changes in settings are not being saved", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Matt: I was able to deactivate Subscribe2 for all 22 users in my multisite…

    2 years ago

  • Posted a reply to "New install on WP 3.5 multisite, changes in settings are not being saved", on the site WordPress Support Forums:
    Matt: So do I inactivate copies for all Subscribe2 users' on my multi-user network, delete…

    2 years ago

  • Posted a reply to "New install on WP 3.5 multisite, changes in settings are not being saved", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same problem but don't see a Reset Button. Am I looking on…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Links Tools Missing on Dashboard", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Mika.

    2 years ago

  • Created a topic, Links Tools Missing on Dashboard, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Post Notification] Post Notifcation sent from previous Admin email, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Can't access Dashboard", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Mika. I had no idea that would happen. I'll use the resource you linked.…

    3 years ago

  • Created a topic, Can't access Dashboard, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Links to Posts Not working, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago