WordPress.org

Profiles

tigermvp

Profile picture of tigermvp
  • Member Since: November 5th, 2011
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Can't change characters into Latin Extended (especially header)", on the site WordPress Support Forums:
    Check the website: http://chu-chuhua.si/

    5 months ago

  • Posted a reply to "Can't change characters into Latin Extended (especially header)", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry not solved. Ubuntu latin extended work only in Chrome and Safari but not in…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Can't change characters into Latin Extended (especially header)", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry not solved. Ubuntu latin extended work only in Chrome and Safari but not in…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Can't change characters into Latin Extended (especially header)", on the site WordPress Support Forums:
    I changed Aggregate theme letters style into Ubuntu because it has my clients special letters.…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Can't change characters into Latin Extended (especially header)", on the site WordPress Support Forums:
    I changed Aggregate theme letters style into Ubuntu because it has my clients special letters.…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Can't change characters into Latin Extended (especially header)", on the site WordPress Support Forums:
    Well Latin extended characters don't work even in style.css for Widget title

    5 months ago

  • Posted a reply to "Can't change characters into Latin Extended (especially header)", on the site WordPress Support Forums:
    I've already tried this: https://wordpress.org/support/topic/web-font-type-latin-extended?replies=5 both doesn't seem to work

    5 months ago

  • Posted a reply to "Can't change characters into Latin Extended (especially header)", on the site WordPress Support Forums:
    I've already triedthis: https://wordpress.org/support/topic/web-font-type-latin-extended?replies=5 both doesn't seem to work

    5 months ago

  • Posted a reply to "Can't change characters into Latin Extended (especially header)", on the site WordPress Support Forums:
    You can see the inappropriate ÄŒ's in all the titles on the page. But even…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Can't change characters into Latin Extended (especially header)", on the site WordPress Support Forums:
    Well anyone has any idea :) Specifics are that my client is using Aggregate theme…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Can't change characters into Latin Extended (especially header)", on the site WordPress Support Forums:
    Not sure if this is the solution. But tnx anyway. Don't need to translate the…

    5 months ago

  • Created a topic, Can't change characters into Latin Extended (especially header), on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Can't change characters into Latin Extended (especially header), on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Great job developers, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, WP Super cache unistalment, deleting problem, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Big problem with page cache", on the site WordPress Support Forums:
    Hve done that many times before and no again. It is simple button for this…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Big problem with page cache", on the site WordPress Support Forums:
    ok

    2 years ago

  • Posted a reply to "Big problem with page cache", on the site WordPress Support Forums:
    *opens

    2 years ago

  • Posted a reply to "Big problem with page cache", on the site WordPress Support Forums:
    If anyone f.e. pÅ¡ens the page in Mozzilla he get at least 2 weaks old…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Big problem with page cache", on the site WordPress Support Forums:
    If I clear all cache web page does load very slowly first time that is…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Big problem with page cache", on the site WordPress Support Forums:
    Have deleted all cache files and still nothing :) No idea

    2 years ago

  • Posted a reply to "Big problem with page cache", on the site WordPress Support Forums:
    Hva etry all of that stuff already. It not about plugin. It was the same…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Big problem with page cache", on the site WordPress Support Forums:
    Could smth be done with simply deleting wp-content/cache/ subdirectory f.e.? Hope I have poermission to…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Big problem with page cache", on the site WordPress Support Forums:
    Yes. Now I am using W3 total cache. Before I was using WP Super cache.…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Big problem with page cache", on the site WordPress Support Forums:
    Is there any option to cleare all cache on the website with one move -…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Acute problems with images in widgets", on the site WordPress Support Forums:
    Case solved :)

    2 years ago

  • Posted a reply to "Acute problems with images in widgets", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for all your help. Have found an issue. THe correct path to picture…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Big problem with page cache", on the site WordPress Support Forums:
    Done that, but the file get back. Than have also deactived Minify. Nothing happens. Now…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Acute problems with images in widgets", on the site WordPress Support Forums:
    You mean that one with boxes. This is an old image and yes it worked…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Acute problems with images in widgets", on the site WordPress Support Forums:
    You won't believe it DOESN'T work. You can check location of first image here in…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Acute problems with images in widgets", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you. But why does it happen? It is very logical :)

    2 years ago

  • Posted a reply to "Big problem with page cache", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you, but I don't have permission to do that. I have written to my…

    2 years ago

  • Created a topic, Big problem with page cache, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Acute problems with images in widgets, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Site down and HTTP 500 (Internal Server Error)", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you have already solved it. wp-config.php was emty. I have get some from old…

    2 years ago

  • Created a topic, Site down and HTTP 500 (Internal Server Error), on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Google Analyticator] Failed to authenticate with Google", on the site WordPress Support Forums:
    I had totally the same problem with my web site: http://tomato-tablete-zahujsanje.si. Think this has happened…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Custom permalinks not working - but only in Posts", on the site WordPress Support Forums:
    Problem resolved.

    3 years ago

  • Posted a reply to "Custom permalinks not working - but only in Posts", on the site WordPress Support Forums:
    Have solved the problem finally. I had to downgrade WordPress back to version 3.3.1 manually.…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Custom permalinks not working - but only in Posts", on the site WordPress Support Forums:
    3 months are around and Custom Permalinks still not working with WordPress version 3.3.2 and…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Custom permalinks not working - but only in Posts", on the site WordPress Support Forums:
    I have contacted my Webhosting Zabec.net to change database to previous state, but they haven't…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Custom permalinks not working - but only in Posts", on the site WordPress Support Forums:
    All link do have content, but it doesn't show it cause of custom permalinks post…

    3 years ago

  • Created a topic, Custom permalinks not working - but only in Posts, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Server header status of 200", on the site WordPress Support Forums:
    Thanx. I did the same thing couple of days ago and also got clean bill.…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Server header status of 200", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same problem, but no idea what doest that "server header status of…

    3 years ago