WordPress.org

Profiles

tiboine

Profile picture of tiboine
  • Member Since: February 1st, 2011
  • www.tiboine.com
  • @tiboine on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to doesnt show up on web page, on the site WordPress.org Forums:
    yep. [huge_it_maps id="1"]

    2 weeks ago

  • Posted a reply to doesnt show up on web page, on the site WordPress.org Forums:
    the map is supposed to show up on this page http://ringebu.com/no/finn-veien/

    3 weeks ago

  • Created a topic, doesnt show up on web page, on the site WordPress.org Forums:
    installed the plugin, entered google API, pasted the s…

    3 weeks ago

  • Created a topic, shit isnt working, on the site WordPress.org Forums:
    shit isnt working

    4 weeks ago

  • Created a topic, this is cool, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Nice, but doesnt work on all pages, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Related posts not displaying as before the upgrade, on the site WordPress Support Forums:
    that didnt work for me. put _widget behind every .crp_related? it says #crp_related here

    1 year ago

  • Created a topic, Advance to next image by clicking on right/left half of image, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, works as intended, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, does what it says., on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to carousel slider. maintain same height with different aspect ratios, on the site WordPress Support Forums:
    what do you think squarespace and 500px use as a base? or do you think…

    3 years ago

  • Posted a reply to carousel slider. maintain same height with different aspect ratios, on the site WordPress Support Forums:
    any suggestion for a slider that can mix aspect ratios then? ;)

    3 years ago

  • Created a topic, carousel slider. maintain same height with different aspect ratios, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to carousel spans 10 pages down., on the site WordPress Support Forums:
    ok. I found the solution. I had to check the "no conflict mode" at the…

    3 years ago

  • Created a topic, carousel spans 10 pages down., on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Change thumbnail height and width, on the site WordPress Support Forums:
    aha. I didnt catch the "custom thumbnail size" checkbox. thought I didnt need to check…

    3 years ago

  • Posted a reply to Change thumbnail height and width, on the site WordPress Support Forums:
    of course, forgot that. here´s a blog post the featured images are 1920px in width.…

    3 years ago

  • Posted a reply to Change thumbnail height and width, on the site WordPress Support Forums:
    I tried the code. It works fine, but the thumbnails are just upsized. looks fuzzy…

    3 years ago

  • Created a topic, awesome, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Meta Slider Displaying Lower Quality Images, on the site WordPress Support Forums:
    I disabled Photon from jetpack. that worked for me. Anyone know of a better solution?

    3 years ago

  • Created a topic, Sort images button is missing in gallery 2.0.31, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to updated theme, slideshow is hidden, on the site WordPress Support Forums:
    you´re right. I deactivated colorbox, and now the slideshow works. bummer, I need colorbox for…

    3 years ago

  • Posted a reply to how to add a sidebar for widgets?, on the site WordPress Support Forums:
    yes noticed. Maybe I should rephrase my question. Any easy way to make a sidebar…

    3 years ago

  • Posted a reply to updated theme, slideshow is hidden, on the site WordPress Support Forums:
    yeah, I removed it :p I just made a test page with a slide show…

    3 years ago

  • Posted a reply to updated theme, slideshow is hidden, on the site WordPress Support Forums:
    yep. the slide show was on the page, but just invisible. also did the CMD+A…

    3 years ago

  • Posted a reply to updated theme, slideshow is hidden, on the site WordPress Support Forums:
    short code.

    3 years ago

  • Created a topic, how to add a sidebar for widgets?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, updated theme, slideshow is hidden, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to nextgen gallery 2.x slows wp backend, on the site WordPress Support Forums:
    yep, you are right. it´s the pro that causes the lag. Submitted this via your…

    3 years ago

  • Posted a reply to nextgen gallery 2.x slows wp backend, on the site WordPress Support Forums:
    and that is even with no other plugins enabled.

    3 years ago

  • Created a topic, nextgen gallery 2.x slows wp backend, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to please provide the working version (1.9) via wordpress, on the site WordPress Support Forums:
    I agree as well. Even bought the Nextgen pro before I realized that the 2.x…

    3 years ago

  • Created a topic, add gallery button in add post doesnt show, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to PHP 5.3+ error, on the site WordPress Support Forums:
    ok great. Got an answer from my ISP. It was on native. I changed it…

    4 years ago

  • Posted a reply to PHP 5.3+ error, on the site WordPress Support Forums:
    now thats weird. hmm. So this is a ISP problem? I have mailed them, but…

    4 years ago

  • Posted a reply to PHP 5.3+ error, on the site WordPress Support Forums:
    so it is fact my ISP that is slacking? Is this PHP update new?

    4 years ago

  • Created a topic, PHP 5.3+ error, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, what? not for beginners, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Giving WordPress Its Own Directory - Novice Help, on the site WordPress Support Forums:
    Had the same "problem". figured it out. But the imagelinks didnt update. Do I have…

    6 years ago