WordPress.org

Profiles

  • Member Since: April 22nd, 2015
  • Find me on:
  • Posted a reply to Product Inquiry Cart, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, this should be fixed (i have also the same issue with the latest version…

    1 year ago

  • Posted a reply to 4.1.0 bug: background color of visited categories in “radio-box” menu mode, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Please help me fixing this issue. As i said it is still present after…

    2 years ago

  • Posted a reply to 4.1.0 bug: background color of visited categories in “radio-box” menu mode, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Yes indeed i am still seeing the issue (although the logic works). -When i…

    2 years ago

  • Posted a reply to 4.1.12 bug: sometimes “no articles found” shown but there are articles, on the site WordPress.org Forums:
    Hi OK now i see, the logic is working. Thanks a lot! Best, Thomas

    2 years ago

  • Posted a reply to 4.1.12 bug: sometimes “no articles found” shown but there are articles, on the site WordPress.org Forums:
    New URL: http://www.proart-kunsthandel.de/nachverkauf

    2 years ago

  • Posted a reply to 4.1.12 bug: sometimes “no articles found” shown but there are articles, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I installed the version but it still doesn't work as expected URL: http://www.proart-kunsthandel.de/onlinekatalog Please…

    2 years ago

  • Posted a reply to Bug: number of items in catalogue not updating, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for fixing this in version 4.2.1 Best, Thomas

    2 years ago

  • Posted a reply to Category and Sub-Category Selection Calculation, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I have the same issue since 4.1.12 but it is still not fixed or…

    2 years ago

  • Posted a reply to 4.1.12 bug: sometimes “no articles found” shown but there are articles, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Is there any progress on this or is it still unimportant somehow? I can…

    2 years ago

  • Posted a reply to 4.1.0 bug: background color of visited categories in “radio-box” menu mode, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Are there still no plans to fix this? I can remember that another user…

    2 years ago

  • Posted a reply to Bug: number of items in catalogue not updating, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I know this is only a minor issue, but has this been fixed by…

    2 years ago

  • Posted a reply to include custom fiel in contact-form, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I was struggeling around with this as well and managed to solve it like…

    2 years ago

  • Posted a reply to 4.1.12 bug: sometimes “no articles found” shown but there are articles, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Has there been any progress on this issue yet? Like i said: Yes please…

    2 years ago

  • Posted a reply to 4.1.12 bug: [insert-products] shortcode generating wrong article URLs, on the site WordPress.org Forums:
    Oh my bad sorry! :( I got it wrong, surely its not a bug. Thanks…

    2 years ago

  • Posted a reply to 4.1.0 bug: background color of visited categories in “radio-box” menu mode, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Has there been any progress? I updated to 4.1.14 and still have the issue…

    2 years ago

  • Posted a reply to 4.1.12 bug: [insert-products] shortcode generating wrong article URLs, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Have you been able to find this issue? Like i said above i tried…

    2 years ago

  • Posted a reply to 4.1.12 bug: sometimes “no articles found” shown but there are articles, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Has there been any progress or is there any chance that this gets fixed…

    2 years ago

  • Posted a reply to feature request: enhancements when removing products from a catalogue, on the site WordPress.org Forums:
    Hi -The same applies to the left with articles to add to the catalgoue. Its…

    2 years ago

  • Posted a reply to 4.1.12 bug: sometimes “no articles found” shown but there are articles, on the site WordPress.org Forums:
    I can't do this since it messes up my layout and causes even more confusion…

    2 years ago

  • Posted a reply to 4.1.12 bug: [insert-products] shortcode generating wrong article URLs, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Yes that is working, i tried that out a while ago. Thats why i…

    2 years ago

  • Posted a reply to 4.1.12 bug: sometimes “no articles found” shown but there are articles, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Yes please consider fixing this issue as it causes confusion when using "radio-button" mode…

    2 years ago

  • Posted a reply to 4.1.12 [product-catalogue] shortcode and “product_wide” parameter, on the site WordPress.org Forums:
    Ok, ill try that. Thanks a lot! Best, Thomas

    2 years ago

  • Posted a reply to 4.1.12 bug: [insert-products] shortcode generating wrong article URLs, on the site WordPress.org Forums:
    [insert-products catalogue_url="http://www.mycatalogue.test/katalog" products_wide='4' product_count='10']

    2 years ago

  • Created a topic, 4.1.12 bug: [insert-products] shortcode generating wrong article URLs, on the site WordPress.org Forums:
    Hi And another issue When i use the [insert-products…

    2 years ago

  • Created a topic, 4.1.12 [insert-products] shortcode ignoring “products_wide” parameter, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I have found another issue, i use the following sh…

    2 years ago

  • Posted a reply to 4.1.12 [product-catalogue] shortcode and “product_wide” parameter, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Which parameter do i have to modify then to adjust the number of products…

    2 years ago

  • Posted a reply to 4.1.12 bug: sometimes “no articles found” shown but there are articles, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Yes when i then click on a category 4 times or another then it…

    2 years ago

  • Created a topic, 4.1.12 bug: sometimes “no articles found” shown but there are articles, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I have another problem: When i click on some cate…

    2 years ago

  • Posted a reply to 4.1.0 bug: background color of visited categories in “radio-box” menu mode, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I sent you the URL via e-mail Best, Thomas

    2 years ago

  • Posted a reply to Bug: number of items in catalogue not updating, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Just a hint the number of products (what i tested) changes fine when manually…

    2 years ago

  • Created a topic, 4.1.12 [product-catalogue] shortcode and “product_wide” parameter, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I hsave a question i used the following shortcode …

    2 years ago

  • Posted a reply to 4.1.0 bug: background color of visited categories in “radio-box” menu mode, on the site WordPress.org Forums:
    I still have this workaround and in 4.1.11 it looks like the current category has…

    2 years ago

  • Posted a reply to 4.1.0 bug: cursor and escape not working in new lightbox, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks a lot fox fixing this in 4.1.11 ;) Best, Thomas

    2 years ago

  • Posted a reply to Bug: number of items in catalogue not updating, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Has this been fixed in the meantime? Best, Thomas

    2 years ago

  • Posted a reply to Organize Products, on the site WordPress.org Forums:
    Hmm but then looking into the catalogue backend view, they should appear in the order…

    2 years ago

  • Posted a reply to Organize Products, on the site WordPress.org Forums:
    I try to answer from my experience so far: Question 1: -The catalogue sorts in…

    2 years ago

  • Posted a reply to Problem with custom fields within product page tab, on the site WordPress.org Forums:
    And what do you want to achieve if clicking on them? Then the product catalogue…

    2 years ago

  • Posted a reply to how to swap the next/previous links and images?, on the site WordPress.org Forums:
    As the linenumbers changed upon updates, the function inside the shortcodes.php file is "Get_Next_Previous()" Best,…

    2 years ago

  • Posted a reply to 4.1.0 bug: background color of visited categories in “radio-box” menu mode, on the site WordPress.org Forums:
    OK i used this as a temporary workaround but it would be really great if…

    2 years ago

  • Posted a reply to loading speed is slow in 4.0.6 (was 3.9.11 before), on the site WordPress.org Forums:
    Hi Thanks a lot i made a type on the shortcode and used "Details" instead…

    2 years ago

  • Posted a reply to 4.1.0: how to hide the radio buttons in category mode “radio”?, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks a lot! :) Best, Thomas

    2 years ago

  • Posted a reply to loading speed is slow in 4.0.6 (was 3.9.11 before), on the site WordPress.org Forums:
    OK i took a look at my site and haven't found anything yet. If so,…

    2 years ago

  • Created a topic, 4.1.0 bug: cursor and escape not working in new lightbox, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I think i dicovered another bug in the 4.1.0 versi…

    2 years ago

  • Posted a reply to 4.1.0: how to hide the radio buttons in category mode “radio”?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I used the following custom CSS and now it works. Is this correct? .prod-cat-sidebar-content…

    2 years ago

  • Created a topic, 4.1.0 bug: background color of visited categories in “radio-box” menu mode, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I noticed a bug when using the new "radio-box" mod…

    2 years ago

  • Posted a reply to 4.1.0: how to hide the radio buttons in category mode “radio”?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi This only works for the main categories, not for the sub-categories. What is wrong…

    2 years ago

  • Created a topic, 4.1.0: how to hide the radio buttons in category mode “radio”?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I tried the new feature in 4.1.0 to only let the u…

    2 years ago

  • Posted a reply to feature request: categories selection only one or multiple categories, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Thanks for implementing this in 4.1.0! Best, Thomas

    2 years ago

  • Posted a reply to loading speed is slow in 4.0.6 (was 3.9.11 before), on the site WordPress.org Forums:
    Hi Yes the slow behaviour started right after the upgrade. I had to downgrade to…

    2 years ago

  • Posted a reply to loading speed is slow in 4.0.6 (was 3.9.11 before), on the site WordPress.org Forums:
    Hi I downgraded to 3.9.11 (the version i had before) but now the catalogue is…

    2 years ago