WordPress.org

Profiles

thom13

Profile picture of thom13
  • Member Since: January 10th, 2012
  • @thom13 on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Bubbles not displaying on hover or click", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Nick, yes it did. Turns out it was a problem with our theme not…

    4 months ago

  • Created a topic, Bubbles not displaying on hover or click, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Drop-down quit working - slider disappeared", on the site WordPress Support Forums:
    Yeah- they're just so horribly slow in responding :( Thought I might get some quick…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Drop-down quit working - slider disappeared", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, do you mean go into my dashboard, then appearance/themes/ and select the theme and…

    4 months ago

  • Created a topic, Drop-down quit working - slider disappeared, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "How do allow people to register", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks. I do not have that option it seems. Weird

    6 months ago

  • Posted a reply to "Missing 'Register' button", on the site WordPress Support Forums:
    How did you fix this?

    6 months ago

  • Posted a reply to "How do allow people to register", on the site WordPress Support Forums:
    Same question. Pixecake did you figure it out?

    6 months ago

  • Posted a reply to "Responsive table - one column on mobile devices", on the site WordPress Support Forums:
    Hi @tobiasBG, so a responsive table is not possible? I was just coming here to…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Can't type in 4.2.1 on mac", on the site WordPress Support Forums:
    *I am able to compose in text mode, but not with the visual editor.

    1 year ago

  • Created a topic, Can't type in 4.2.1 on mac, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Spinning wheel - no calendar data displayed", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same problem. I tried to do what you suggested to GregMcD but…

    1 year ago

  • Created a topic, Paying at the door question, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: podPress] broken widgets sitewide", on the site WordPress Support Forums:
    FINALLY! The fix provided above worked for me! I've been deactivating the plugin, then adding…

    4 years ago