WordPress.org

Profiles

thewoosh

Profile picture of thewoosh
  • Member Since: March 12th, 2014
  • @thewoosh on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Data loss if I switch off multisite?", on the site WordPress Support Forums:
    anyone?

    5 days ago

  • Created a topic, Adminimize disappears from admin sidebar..., on the site WordPress Support Forums

    5 days ago

  • Posted a reply to "Data loss if I switch off multisite?", on the site WordPress Support Forums:
    ...and if I deactivate the plugin network-wide, can I then reactivate it without losing data?…

    7 days ago

  • Posted a reply to "Data loss if I switch off multisite?", on the site WordPress Support Forums:
    ...perhaps someone could indicate where the events data are stored in the database? I couldn't…

    7 days ago

  • Created a topic, Data loss if I switch off multisite?, on the site WordPress Support Forums

    7 days ago

  • Posted a reply to "Child theme functions.php displayed after migrate...", on the site WordPress Support Forums:
    Ah - I have found the answer - in fact I have found two answers...…

    2 weeks ago

  • Created a topic, Child theme functions.php displayed after migrate..., on the site WordPress Support Forums

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Fatal PHP error", on the site WordPress Support Forums:
    ... and done a global search and replace to change any reference to the previous…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Fatal PHP error", on the site WordPress Support Forums:
    No other changes - all that is different is PHP version (which I can't help…

    3 weeks ago

  • Created a topic, Fatal PHP error, on the site WordPress Support Forums

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "New User Activation email sends but not password email...?", on the site WordPress Support Forums:
    hah - tracked it down to custom login (3.2.4) plugin - this presumably messes with…

    1 month ago

  • Created a topic, Breaks WordPress 4.4.2, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "BBPress - Can't access their support forum :-(", on the site WordPress Support Forums:
    Hi I have tied on Chrome and Firefox so don't think it can be a…

    1 month ago

  • Posted a reply to "New User Activation email sends but not password email...?", on the site WordPress Support Forums:
    anyone? I've run out of ideas...

    1 month ago

  • Posted a reply to "BBPress - Can't access their support forum :-(", on the site WordPress Support Forums:
    I just get invalid username... Don't get it - https://bbpress.org/forums/profile/thewoosh/ shows me as a member…

    1 month ago

  • Posted a reply to "BBPress - Can't access their support forum :-(", on the site WordPress Support Forums:
    yeah thanks for the suggestion, I already tried that - whatever account I login to…

    1 month ago

  • Posted a reply to "New User Activation email sends but not password email...?", on the site WordPress Support Forums:
    I notice that when I change a password a notification is emailed to admin, so…

    1 month ago

  • Posted a reply to "New User Activation email sends but not password email...?", on the site WordPress Support Forums:
    BTW new users are signing up using BBPress signup shortcode, which is sending initial registration…

    1 month ago

  • Posted a reply to "New User Activation email sends but not password email...?", on the site WordPress Support Forums:
    emails from contact forms also are going out fine..

    1 month ago

  • Posted a reply to "New User Activation email sends but not password email...?", on the site WordPress Support Forums:
    ...also if I manually add a user, making sure to check the 'send user notification'…

    1 month ago

  • Created a topic, New User Activation email sends but not password email...?, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, BBPress - Can't access their support forum :-(, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, Does this work on multisite?, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Login details email never arrives...", on the site WordPress Support Forums:
    yes. Any ideas what is going wrong? Thanks for replying

    3 months ago

  • Posted a reply to "⚠ Shortcodes DON`T work in wordpress 4.4.1 ⚠", on the site WordPress Support Forums:
    I found the upgrade to 4.4.1 introduced formatting errors that caused my [su_row] to break…

    3 months ago

  • Created a topic, Login details email never arrives..., on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "⚠ Shortcodes DON`T work in wordpress 4.4.1 ⚠", on the site WordPress Support Forums:
    I want to revise my previous comment - The plugin IS working OK with 4.4.1…

    3 months ago

  • Posted a reply to "⚠ Shortcodes DON`T work in wordpress 4.4.1 ⚠", on the site WordPress Support Forums:
    I too have a problem with this plugin and 4.4.1 - I am testing the…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Currency", on the site WordPress Support Forums:
    ... I would also like to be able to book multiple sequential time slots but…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Currency", on the site WordPress Support Forums:
    Hi This is what I am looking to do as well. I would also like…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Supress repeated month heading in Agenda view", on the site WordPress Support Forums:
    ...to clarify - instead of showing the date box before every event in the list,…

    10 months ago

  • Created a topic, Supress repeated month heading in Agenda view, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, specific wp-cron job not being triggered - others are working..., on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Restoring single sites from backup, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "export and import settings?", on the site WordPress Support Forums:
    I wonder if WP Migrate DB might help? Anyone used it in this context? for…

    1 year ago

  • Posted a reply to "export and import settings?", on the site WordPress Support Forums:
    Exactly - it was looking very tired...

    1 year ago

  • Posted a reply to "export and import settings?", on the site WordPress Support Forums:
    Hmm I was hoping not to have to do that - I can't find an…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Updating website design - workflow?", on the site WordPress Support Forums:
    sorry this got posted to the wrong forum...

    1 year ago

  • Created a topic, Redesign website - workflow?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Updating website design - workflow?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, export and import settings?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Delay on starting slider on loading page, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "This Crashes Chrome - memory leak?", on the site WordPress Support Forums:
    I have upgraded to the pro version which is very cheap ($19 as of Nov…

    1 year ago

  • Posted a reply to "This Crashes Chrome - memory leak?", on the site WordPress Support Forums:
    ... i also sometimes get 'something went wrong while displaying this webpage" message from chrome

    1 year ago

  • Created a topic, This Crashes Chrome - memory leak?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Future post lists doesn't display", on the site WordPress Support Forums:
    I have a similar problem. I wanted to set up a list of events which…

    2 years ago

  • Created a topic, Box alignment and page content wrap?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Multisite WPMU install - but different settings for each site?", on the site WordPress Support Forums:
    Hi - I am now trying 'User Admin Simplifier' plugin, which appears to work well…

    2 years ago

  • Posted a reply to "next_posts_link not working - customised theme - WPMU", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Mika, thanks for responding... The structure of a lot of cusom code relies on…

    2 years ago

  • Posted a reply to "next_posts_link not working - customised theme - WPMU", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry - I forgot to 'code' the code - here it is again: <?php next_posts_link(…

    2 years ago