WordPress.org

Profiles

  • Member Since: July 11th, 2017
  • Find me on:
  • Posted a reply to Update to 2.39 has stopped working across all sites, on the site WordPress.org Forums:
    Version 2.40 resolves the issue Thank you

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Update to 2.39 has stopped working across all sites, on the site WordPress.org Forums:
    @mihail-barinov I've emailed Michael with two example sites if that helps. Regards

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Update to 2.39 has stopped working across all sites, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, None were deactivated. I did try deactivating and then reactivating - nothing. I also…

    2 weeks ago

  • Created a topic, Update to 2.39 has stopped working across all sites, on the site WordPress.org Forums:
    Version 2.39 has just updated across several of our si…

    2 weeks ago

  • Created a topic, ‘An active php session was detected’ when plugin is activated, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Our site health screen shows 'An active PHP sessio…

    2 months ago

  • Posted a reply to Google Analytics not showing ecommerce transactions for 1 month, on the site WordPress.org Forums:
    BINGO! Transactions are tracking through GA4. I switched the client from UA to GA4. It's…

    2 months ago

  • Created a topic, Great plugin and great support, on the site WordPress.org Forums:
    Booster Plus is part of my standard install stack when…

    2 months ago

  • Posted a reply to Google Analytics not showing ecommerce transactions for 1 month, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @rur165 The conflict testing hasn't shown up any issues but takes time as the…

    2 months ago

  • Posted a reply to Google Analytics not showing ecommerce transactions for 1 month, on the site WordPress.org Forums:
    @danhrpr So glad it's not just me! I've gone back through the changelogs for every…

    2 months ago

  • Posted a reply to Google Analytics not showing ecommerce transactions for 1 month, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you @nicw I've submitted a support request as instructed, ticket #4282500

    3 months ago

  • Posted a reply to Google Analytics not showing ecommerce transactions for 1 month, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @conschneider We don't use any caching on this site at all. To be safe…

    3 months ago

  • Posted a reply to Google Analytics not showing ecommerce transactions for 1 month, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @solstudioim The GA account does indeed warn that there is an issue with no…

    3 months ago

  • Posted a reply to Google Analytics not showing ecommerce transactions for 1 month, on the site WordPress.org Forums:
    HI @battouly Thank you for your reply. I can confirm that all those settings have…

    3 months ago

  • Posted a reply to Google Analytics not showing ecommerce transactions for 1 month, on the site WordPress.org Forums:
    ### WordPress Environment ### WordPress address (URL): https://graphicdesignsupplies.co.uk Site address (URL): https://graphicdesignsupplies.co.uk WC Version: 5.6.0…

    3 months ago

  • Posted a reply to Google Analytics not showing ecommerce transactions for 1 month, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @rynald0s Thank you for your reply. There have been no changes or plugins added.…

    3 months ago

  • Created a topic, Google Analytics not showing ecommerce transactions for 1 month, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, We've been using WooCommerce Google Analytics Inte…

    3 months ago

  • Posted a reply to Site Kit needs reconnecting to Google account almost every day, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks @abdullahramzan I'll add the define as instructed.

    3 months ago

  • Posted a reply to Site Kit needs reconnecting to Google account almost every day, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks @abdullahramzan Site Health Information just submitted via the form.

    3 months ago

  • Created a topic, Site Kit needs reconnecting to Google account almost every day, on the site WordPress.org Forums:
    I have a couple of sites using Site Kit, on both I hav…

    3 months ago

  • Posted a reply to Button missing on variable products until variation selected, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you, I thought that might be the case. I may have to revert to…

    6 months ago

  • Posted a reply to Button missing on variable products until variation selected, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you, I didn't expect it to be so simple. Is it possible now to…

    6 months ago

  • Created a topic, Button missing on variable products until variation selected, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I've added the Product page shipping calculator fo…

    6 months ago

  • Posted a reply to Display shipping calculator on non product page?, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the quick reply. Great plugin 👍

    6 months ago

  • Created a topic, Display shipping calculator on non product page?, on the site WordPress.org Forums:
    Is it possible to display the shipping calculator on a…

    6 months ago

  • Posted a reply to Feed not creating/updating, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @supportadtribes Thank you, there are some errors in there from some added shortcodes. When…

    8 months ago

  • Created a topic, Feed not creating/updating, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, It would appear I've been able to create 1 feed bu…

    8 months ago

  • Posted a reply to Hide on a per page basis?, on the site WordPress.org Forums:
    Do you have a snippet to only show the effects on the homepage please?

    12 months ago

  • Created a topic, WordPress core file modified: wp-includes/ID3/getid3.php, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I'm getting this result across sites this morning:…

    1 year ago

  • Posted a reply to Should Gallery Custom Links work with Oxygen Builder?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Danny, I use Oxy Ultimate (https://oxyultimate.com/) so opted for their CSS grid in the…

    1 year ago

  • Posted a reply to Can we set a start number for the submission_id / entry_id, on the site WordPress.org Forums:
    Worked perfectly, thank you so much 👍

    1 year ago

  • Posted a reply to Can we set a start number for the submission_id / entry_id, on the site WordPress.org Forums:
    Thank Patrick, I'll give this a whirl tomorrow.

    1 year ago

  • Created a topic, Can we set a start number for the submission_id / entry_id, on the site WordPress.org Forums:
    Is it possible to have the submission ID's {submission…

    1 year ago

  • Posted a reply to Gallery images not showing up on new install, on the site WordPress.org Forums:
    This was a theme conflict, support solved the issue with the addition of: .filtr-container a…

    1 year ago

  • Created a topic, Amazing support, on the site WordPress.org Forums:
    Installed the free version and had an issue with the i…

    1 year ago

  • Created a topic, Gallery images not showing up on new install, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I have a new install and the gallery images aren't…

    1 year ago

  • Posted a reply to wp_aws_index size issue, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you @mihail-barinov Both the customer & I love the Advanced Woo Search functionality and…

    1 year ago

  • Posted a reply to wp_aws_index size issue, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks @mihail-barinov Would I need to reindex table or clear the cache within the AWS…

    1 year ago

  • Posted a reply to wp_aws_index size issue, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you @mihail-barinov The client searches in Title, SKU and Short description only (in the…

    1 year ago

  • Posted a reply to Product edit broken with Yoast 14.9, on the site WordPress.org Forums:
    @devnihil On full investigation, the issue only exists whilst using Oxygen. I'll create a GitHub…

    1 year ago

  • Created a topic, Product edit broken with Yoast 14.9, on the site WordPress.org Forums:
    After updating to version 14.9, the text tab on the pr…

    1 year ago

  • Posted a reply to Code Risk score 100 – Product Feed Pro, on the site WordPress.org Forums:
    @supportadtribes I wonder if as the developers you could use the "I'm the Maintainer' option…

    1 year ago

  • Created a topic, Code Risk score 100 – Product Feed Pro, on the site WordPress.org Forums:
    Somebody I recommended Woo Product Feed Pro to came ba…

    1 year ago

  • Created a topic, wp_aws_index size issue, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Is there a way to reduce the size of wp_aws_index?…

    1 year ago

  • Created a topic, Very simple solution, on the site WordPress.org Forums:
    Makes light work of sorting out the shipping rates

    1 year ago

  • Posted a reply to Should Gallery Custom Links work with Oxygen Builder?, on the site WordPress.org Forums:
    UPDATE: It works fine using Gallery Custom Links version 1.2.5

    1 year ago

  • Created a topic, Should Gallery Custom Links work with Oxygen Builder?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I'm using Oxygen Builder (currently 3.4) and have …

    1 year ago

  • Created a topic, Blurred PNG overlay & size issues on product image, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Setting up Easy Watermark image overlays on our si…

    2 years ago

  • Posted a reply to Price breakdown / display, on the site WordPress.org Forums:
    Excellent, thank you

    2 years ago

  • Created a topic, Price breakdown / display, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Is it possible to just show the total price (chang…

    2 years ago

  • Created a topic, Forminator issues following change of host, on the site WordPress.org Forums:
    We've just moved a site to new hosting and now can't e…

    2 years ago