Profiles

  • Member Since: December 21st, 2017
  • Find me on:
  • Posted a reply to The Plugin “Gutenverse” has been removed from wordpress.org, on the site WordPress.org Forums:
    It would be nice to get some feedback on this. I can't risk building any…

  • Created a topic, It was “OK” Until the 3.7 Update, on the site WordPress.org Forums:
    I have built quite a few sites with Elementor. It is a…

  • Created a topic, The Plugin “Gutenverse” has been removed from wordpress.org, on the site WordPress.org Forums:
    Having recently built 3 sites with Gutenverse I was a …

  • Posted a reply to Another Intrace section not working, on the site WordPress.org Forums:
    Many thanks. That solved the problem :)

  • Posted a reply to Contact Form Button Does Nothing?, on the site WordPress.org Forums:
    I used Contact Form 7 instead and that works. But I would rather have used…

  • Posted a reply to Another Intrace section not working, on the site WordPress.org Forums:
    You can check the temporary site here https://rabbittreestudio.com/astons/ I added the Prices section at the…

  • Created a topic, Another Intrace section not working, on the site WordPress.org Forums:
    Once again, thanks for a great theme. I was asked to…

  • Posted a reply to Contact Form Button Does Nothing?, on the site WordPress.org Forums:
    I tested all the contact forms now and none of them work properly. Perhaps it…

  • Posted a reply to Contact Form Button Does Nothing?, on the site WordPress.org Forums:
    Hide after submit is off. At the moment I am using the first contact form…

  • Posted a reply to Contact Form Button Does Nothing?, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks. I am now using the Gutenverse submit button but it still doesn't work. I…

  • Created a topic, Contact Form Button Does Nothing?, on the site WordPress.org Forums:
    I have used one of the Gutenverse contact form section…

  • Posted a reply to Is there a way to hide the primary menu?, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks. I didn't realise that the menu block was not the Gutenverse one! I can…

  • Posted a reply to Is there a way to hide the primary menu?, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the info. For some reason that does not work for me. I don't…

  • Created a topic, Is there a way to hide the primary menu?, on the site WordPress.org Forums:
    I am working with the Intrace theme, which is really g…

  • Created a topic, Can you please make responsive break points configurable?, on the site WordPress.org Forums:
    I noteiced in another reply on my question about mobil…

  • Posted a reply to Nav Menu: issues, on the site WordPress.org Forums:
    I have managed to get the blocks to work on mobile, tablet and desktop by…

  • Created a topic, Could have been good but has mobile issues!, on the site WordPress.org Forums:
    On first look this is a really nice theme and on the d…

  • Posted a reply to Nav Menu: issues, on the site WordPress.org Forums:
    Have you checked your theme on mobile devices? As mentioned before, it does not display…

  • Posted a reply to Nav Menu: issues, on the site WordPress.org Forums:
    The problem is that the mobile menu works but it doesn't close when you select…

  • Posted a reply to Nav Menu: issues, on the site WordPress.org Forums:
    I have rebuilt the site using the Gutenverse template but the mobile menu still does…

  • Created a topic, Gutenverse Library Contact Form Change Map?, on the site WordPress.org Forums:
    I have added a contact form to my "renovator" theme si…

  • Posted a reply to Nav Menu: issues, on the site WordPress.org Forums:
    Ahh ok that is the problem then. I had already built the site before installing…

  • Posted a reply to Nav Menu: issues, on the site WordPress.org Forums:
    Yes the temp url is https://rabbittreestudio.com/diamond/ The site looks good on the desktop but the…

  • Posted a reply to Nav Menu: issues, on the site WordPress.org Forums:
    Any update on this menu issue? I have the same problem. On mobile it is…

  • Created a topic, Great Theme But, Mobile Menu Doesn’t Work Well, on the site WordPress.org Forums:
    This is a great-looking theme and has a lot going for …

  • Created a topic, Works every time for me, on the site WordPress.org Forums:
    I have been using this plugin for ages. It does exactl…

  • Posted a reply to How to give a blog page it’s own menu?, on the site WordPress.org Forums:
    It's the standard menu. In any case, I have now found out that you cannot…

  • Created a topic, How to give a blog page it’s own menu?, on the site WordPress.org Forums:
    I am currently working on a one page WordPress site an…

  • Posted a reply to failed to send buffer of zlib output compression, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks. That is a useful plugin. I was not aware of it before. Still got…

  • Posted a reply to failed to send buffer of zlib output compression, on the site WordPress.org Forums:
    I have the same issue and have been trying everything I can think of to…

  • Posted a reply to No Plugin Update links in 5.5, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks Dragan. It is indeed quite an old site so it is likely the age…

  • Created a topic, No Plugin Update links in 5.5, on the site WordPress.org Forums:
    I have been updating several sites to WP 5.5 and so fa…

  • Posted a reply to Can’t get more than 10 Video Thumbnails in Gallery, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for getting back to me. I think you may be right as I am…

  • Created a topic, Can’t get more than 10 Video Thumbnails in Gallery, on the site WordPress.org Forums:
    Great plugin and have been using it for a long time on…

  • Posted a reply to wordpress-5.3 could not be verified as no signature was found, on the site WordPress.org Forums:
    Have had the same problems on my server over the last few days. Some sites…

  • Created a topic, Seems Instagram security is getting in the way?, on the site WordPress.org Forums:
    Plugin installed fine and all set up correctly however…

  • Created a topic, Thumbnail images not being rendered?, on the site WordPress.org Forums:
    Installed the plugin and in general it works fine howe…

  • Posted a reply to Database Hacked With Mobile Only Redirects, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks Steve. That did the trick. You saved me a LOT of work and also…

  • Posted a reply to Database Hacked With Mobile Only Redirects, on the site WordPress.org Forums:
    I assume I have to edit every post and there is no quick way to…

  • Posted a reply to Database Hacked With Mobile Only Redirects, on the site WordPress.org Forums:
    Many thanks Steve. Will take a look and let you know if I find anything.

  • Created a topic, Database Hacked With Mobile Only Redirects, on the site WordPress.org Forums:
    Had a site hacked a while back...only didn't know it u…