WordPress.org

Profiles

thepeoplesmovies

  • Member Since: August 4th, 2011
  • @thepeoplesmovies on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Plug ins missing, posts not posting on facebook, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Jackie just gave everything a try as requested, the only thing I can’t seem…

    1 month ago

  • Posted a reply to Plug ins missing, posts not posting on facebook, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Jackie a big thank you for the reply do appreciate it. I’m going to…

    1 month ago

  • Created a topic, Plug ins missing, posts not posting on facebook, on the site WordPress.org Forums:
    things been very strange past few days, wordpress upda…

    2 months ago

  • Posted a reply to <span class=\"resolved\" aria-label=\"Resolved\" title=\"Topic is resolved.\"></span>WP Stats Disappeared, on the site WordPress.org Forums:
    hi james, all solved. For some strange reason jetpack was de-installed so ive re-installed it.…

    2 months ago

  • Posted a reply to WP Stats Disappeared, on the site WordPress.org Forums:
    hi James it was the one that came with wordpress, first time in 8 years…

    2 months ago

  • Created a topic, WP Stats Disappeared, on the site WordPress.org Forums:
    Hi guys Ive noticed that the stats for daily views, h…

    2 months ago

  • Created a topic, My Mobile Theme Appears On Web version of theme, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there I should have asked a while ago and Ive chan…

    8 months ago

  • Created a topic, helping with wp 4.01 but can't insert featured images, on the site WordPress.org Forums:
    this recent awful wp4.01 causing many of us not all pr…

    9 months ago

  • Created a topic, Posts Changing Mobile Site Design on Web version, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, I've noticed it has happened a few times bu…

    1 year ago

  • Created a topic, Posts not posting on Social Media, on the site WordPress.org Forums:
    Apologies I think this has been a multiple posting on …

    1 year ago

  • Posted a reply to My Posts Not Linking to Social Media, on the site WordPress.org Forums:
    opened the above link, just noticed I'm not alone on the same problem, looks like…

    1 year ago

  • Posted a reply to My Posts Not Linking to Social Media, on the site WordPress.org Forums:
    Ah great I will try that again, haha give me an excuse to spring clean…

    1 year ago

  • Posted a reply to My Posts Not Linking to Social Media, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Steve thank you for reply, Yes thats what I'm using. Ive just posted 5…

    1 year ago

  • Created a topic, My Posts Not Linking to Social Media, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Guys, I do hope you can help Nearly 1 week now Ive…

    1 year ago

  • Created a topic, My Posts Not Linking to Social Media, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Guys Ive set my posts when they go live using 'Pu…

    1 year ago

  • Created a topic, Links Not appearing on Facebook, WP Stats, on the site WordPress.org Forums:
    Hi just noticed today that when I post anything on my…

    1 year ago