WordPress.org

Profiles

thelostswede

Profile picture of thelostswede
  • Member Since: February 19th, 2009
  • Find me on:

  • Posted a reply to "2nd column not aligned vertically", on the site WordPress Support Forums:
    I found that I had to place both parts of the WP Easy Columns code…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Post Editor missing in WP 3.5 after upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    It was indeed BPS that was causing problems, all good now

    2 years ago

  • Posted a reply to "Post Editor missing in WP 3.5 after upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    Indeed I do, not that I have the faintest idea what it means Failed to…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Post Editor missing in WP 3.5 after upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    That didn't help at all, still blank edit boxes that I can't even click in,…

    2 years ago

  • Posted a reply to "A bit of a peculiar template request", on the site WordPress Support Forums:
    I have no idea as to why he wants it that way, but he's very…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Post Editor missing in WP 3.5 after upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    Having exactly the same problem, doing the automatic re-install didn't help, trying a manual re-install…

    2 years ago

  • Created a topic, A bit of a peculiar template request, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Co-Authors Plus] Artisteer and Co-Authors plus, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Problem with image links when changing permalink settings", on the site WordPress Support Forums:
    Gah, I've tried everything and then some, anyone got some ideas here? :(

    4 years ago

  • Posted a reply to "Problem with image links when changing permalink settings", on the site WordPress Support Forums:
    Ugh, that's not going to happen, hopefully there's another solution at hand, fingers crossed.

    4 years ago

  • Posted a reply to "Problem with image links when changing permalink settings", on the site WordPress Support Forums:
    Not yet, still working out some kinks so haven't had time to do a new…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Problem with image links when changing permalink settings", on the site WordPress Support Forums:
    No, as I said, I imported a Joomla site into WordPress, but the images works…

    4 years ago

  • Created a topic, Problem with image links when changing permalink settings, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Missing header sidebar?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, will have a look

    4 years ago

  • Posted a reply to "Missing header sidebar?", on the site WordPress Support Forums:
    Constructor http://code.google.com/p/wp-constructor/ Very nice theme otherwise, very customizable, but it seems like the header sidebar…

    4 years ago

  • Created a topic, Missing header sidebar?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago