WordPress.org

Profiles

Profile picture of
  • Member Since: May 26th, 2006
  • Find me on:

  • Posted a reply to "The update button/function has stopped working", on the site WordPress Support Forums:
    @James (MacManX) - I did as you suggested and my update function is working again.…

    5 years ago

  • Created a topic, The update button/function has stopped working, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "Upgrade to 3.0.1 caused an error", on the site WordPress Support Forums:
    Please disregard my - Upgrade to 3.0.1 caused an error - message. I got the…

    5 years ago

  • Created a topic, Upgrade to 3.0.1 caused an error, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, Default "ugly" Permalinks have stopped working, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Posted a reply to "Permalinks in 2.6.1 still not working", on the site WordPress Support Forums:
    I use the default (ugly) permalinks and they simply won't work. They were working fine…

    7 years ago

  • Posted a reply to "Only main page working", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Mosey, I had upgraded to the 2.6 version when the problem started and then…

    7 years ago

  • Posted a reply to "Only main page working", on the site WordPress Support Forums:
    iridiax: Oops! Thanks for the tip about starting a new topic next time. When I…

    7 years ago

  • Posted a reply to "Only main page working", on the site WordPress Support Forums:
    I am having the same exact problem that DanielMcNeese is having, all of the links…

    7 years ago

  • Posted a reply to "Missing atom:link with rel="self"", on the site WordPress Support Forums:
    Otto42, thank you for letting me know that WordPress handles enclosures automatically. I've added that…

    8 years ago

  • Posted a reply to "Missing atom:link with rel="self"", on the site WordPress Support Forums:
    Otto42, I just applied the 2 lines of code you did in the fixed version.…

    8 years ago

  • Posted a reply to "Missing atom:link with rel="self"", on the site WordPress Support Forums:
    Otto42, THANK YOU so much for sending that link. So upgrading to the latest version…

    8 years ago

  • Posted a reply to "Missing atom:link with rel="self"", on the site WordPress Support Forums:
    Kafkaesqui, thanks so much to your respond to my post here! Actually, I had my…

    8 years ago

  • Created a topic, Missing atom:link with rel="self", on the site WordPress Support Forums

    8 years ago

  • Posted a reply to "IE versus Firefox view of my blog upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    Hi MsHutch: Thanks so much for your assistance. That did the trick! - Marlive

    9 years ago

  • Created a topic, IE versus Firefox view of my blog upgrade, on the site WordPress Support Forums

    9 years ago