WordPress.org

Profiles

thefitrv

Profile picture of thefitrv
  • Member Since: July 4th, 2013
  • @thefitrv on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, How to Turn off Admin Bar?, on the site WordPress.org Forums:
    How exactly do we turn off the new addition in the Adm…

    3 months ago

  • Posted a reply to Featured Images Broken in Back End after 4.4 Update, on the site WordPress Support Forums:
    Well, I got brave and tried it again. It seems to be working now for…

    11 months ago

  • Posted a reply to Featured Images Broken in Back End after 4.4 Update, on the site WordPress Support Forums:
    Another question for those having the issue. Are you using Cloudflare and the Cloudflare plugin?…

    11 months ago

  • Posted a reply to Featured Images Broken in Back End after 4.4 Update, on the site WordPress Support Forums:
    Shot in the dark here, but I was also experiencing a problem with another plugin.…

    11 months ago

  • Posted a reply to Version 1.20 destroys back end with WP 4.3.1, on the site WordPress Support Forums:
    Logged support ticket with cloudflare. Included log.

    11 months ago

  • Posted a reply to Featured Images Broken in Back End after 4.4 Update, on the site WordPress Support Forums:
    Has anyone tried the new 4.4.1 to see if it still has the problem? (I'm…

    11 months ago

  • Created a topic, Version 1.20 destroys back end with WP 4.3.1, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to Featured Images Broken in Back End after 4.4 Update, on the site WordPress Support Forums:
    Floregonian - thanks for that. I had it on my list to try sdk's code.…

    12 months ago

  • Posted a reply to Featured Images Broken in Back End after 4.4 Update, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, Scott. Yes, some of them (and consistently the same ones) work fine with https…

    12 months ago

  • Posted a reply to Featured Images Broken in Back End after 4.4 Update, on the site WordPress Support Forums:
    Downgraded to 4.3.1 and I can now see all the featured images. When will the…

    12 months ago

  • Created a topic, Featured Images Broken in Back End after 4.4 Update, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, Discrepancy in "Delete Cache" behavior, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to MANY 404 errors - but ONLY from googlebot, on the site WordPress Support Forums:
    Interesting. If you've got something already, I'd certainly be willing to have a look and…

    2 years ago

  • Posted a reply to MANY 404 errors - but ONLY from googlebot, on the site WordPress Support Forums:
    Well, that would certainly be easier... Although I'd still get the 404s when I made…

    2 years ago

  • Posted a reply to MANY 404 errors - but ONLY from googlebot, on the site WordPress Support Forums:
    It has to do with the WP Super Cache setting "Clear all cache files when…

    2 years ago

  • Posted a reply to MANY 404 errors - but ONLY from googlebot, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the quick reply! I don't do as much development as I used to,…

    2 years ago

  • Created a topic, MANY 404 errors - but ONLY from googlebot, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to 404s delivered for existing .jpg files, on the site WordPress Support Forums:
    Yeah, the error is back. Same as before. It's NOT fixed in the latest update.…

    2 years ago

  • Posted a reply to 404s delivered for existing .jpg files, on the site WordPress Support Forums:
    Good guess, but sadly not it. These files existed at the time the errors were…

    2 years ago

  • Posted a reply to 404s delivered for existing .jpg files, on the site WordPress Support Forums:
    Yes, the 404s are reflected in both the raw web server logs, and in the…

    2 years ago

  • Posted a reply to 404s delivered for existing .jpg files, on the site WordPress Support Forums:
    Really? Nobody has seen this in their logs?

    2 years ago

  • Created a topic, 404s delivered for existing .jpg files, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Viewing log "Details" generates 404 error, on the site WordPress Support Forums:
    I'll add that this is happening only on a Windows 8 Metro version of IE.…

    2 years ago

  • Created a topic, Viewing log "Details" generates 404 error, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to 404 lockouts NOT working (weird, huh?), on the site WordPress Support Forums:
    Problem seems resolved through complete uninstall and reinstall/reconfigure of IThemes security. Install corruption maybe?

    2 years ago

  • Posted a reply to Brute Force protection doesn't appear to work, on the site WordPress Support Forums:
    Hey guys - I noticed tonight that file change detection wasn't working either. That was…

    2 years ago

  • Posted a reply to Brute Force protection doesn't appear to work, on the site WordPress Support Forums:
    More things that don't work: Knowing that the versions of everything could be the same…

    2 years ago

  • Posted a reply to Brute Force protection doesn't appear to work, on the site WordPress Support Forums:
    Well, separately, he did ask me to do the no-plugin test. It didn't work. I…

    2 years ago

  • Posted a reply to Brute Force protection doesn't appear to work, on the site WordPress Support Forums:
    Hey - I am having this same issue as well. But I first noticed it…

    2 years ago

  • Posted a reply to 700 email notifications of one lockout, on the site WordPress Support Forums:
    Hey, you guys are lucky. I don't even get the emails... 404 detection is not…

    2 years ago

  • Created a topic, 404 lockouts NOT working (weird, huh?), on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to First Login Attempt Always Fails, on the site WordPress Support Forums:
    I got a little further before I gave up... The problem seems to come when…

    2 years ago

  • Posted a reply to First Login Attempt Always Fails, on the site WordPress Support Forums:
    OK. At the rate I'm going, I'll have this figured out before anyone responds. The…

    2 years ago

  • Posted a reply to First Login Attempt Always Fails, on the site WordPress Support Forums:
    Just realized my initial description may not have been entirely clear. When the first login…

    2 years ago

  • Created a topic, First Login Attempt Always Fails, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Universal Analytics Not Working, on the site WordPress Support Forums:
    OK. Have to admire the collaboration on this one. Thanks to the both of you!

    3 years ago

  • Posted a reply to Universal Analytics Not Working, on the site WordPress Support Forums:
    Removed GoogleAnalyticsObject from the exclude list and added your new version. Everything seems to work…

    3 years ago

  • Posted a reply to Universal Analytics Not Working, on the site WordPress Support Forums:
    OK. Added "GoogleAnalyticsObject" to the exclude list. The list now looks like this: s_sid,smowtion_size,sc_project,WAU_,wau_add,comment-form-quicktags,edToolbar,ch_client,GoogleAnalyticsObject Google…

    3 years ago

  • Posted a reply to Universal Analytics Not Working, on the site WordPress Support Forums:
    Peter - Thank you. I'm appropriately embarrassed now. I should have checked *all* the linked…

    3 years ago

  • Posted a reply to Universal Analytics Not Working, on the site WordPress Support Forums:
    I tried that initially. Just tried it again with the same result. Right now, I…

    3 years ago

  • Posted a reply to Universal Analytics Not Working, on the site WordPress Support Forums:
    Hi. Sorry, I've been out on vacation. I tried again. Didn't work. Here is what…

    3 years ago

  • Created a topic, Universal Analytics Not Working, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to 404 detection is not work, on the site WordPress Support Forums:
    404 logging stopped working with 3.6.5. 3.6.4 was the last version where it worked. Don't…

    3 years ago

  • Posted a reply to Version 3.6.5 Breaks 404 logging, on the site WordPress Support Forums:
    Dude, I agree that whitespace is not supposed to affect code execution in PHP. Apart…

    3 years ago

  • Posted a reply to Version 3.6.5 Breaks 404 logging, on the site WordPress Support Forums:
    The problem is not in the DB. I compared the DB tables for a working…

    3 years ago

  • Created a topic, Version 3.6.5 Breaks 404 logging, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to subscribe2 generating duplicate e-mails, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks again Matt. I like to think I'm pretty locked down, but it never hurts…

    3 years ago

  • Posted a reply to subscribe2 generating duplicate e-mails, on the site WordPress Support Forums:
    Well, as for my issue, I think it's solved - or at least, I've figured…

    3 years ago

  • Posted a reply to subscribe2 generating duplicate e-mails, on the site WordPress Support Forums:
    Too funny. That's what I get for reading logs in the middle of the night.…

    3 years ago

  • Posted a reply to subscribe2 generating duplicate e-mails, on the site WordPress Support Forums:
    I'm back. Haven't seen the problem in a while, but today I noticed what appeared…

    3 years ago