WordPress.org

Profiles

  • Member Since: April 6th, 2015
  • Find me on:
  • Posted a reply to Last update breaks testimonial slider, on the site WordPress.org Forums:
    I updated to WordPress 5.03 and Strong Testimonials 2.35 and it works. So WordPress 4.9.8…

    6 days ago

  • Posted a reply to Last update breaks testimonial slider, on the site WordPress.org Forums:
    I rolled the version back to 2.33 and it works fine. This particular view is…

    6 days ago

  • Posted a reply to Last update breaks testimonial slider, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, 2.35.

    6 days ago

  • Created a topic, Last update breaks testimonial slider, on the site WordPress.org Forums:
    The last update has broken my slider on the home page.…

    6 days ago

  • Created a topic, Powerful Plug-in for Custom Post Types, on the site WordPress.org Forums:
    Great support and helpful community!

    1 month ago

  • Posted a reply to find active plugins in multi-site environment, on the site WordPress.org Forums:
    I use "WDS Active Plugin Data". It wil show 3 different views of active plug-ins…

    2 months ago

  • Posted a reply to Social icons size become smaller after update, on the site WordPress.org Forums:
    I understand. I just have many sites that utilize this plug-in and going into each…

    4 months ago

  • Posted a reply to Social icons size become smaller after update, on the site WordPress.org Forums:
    My custom CSS was "on top" of what the plug-in output. So by using this…

    4 months ago

  • Posted a reply to Social icons size become smaller after update, on the site WordPress.org Forums:
    I noticed the CSS output is different from v2.0.1. This screwed up my custom CSS…

    4 months ago

  • Created a topic, Multisite compatible?, on the site WordPress.org Forums:
    If so, network activate it or are there special instru…

    6 months ago

  • Created a topic, Read More button inserted whether or not the content limit setting reached, on the site WordPress.org Forums:
    The "Read More" button is being rendered even if the c…

    8 months ago

  • Posted a reply to How to Create a Justified Image Grid Gallery, on the site WordPress.org Forums:
    I was able to get the style I needed by using: #envirabox-wrap #envirabox-content { border:…

    10 months ago

  • Posted a reply to How to Create a Justified Image Grid Gallery, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you. Some galleries aren't completely justified (the last row contain maybe 2 images and…

    10 months ago

  • Created a topic, How to Create a Justified Image Grid Gallery, on the site WordPress.org Forums:
    On this page you say the requirements for this style o…

    10 months ago

  • Posted a reply to Unlimited Galleries?, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks!

    10 months ago

  • Created a topic, Unlimited Galleries?, on the site WordPress.org Forums:
    Is there a gallery limit on the lite (free) version?

    10 months ago

  • Posted a reply to Custom Fields values not working correctly, on the site WordPress.org Forums:
    Done. Thanks.

    10 months ago

  • Created a topic, Custom Fields values not working correctly, on the site WordPress.org Forums:
    When I use the Phone custom field and select "US (999)…

    10 months ago

  • Created a topic, Google Plus Icon, on the site WordPress.org Forums:
    Is it me or do I still see the old small "g" Google Pl…

    10 months ago

  • Posted a reply to Reverse sort-order for cat display shortcode, on the site WordPress.org Forums:
    I would like to know how to reverse the order when using category also. No…

    10 months ago

  • Posted a reply to Adding CSS to widget in Grid mode, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks!

    10 months ago

  • Posted a reply to Adding CSS to widget in Grid mode, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you. This is in a multisite environment. By adding this filter and define action…

    10 months ago

  • Created a topic, Adding CSS to widget in Grid mode, on the site WordPress.org Forums:
    When I add a custom CSS class to a widget in grid mode…

    10 months ago

  • Posted a reply to Slide Anything has conflict with WP Smush Pro, on the site WordPress.org Forums:
    They do have a free version but not sure if it will produce the problem.…

    1 year ago

  • Created a topic, Slide Anything has conflict with WP Smush Pro, on the site WordPress.org Forums:
    With WP Smush Pro activated, it throws script errors w…

    1 year ago

  • Posted a reply to Hidden inline DIV not opening on Android and iPhone, on the site WordPress.org Forums:
    I see what you mean now. Ok, I will contact WPMUDEV.

    1 year ago

  • Posted a reply to Hidden inline DIV not opening on Android and iPhone, on the site WordPress.org Forums:
    When I looked at the source on Android at the bottom it had the cache…

    1 year ago

  • Posted a reply to Hidden inline DIV not opening on Android and iPhone, on the site WordPress.org Forums:
    Hello I cleared the Hummingbird cache and minify is not activated. When I bring up…

    1 year ago

  • Created a topic, Hidden inline DIV not opening on Android and iPhone, on the site WordPress.org Forums:
    Opening hidden inline content used to work with mobile…

    1 year ago

  • Posted a reply to Pagination (WordPress Standard) not working because of no trailing slash, on the site WordPress.org Forums:
    One other thing...is it possible to include the Previous and Next Page buttons too?

    1 year ago

  • Posted a reply to Pagination (WordPress Standard) not working because of no trailing slash, on the site WordPress.org Forums:
    Awesome. Works great. Thanks so much!

    1 year ago

  • Created a topic, Pagination (WordPress Standard) not working because of no trailing slash, on the site WordPress.org Forums:
    My permalinks are set up with no trailing slash (domai…

    1 year ago

  • Posted a reply to Keeps wanting to update after updating to 2.7, shows 2.05, on the site WordPress.org Forums:
    Nevermind, I see similar post that resolved the issue by doing just that.

    1 year ago

  • Created a topic, Keeps wanting to update after updating to 2.7, shows v2.05, on the site WordPress.org Forums:
    I had to manually go in and change the version number …

    1 year ago

  • Posted a reply to Deletes first character of permalink on initial save, on the site WordPress.org Forums:
    Seems to work fine now. Thanks for your time and effort on this.

    1 year ago

  • Posted a reply to Deletes first character of permalink on initial save, on the site WordPress.org Forums:
    It's not Genesis. I find when I put a structured tag like %postname% in for…

    2 years ago

  • Posted a reply to Deletes first character of permalink on initial save, on the site WordPress.org Forums:
    Still does it with a completely blank site. The only thing I have not mentioned…

    2 years ago

  • Posted a reply to Deletes first character of permalink on initial save, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, it deletes the first character of pages and custom posts, but not normal posts,…

    2 years ago

  • Posted a reply to Deletes first character of permalink on initial save, on the site WordPress.org Forums:
    It still deletes the first character as before. Sorry.

    2 years ago

  • Posted a reply to Genesis Featured Posts Widget, on the site WordPress.org Forums:
    This is great! Good job. A few observations. This totally replaces the original Genesis Featured…

    2 years ago

  • Created a topic, Genesis Featured Post Widget, on the site WordPress.org Forums:
    Any way this could work with the Genesis Featured Post…

    2 years ago

  • Created a topic, Custom URL for logo or right side item, on the site WordPress.org Forums:
    Perhaps a feature you may want to add is the ability t…

    2 years ago

  • Posted a reply to Doesn’t Render HTML output?, on the site WordPress.org Forums:
    Found my error. I did not include the ID identifier (#) for the menu I…

    2 years ago

  • Created a topic, Doesn’t Render HTML output?, on the site WordPress.org Forums:
    Using a fork of the Genesis Outreach theme. I can see …

    2 years ago

  • Posted a reply to Containing DIV element in slideshow gets “width: 0”, on the site WordPress.org Forums:
    I found that the widget had a "float: left" on it. When I removed the…

    2 years ago

  • Created a topic, Containing DIV element in slideshow gets “width: 0″”, on the site WordPress.org Forums:
    A "width: 0" gets added on the ".testimonial.t-slide" …

    2 years ago

  • Posted a reply to “Show Controls” not working?, on the site WordPress.org Forums:
    The only controls I see are the dots. I've seen other sliders where they specify…

    2 years ago

  • Posted a reply to “Show Controls” not working?, on the site WordPress.org Forums:
    Also, it's not adaptive height. Because of this? .lSSlideOuter .lSPager, .lSSlideOuter .lightSlider { height: 100%…

    2 years ago

  • Created a topic, “Hide Controls” not hiding controls, on the site WordPress.org Forums:
    Using it on Genesis Digital theme. When selecting "Yes…

    2 years ago

  • Created a topic, Deletes first character of permalink on initial save, on the site WordPress.org Forums:
    On the first save of custom post, it deletes the first…

    2 years ago