WordPress.org

Profiles

  • Member Since: November 28th, 2009
  • @thebrandon on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Keywords not showing up, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Plugin: Yoast meta keywords not showing up, on the site WordPress Support Forums:
    Thank you.

    4 years ago

  • Created a topic, Plugin: Yoast meta keywords not showing up, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Recursively set the max image width?, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to Site breaks when "Reading" settings are changed, on the site WordPress Support Forums:
    Safari kicks back an infinite loop error.

    6 years ago

  • Posted a reply to Site breaks when "Reading" settings are changed, on the site WordPress Support Forums:
    Okay so I made a page.php file and it still breaks. Even if I set…

    6 years ago

  • Posted a reply to Site breaks when "Reading" settings are changed, on the site WordPress Support Forums:
    I'll give that a shot. I'm straying a bit off topic now. Is it okay…

    6 years ago

  • Posted a reply to Site breaks when "Reading" settings are changed, on the site WordPress Support Forums:
    Do you have any other recommended reading for theme development? I have programmed about 20-30…

    6 years ago

  • Posted a reply to Site breaks when "Reading" settings are changed, on the site WordPress Support Forums:
    Thank you very much, esmi.

    6 years ago

  • Posted a reply to Site breaks when "Reading" settings are changed, on the site WordPress Support Forums:
    Alright thanks, esmi. I will give it a shot. So when it is set to…

    6 years ago

  • Posted a reply to Site breaks when "Reading" settings are changed, on the site WordPress Support Forums:
    Okay so if I haven't made a page.php file, that's why it's breaking eh?

    6 years ago

  • Posted a reply to Site breaks when "Reading" settings are changed, on the site WordPress Support Forums:
    I read over it and I feel I have done those things, yeah.

    6 years ago

  • Posted a reply to Site breaks when "Reading" settings are changed, on the site WordPress Support Forums:
    Can you be more specific about what on my site isn't working? I'm not sure…

    6 years ago

  • Created a topic, Site breaks when "Reading" settings are changed, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to Theme broken: too many redirects, on the site WordPress Support Forums:
    Well I imagine it's a theme issue. That's why I posted the template code. The…

    6 years ago

  • Created a topic, Theme broken: too many redirects, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to Have "posts" only appear on a specific "page", on the site WordPress Support Forums:
    Yes. Even using the default WP theme it happens.

    6 years ago

  • Posted a reply to Have "posts" only appear on a specific "page", on the site WordPress Support Forums:
    wp_debug is the name of the folder I have it in. That's just my wordpress…

    6 years ago

  • Posted a reply to Have "posts" only appear on a specific "page", on the site WordPress Support Forums:
    I set the index to what you posted. Still gives the same error: Safari can’t…

    6 years ago

  • Posted a reply to Have "posts" only appear on a specific "page", on the site WordPress Support Forums:
    Will do. Sorry about that. I'm used to the code tags having a height.

    6 years ago

  • Posted a reply to Have "posts" only appear on a specific "page", on the site WordPress Support Forums:
    Header.php: <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html;…

    6 years ago

  • Posted a reply to Have "posts" only appear on a specific "page", on the site WordPress Support Forums:
    When I do what you said, I get this error: Safari can’t open the page.…

    6 years ago

  • Created a topic, Have "posts" only appear on a specific "page", on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to Short Code Problem (Not parsing?), on the site WordPress Support Forums:
    Also, these are the plugins I am using: Akismet All in One SEO Pack Bad…

    7 years ago

  • Posted a reply to Short Code Problem (Not parsing?), on the site WordPress Support Forums:
    I forgot to mention. This is for the site http://nwflaa.com Right now I have a…

    7 years ago

  • Created a topic, Short Code Problem (Not parsing?), on the site WordPress Support Forums

    7 years ago