WordPress.org

Profiles

Profile picture of
  • Member Since: December 13th, 2005
  • Find me on:

  • Created a topic, Upgrade from 5.3.2 > 5.3.3 broke my blog, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Tweetbacks-Plugin generates wrong short-URLs...", on the site WordPress Support Forums:
    Hm, may be this is why so many people are complaining that the plugin never…

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Tweetbacks] Missing Tweetbacks", on the site WordPress Support Forums:
    Hey Joost - people are losing interest here! Any plans to improve the plugin? No…

    6 years ago

  • Created a topic, Finding Tweetbacks faster, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Tweetbacks] Does it get tweets on existing posts after install?", on the site WordPress Support Forums:
    My tweets have finally been pulled in. So it looks like you need to give…

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Google Analytics for WordPress] Tracking code appears twice", on the site WordPress Support Forums:
    I fixed it. wp_footer was being called twice in footer.php.

    6 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Google Analytics for WordPress] Tracking code appears twice, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Tweetbacks] Does it get tweets on existing posts after install?", on the site WordPress Support Forums:
    Does it take long to do this? Just wondering why this tweet hasn't been picked…

    6 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Tweetbacks] Does it get tweets on existing posts after install?, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "Permalinks work for posts but not for pages", on the site WordPress Support Forums:
    I seem to have fixed it by changing the Blog URI to http://www.beeston.me.uk/blog and removing…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Permalinks work for posts but not for pages", on the site WordPress Support Forums:
    I have set the WordPress URI to be http://www.beeston.me.uk/blog and the Blog URI to be…

    9 years ago

  • Created a topic, Permalinks work for posts but not for pages, on the site WordPress Support Forums

    9 years ago

  • Posted a reply to "Page links not working when WordPress in subdirectory", on the site WordPress Support Forums:
    I've fixed it with a 301 redirect, but the link is still wrong. If anyone…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Page links not working when WordPress in subdirectory", on the site WordPress Support Forums:
    I think we have crossed wires here. I understand that pages will be in the…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Page links not working when WordPress in subdirectory", on the site WordPress Support Forums:
    Why would this one work differently? Well, that's the question I'm asking. I've spent 3…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Page links not working when WordPress in subdirectory", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, I did follow the guide, and the rest of the site works just fine.…

    9 years ago

  • Created a topic, Page links not working when WordPress in subdirectory, on the site WordPress Support Forums

    9 years ago

  • Posted a reply to "Theme editor deletes file content", on the site WordPress Support Forums:
    OK, not to worry. Thanks for your help anyway. I'll just use a text editor…

    10 years ago

  • Posted a reply to "Theme editor deletes file content", on the site WordPress Support Forums:
    I tried that, and a reinstall, but I'm suffering from the same problem. Any other…

    10 years ago

  • Created a topic, Theme editor deletes file content, on the site WordPress Support Forums

    10 years ago