WordPress.org

Profiles

theAlpinePress

Profile picture of theAlpinePress
  • Member Since: August 10th, 2012
  • Find me on:

  • Committed [1122996] to Plugins Trac:
    Readme

    2 months ago

  • Committed [1122994] to Plugins Trac:
    Readme

    2 months ago

  • Committed [1122992] to Plugins Trac:
    Small Fix

    2 months ago

  • Created a topic, Fantastic, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "error after upgrade to wordpress 4.0", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, I am really sorry to hear that you are experiencing problems with the plugin.…

    9 months ago

  • Posted a reply to "PHP Fatal Error: PhotoTileForFlickrPrimary non found", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, I hadn't updated the Pinterest of Tumblr versions yet. Try now.

    9 months ago

  • Committed [968497] to Plugins Trac:
    Move file loading

    9 months ago

  • Committed [968496] to Plugins Trac:
    Move file loading

    9 months ago

  • Posted a reply to "PHP Fatal Error: PhotoTileForFlickrPrimary non found", on the site WordPress Support Forums:
    Does the error message tell you the file or line at which the error is…

    9 months ago

  • Posted a reply to "PHP Fatal Error: PhotoTileForFlickrPrimary non found", on the site WordPress Support Forums:
    I am not exactly sure what the problem is, but I just released an update…

    9 months ago

  • Committed [966790] to Plugins Trac:
    Change to file loading sequence

    9 months ago

  • Posted a reply to "Error Log: PHP Fatal error: Class 'PhotoTileForInstagramPrimary' not found in /", on the site WordPress Support Forums:
    I am not exactly sure what the problem is, but I just released an update…

    9 months ago

  • Committed [966789] to Plugins Trac:
    Changed files loading sequence

    9 months ago

  • Committed [954857] to Plugins Trac:
    Remove var_dump

    10 months ago

  • Committed [954856] to Plugins Trac:
    Illegal string offset fix

    10 months ago

  • Posted a reply to "Instagram feed not found error", on the site WordPress Support Forums:
    pfwondersalve, The problem is that you are using the "User Tag" option. The plugin can…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Two bugs found in 1.2.6.5", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you! I have applied and submitted your fixes. I think the <p> issue is…

    11 months ago

  • Committed [942396] to Plugins Trac:
    JS fix

    11 months ago

  • Posted a reply to "Plugin conflict with contact forms", on the site WordPress Support Forums:
    You are not the first person to notice a conflict with contact form plugins. Unfortunately,…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Instagram feed not found error", on the site WordPress Support Forums:
    I have updated the plugin with a small change. I have not been able to…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Instagram feed not found error", on the site WordPress Support Forums:
    @ charlesspot and cissi.wong: The problem is that Instagram is not giving you access to…

    1 year ago

  • Posted a reply to "No longer showing up", on the site WordPress Support Forums:
    Can you describe the problem? Have you tried deleting the user and going through the…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Instagram Feed not Found error", on the site WordPress Support Forums:
    The problem is that Instagram is not giving you access to whatever you are requesting.…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Mega Menu not working in Safari with Alpine Instagram widget activated", on the site WordPress Support Forums:
    Are you talking about the top menu? I checked it in Safari. The menu seems…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Mega Menu not working in Safari with Alpine Instagram widget activated", on the site WordPress Support Forums:
    Would you mind sending a link?

    1 year ago

  • Posted a reply to "Instagram feed not found error", on the site WordPress Support Forums:
    Hello everyone, Can someone please delete and reinstall the plugin and then send the output…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Empty title tags when Widget title is empty", on the site WordPress Support Forums:
    I agree. I will add it to the next update. Eric

    1 year ago

  • Posted a reply to "Custom Lightbox "rel" not working for widget", on the site WordPress Support Forums:
    I am really sorry for the delayed response. Could you tell me which style you…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Instagram feed not found error", on the site WordPress Support Forums:
    It sounds like the server your website is hosted on has been blocked from Instagram.…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Instagram feed not found error", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for letting me know. I assume you are using a shared server and perhaps…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Instagram feed not found error", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry for the delayed response. Are you still getting this message? A 500 error code…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Top of my images are being cut off", on the site WordPress Support Forums:
    You can adjust the aspect ratio of the large gallery image. To prevent the top…

    1 year ago

  • Posted a reply to "404 error page after using Method 2 and clicking Store User information", on the site WordPress Support Forums:
    I am really sorry, but I cannot think of anything. The "store user information" button…

    1 year ago

  • Posted a reply to "no plugin - error message on latest update", on the site WordPress Support Forums:
    I have not seen that error before. Could you try and edit the plugin by…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Kindly update your documentation", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry about that and thank you for finding the correction. Eric

    1 year ago

  • Posted a reply to "Instagram feed not found error", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, there is not currently a way to show the user, but I do think…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Parse error: syntax error, unexpected '<' in */alpinebot-primary.php(380)", on the site WordPress Support Forums:
    I am really sorry you are experiencing so much trouble. Working with WordPress should be…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Parse error: syntax error, unexpected '<' in */alpinebot-primary.php(380)", on the site WordPress Support Forums:
    Are you still getting that message? That error is the reason for the most recent…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Trying to display captions and entire site crashed", on the site WordPress Support Forums:
    No problem. I have crashed my websites many times.

    1 year ago

  • Posted a reply to "Parse error: syntax error, unexpected '<' in */alpinebot-primary.php(380)", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, an Internal Server Error is beyond my control. It sounds like the server hosting…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Trying to display captions and entire site crashed", on the site WordPress Support Forums:
    Oh no. You should be able to log into your hosting provider and change/remove the…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Instagram feed not found error", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, I checked your website and saw the problem you described on the Driver page.…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Cache using get/set_transient instead of writing to a file.", on the site WordPress Support Forums:
    I have added get_transient to update 1.2.7. You are certainly right. It is much faster.…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Parse error: syntax error, unexpected '<' in */alpinebot-primary.php(380)", on the site WordPress Support Forums:
    Oh great :) Glad I could help. Cheer, Eric

    1 year ago

  • Posted a reply to "Parse error: syntax error, unexpected '<' in */alpinebot-primary.php(380)", on the site WordPress Support Forums:
    Also, I added another check to the Plugin Tools page, if you wouldn't mind deleting…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Parse error: syntax error, unexpected '<' in */alpinebot-primary.php(380)", on the site WordPress Support Forums:
    Have you tried method 2 for adding users? It sounds to me like your server…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Instagram feed not found error", on the site WordPress Support Forums:
    Can you please try the new update? I have also added a "Plugin Tools" page…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Parse error: syntax error, unexpected '<' in */alpinebot-primary.php(380)", on the site WordPress Support Forums:
    Can you please try the new update? I have also added a "Plugin Tools" page…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Instagram feed not found error", on the site WordPress Support Forums:
    That is strange. I'll try to look into it. Best, Eric

    1 year ago

  • Posted a reply to "Parse error: syntax error, unexpected '<' in */alpinebot-primary.php(380)", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for letting me know. Yes, it looks like Instagram went down for a bit.…

    1 year ago