WordPress.org

Profiles

thatruth2006

Profile picture of thatruth2006
  • Member Since: June 7th, 2009
  • @thatruth2006 on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to version 3.01 updated buttons missing, on the site WordPress Support Forums:
    This one had me a bit worried but deactivating and reactivating fixed the issue. Would…

    2 years ago

  • Created a topic, Can't reconnect Jetpack Jetpack could not contact WordPress.com: register_http_, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Abandoned?, on the site WordPress Support Forums:
    Yes, though it looks like it has been dropped from a support perspective, looking for…

    3 years ago

  • Posted a reply to Twitter sharing button loads incorrectly, on the site WordPress Support Forums:
    Now I can't get the Twitter button to work at all.

    3 years ago

  • Posted a reply to JW Player slowing down WordPress 3.5 Media Manager, on the site WordPress Support Forums:
    Absolutely, using the latest version of WordPress and the plugin. I think there still may…

    4 years ago

  • Created a topic, JW Player slowing down WordPress 3.5 Media Manager, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Autopost to Facebook Pages not working after 2 hours, on the site WordPress Support Forums:
    I'm trying it myself, will see what happens.

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Facebook] Object at URL ... of type 'article' is invalid ... multiple 'og:ur, on the site WordPress Support Forums:
    @sadbutmadlad I don't think its a conflict with Yoast, I'm using it too and though…

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Facebook] Debug info, on the site WordPress Support Forums:
    I was wondering about this too.

    4 years ago

  • Posted a reply to Anticipating Transfer Dev Site to Live Site, on the site WordPress Support Forums:
    I'm going to suggest you look into BackupBuddy, I have a few folks who say…

    5 years ago

  • Posted a reply to W3 Cache blew out my admin, on the site WordPress Support Forums:
    The quickest way to get you back and running I think would be to rename…

    5 years ago

  • Posted a reply to blog/picture icon, on the site WordPress Support Forums:
    Check out, http://en.forums.wordpress.com/topic/changing-the-favicon. Just FYI, this is the .org site for self hosted WordPress sites,…

    5 years ago

  • Posted a reply to Relative/absolute URLs and developing a site, on the site WordPress Support Forums:
    This is a question that I know a lot of folks have been struggling with…

    5 years ago

  • Posted a reply to Embed youtube does not work, on the site WordPress Support Forums:
    Going to agree with ipstenu there, something is going on with the permissions in your…

    5 years ago

  • Posted a reply to Embed youtube does not work, on the site WordPress Support Forums:
    Then it could possibly be a setting with your companies firewall or content management policies.…

    5 years ago

  • Posted a reply to Permalinks - only default works, tried everything!, on the site WordPress Support Forums:
    Hmmm, that is a tough one without being able to see it. If mod_rewrite is…

    5 years ago

  • Posted a reply to Embed youtube does not work, on the site WordPress Support Forums:
    @ipstenu you are correct it can embed itself as a link which would cause it…

    5 years ago

  • Posted a reply to I tested a new theme out and it made my favicon related to it, on the site WordPress Support Forums:
    By default, if your favicon.ico file is in the root then it should automatically show…

    5 years ago

  • Posted a reply to Embed youtube does not work, on the site WordPress Support Forums:
    It shouldn't matter, as long as he has it on its own line and doesn't…

    5 years ago

  • Posted a reply to Permalinks - only default works, tried everything!, on the site WordPress Support Forums:
    It's an apache module, your host should be able to enable it if it isn't…

    5 years ago

  • Posted a reply to Possible to Change Single Page Colour?, on the site WordPress Support Forums:
    Yeah like esmi said, its going to be CSS and lots of times that function…

    5 years ago

  • Posted a reply to Permalinks - only default works, tried everything!, on the site WordPress Support Forums:
    Have you tried just blowing up the install and doing it over. Also you need…

    5 years ago

  • Posted a reply to Embed youtube does not work, on the site WordPress Support Forums:
    This code works, you just have to make sure you put it on its own…

    5 years ago

  • Posted a reply to External links won't work.., on the site WordPress Support Forums:
    Yeah, I have seen this issue a few times, it all has to do a…

    5 years ago

  • Posted a reply to Insert Gallery, on the site WordPress Support Forums:
    This would be a function of your theme, it would probably be defined somewhere in…

    5 years ago

  • Posted a reply to Site is down but I can still access admin panel., on the site WordPress Support Forums:
    You would have to just keep track as you are updating them, I tend not…

    5 years ago

  • Posted a reply to Site is down but I can still access admin panel., on the site WordPress Support Forums:
    Yeah, in cases like this focus on the most recently updated plugins. You don't have…

    5 years ago

  • Posted a reply to Site is down but I can still access admin panel., on the site WordPress Support Forums:
    Resolved on my part, it was an issue with "Secure WordPress" not updating properly. I…

    5 years ago

  • Posted a reply to Site is down but I can still access admin panel., on the site WordPress Support Forums:
    My site is down too, I just updated a few plugins, secure wordpress, feedburner and…

    5 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: ProPlayer] [Plugin: Proplayer] vimeo error "Video not found or access denied"??, on the site WordPress Support Forums:
    I just put in Proplayer and was getting the same error. I figured it out…

    6 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: W3 Total Cache] Header Expire, on the site WordPress Support Forums:
    How did you get all your mods turned on and eAccelerator enabled, I new to…

    6 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: W3 Total Cache] CSS not gzipping, on the site WordPress Support Forums:
    You seemt o know a lot about W3, I am trying to get it to…

    6 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: W3 Total Cache] - 500 Internal Server Error.., on the site WordPress Support Forums:
    Having same issue, as soon as I activate this plugin I get a content encoding…

    6 years ago

  • Posted a reply to Lost your password - doesn't work well, on the site WordPress Support Forums:
    what host are you using?

    7 years ago

  • Posted a reply to How do I change the name of my home page, on the site WordPress Support Forums:
    You want to go into the settings and then general tab and change it there,…

    7 years ago

  • Posted a reply to Page not loading completely due to flash.quantserve.com?, on the site WordPress Support Forums:
    Just went to it and its loading just fine for me. It's actually loading really…

    7 years ago

  • Posted a reply to inserting ads in "advertise here" blocks, on the site WordPress Support Forums:
    You should just have to put in the appropriate scripts provided by Google if you…

    7 years ago

  • Posted a reply to "more tag" not working on updated blog, custom theme..., on the site WordPress Support Forums:
    The thing is that the more thing doesn't have to do with index.php, but rather…

    7 years ago

  • Posted a reply to WordPress on Godaddy unbearably slow, on the site WordPress Support Forums:
    Guess I will chime in as well. I moved from Yahoo to GD and I…

    7 years ago

  • Posted a reply to Centered photos in the editor are aligned left in the blog, on the site WordPress Support Forums:
    Figured out what he did, I had the same problem. It requires that a bit…

    7 years ago

  • Posted a reply to wp doesn't send user registration email with password - godaddy, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, this helped me out greatly.

    7 years ago

  • Posted a reply to WordPress 2.8: Visual editor (articles and pages) is gone, on the site WordPress Support Forums:
    Whew, I dumped the turned off WP-Super Cache, dumped the cache in wordpress and in…

    7 years ago

  • Posted a reply to WordPress 2.8: Visual editor (articles and pages) is gone, on the site WordPress Support Forums:
    Having the same problem with FF 3.0.10 on my site, the visual editor is just…

    7 years ago

Plugins