WordPress.org

Profiles

terrykiwi

Profile picture of terrykiwi
  • Member Since: May 23rd, 2010
  • @terrykiwi on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, No CSS with W3TC, on the site WordPress.org Forums:
    I had to disable W3 Total Cache because some setting m…

    1 min ago

  • Posted a reply to Whitelisting IP Blocks, on the site WordPress Support Forums:
    I have reformatted the IP list from MaxCDN to suit Wordfence, according to the information…

    4 months ago

  • Posted a reply to Whitelisting IP Blocks, on the site WordPress Support Forums:
    Hmmm. They have some of the best reviews among their peers. And they're recommended by…

    4 months ago

  • Posted a reply to Whitelisting IP Blocks, on the site WordPress Support Forums:
    MaxCDN is a WP plugin that speeds up the site's loading time using Content Delivery…

    4 months ago

  • Created a topic, Whitelisting IP Blocks, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Broken links reported are not broken, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, error occurred while creating the CSS / JS minify cache: No sources, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Erro creating minfy cache, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to Falcon script not in page footer, on the site WordPress Support Forums:
    I have checked other browsers and also emptied cache. If Falcon doesn't support browser caching,…

    8 months ago

  • Posted a reply to Falcon script not in page footer, on the site WordPress Support Forums:
    Anybody? The speed tests I have done indicate that I should "leverage browser caching". I…

    8 months ago

  • Posted a reply to Falcon script not in page footer, on the site WordPress Support Forums:
    Very different! Here's the stuff about Wordfence. I don't see any specific mention of Falcon,…

    8 months ago

  • Created a topic, Totally awesome!, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, Falcon script not in page footer, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to Pages missing from page list, on the site WordPress Support Forums:
    I am aware of the fact that there is pagination, and the hidden pages are…

    8 months ago

  • Posted a reply to Pages missing from page list, on the site WordPress Support Forums:
    Yes @girlieworks, all the pages exist and I can find them with a search string,…

    8 months ago

  • Posted a reply to Pages missing from page list, on the site WordPress Support Forums:
    Not sure what you mean by "from the admin". I am logged in as Admin,…

    8 months ago

  • Created a topic, Pages missing from page list, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, Comments, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to Two Title Tags, on the site WordPress Support Forums:
    I checked the box "Force Rewrite..." and it fixed the issue. Thank you

    3 years ago

  • Posted a reply to Two Title Tags, on the site WordPress Support Forums:
    I disabled the plugin as you suggested, and it did correct the issue. Any idea…

    3 years ago

  • Created a topic, Two Title Tags, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Strange characters on end of URLs, on the site WordPress Support Forums:
    Thank you Jan & Rajesh. You were both correct. It is the Share This plugin…

    3 years ago

  • Posted a reply to Strange characters on end of URLs, on the site WordPress Support Forums:
    That's one of mine, but the issue is here: http://patiopads.com/blog It just started doing it.

    3 years ago

  • Created a topic, Strange characters on end of URLs, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to No more gallery!, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Erick, Mixed results,and inconsistent too! I activated optimzer again, and tried the different lightbox…

    3 years ago

  • Posted a reply to No more gallery!, on the site WordPress Support Forums:
    No response yet, but I did some testing: NexGen Gallery Optimizer causes images to load…

    3 years ago

  • Posted a reply to Known Plugin & Theme Conflicts with NextGEN 2.0, on the site WordPress Support Forums:
    NexGen Gallery Optimizer causes images to load solo (replaces the website) in the current browser…

    3 years ago

  • Posted a reply to No more gallery!, on the site WordPress Support Forums:
    Maybe I was mistaken about the WP version. It says I am using the latest…

    3 years ago

  • Created a topic, No more gallery!, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Schedule backup to my own server, on the site WordPress Support Forums:
    Maybe I misinterpreted what it says: "The plugin can backup your site's database (containing settings,…

    4 years ago

  • Posted a reply to Schedule backup to my own server, on the site WordPress Support Forums:
    It says that you CAN do it, but in the "Schedule" tab there are only…

    4 years ago

  • Created a topic, Schedule backup to my own server, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to UpdraftPlus not working, on the site WordPress Support Forums:
    I think you have confirmed my suspicion that the scheduler is broken. Is that something…

    4 years ago

  • Posted a reply to UpdraftPlus not working, on the site WordPress Support Forums:
    I have the log file that was emailed to me. How do I get it…

    4 years ago

  • Posted a reply to UpdraftPlus not working, on the site WordPress Support Forums:
    WP version 3.5.1 After clicking Backup All the screen went blank for just a few…

    4 years ago

  • Created a topic, UpdraftPlus not working, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Postie autocheck stoped working?, on the site WordPress Support Forums:
    Wayne, I have a suggestion that will help us both. Why don't I give you…

    4 years ago

  • Posted a reply to Postie autocheck stoped working?, on the site WordPress Support Forums:
    This was already set to FALSE. While in the file, I also changed the other…

    4 years ago

  • Posted a reply to Postie autocheck stoped working?, on the site WordPress Support Forums:
    OK, now I can't even use the manual post to get my emails into WP.…

    4 years ago

  • Posted a reply to Postie autocheck stoped working?, on the site WordPress Support Forums:
    OK, I updated Postie to 1.4.9 Still, whenever I click the "Save Changes" button, I…

    4 years ago

  • Posted a reply to Postie autocheck stoped working?, on the site WordPress Support Forums:
    Update: 1.4.8 did not bring in any emails. I deleted it and installed 1.4.3 per…

    4 years ago

  • Posted a reply to Postie autocheck stoped working?, on the site WordPress Support Forums:
    I updated to 1.4.8 through the plugins page, and I am still getting this error…

    4 years ago

  • Posted a reply to Postie autocheck stoped working?, on the site WordPress Support Forums:
    My mentor suggests going back to 1.4.3. Could you please provide a link to that…

    4 years ago

  • Posted a reply to Postie autocheck stoped working?, on the site WordPress Support Forums:
    Debug log not changed.

    4 years ago

  • Posted a reply to Postie autocheck stoped working?, on the site WordPress Support Forums:
    wp-config changed as directed. Here is content of debug.log: [08-Dec-2012 00:47:47] Postie: activiated [08-Dec-2012 00:47:47]…

    4 years ago

  • Posted a reply to Postie autocheck stoped working?, on the site WordPress Support Forums:
    New development: I turned on debug again, then went into Postie and changed the check…

    4 years ago

  • Posted a reply to Postie autocheck stoped working?, on the site WordPress Support Forums:
    Well I turned logging off as you instructed Wayne. I will turn it back on…

    4 years ago

  • Posted a reply to Postie autocheck stoped working?, on the site WordPress Support Forums:
    I used the Deactivate/Activate method: [08-Dec-2012 00:47:47] Postie: activiated [08-Dec-2012 00:47:47] Postie: Setting hourly cron…

    4 years ago

  • Posted a reply to Postie autocheck stoped working?, on the site WordPress Support Forums:
    Yes, that's there. What does that mean? Actually, the hourly one is there.

    4 years ago

  • Posted a reply to Postie autocheck stoped working?, on the site WordPress Support Forums:
    I upgraded to 1.4.7. Sorry Wayne, but still no luck @ 30 minutes. I also…

    4 years ago