WordPress.org

Profiles

tedinoz

Profile picture of tedinoz
  • Member Since: June 19th, 2006
  • @tedinoz on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Link from single template to list all related posts?", on the site WordPress Support Forums:
    Dunno if you still looking for a solution, but rroncero in Related post by specific…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Random Advertisement in dashboard....", on the site WordPress Support Forums:
    @designmodo. Yep, it's spam. This shows a profound lack of judgement on your part. This…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Issues with secondary author assigned to a post", on the site WordPress Support Forums:
    I'm guessing that you create the author box using a plugin - so that might…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Issues with secondary author assigned to a post", on the site WordPress Support Forums:
    I use this plugin extensively, but I don't display an "authors box", BUT I do…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Not working for large number of users", on the site WordPress Support Forums:
    Not sure if we're on the same wavelength, but I'm using this plugin and I…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Can't login to my site via /wp-admin/", on the site WordPress Support Forums:
    I don't know what #jesuscam saw ('Your site looks good today'), but there are no…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Localhost redirects to live site", on the site WordPress Support Forums:
    Until you click to view permalink settings?? Wow, that's weird. But you did SAVE the…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Localhost redirects to live site", on the site WordPress Support Forums:
    Righto... I've had this problem before, so it is fixable. 1 - Do you have…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Localhost redirects to live site", on the site WordPress Support Forums:
    rudym, some basics. 1 - Have you created a new database for your new client…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Got net::ERR_EMPTY_RESPONSE error while access wordpress css and js files", on the site WordPress Support Forums:
    Suggest you read this Support thread "Error 324 (net::ERR_EMPTY_RESPONSE): The server closed the connection without"

    10 months ago

  • Posted a reply to "Problem with installing new themes an pligin", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Samuel B I don't use wampserver, but I'll do my best to help. 1.…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Can't login to my site via /wp-admin/", on the site WordPress Support Forums:
    Elisabeth This sounds like it was a DNS propagation delay. I just checked the site…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Testing localhost installation Home page buttons point to wrong location", on the site WordPress Support Forums:
    I can think of a couple of possibilities. 1 - Login to the site and…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Default Apache message 'It works!' when starting wordpress on my localhost", on the site WordPress Support Forums:
    The obvious question to ask is, "what is the address for "DocumentRoot"?". Also, FWIW, if…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Localhost redirects to live site", on the site WordPress Support Forums:
    Most likely related to permalinks. What's your htaccess look like?

    10 months ago

  • Posted a reply to "Problem getting meta_value data from array", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Dunno whether you've solved this or not but just in case... I'm no expert…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Smart Wizard jQuery script within page", on the site WordPress Support Forums:
    I know it's been a long time since the original post but this might just…

    1 year ago

  • Created a topic, Clarification - DropBox backup Authentication, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Effective and very flexible, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "DB backup - fail when Compression interrupted by restart", on the site WordPress Support Forums:
    Hi I am going to close this item. Like many people, I have a development…

    1 year ago

  • Created a topic, Enhancement Request - Sort order on BackWPup Jobs List, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, DB backup - fail when Compression interrupted by restart, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "http not protected when running https", on the site WordPress Support Forums:
    The more I think about this, the more likely it is that my problem is…

    1 year ago

  • Created a topic, http not protected when running https, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, An invaluable lifesaver, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Reopened ticket #27983, in Core Trac:
    Attachment "Uploaded to" field doesn't change after removing it from post ...

    2 years ago

  • Posted a reply to "After setup - localhost displays errors", on the site WordPress Support Forums:
    As they say, "Google is your friend". Try this thread: https://wordpress.org/support/topic/fatal-error-wp-includesfunctionsphp?replies=6 Ted

    2 years ago

  • Posted a reply to "Need Lots of Help", on the site WordPress Support Forums:
    There are plenty of people (including me) who will be happy to help you but…

    2 years ago

  • Created a new ticket, #28663, in Core Trac:
    Media Library: List all attached posts/pages for each image

    2 years ago

  • Posted a reply to "JS error: Malformed response", on the site WordPress Support Forums:
    davemee - Have you seen this post? It sounds a lot like your problem and…

    2 years ago

  • Created a topic, As simple as can be, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Changelog for Plugin vn1.4?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Replied to an idea, WYSIWYG editor

    2 years ago

  • Created a new ticket, #27983, in Core Trac:
    Media Library screen not updated when Image is deleted from Post

    2 years ago

  • Posted a reply to "Codex:Media Library Screen - "Attached to" shd be "Uploaded to"", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks. I've updated the Codex page.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Codex: Media Library Screen-Missing Description", on the site WordPress Support Forums:
    You can edit this yourself :) And we encourage you to do to! Wow... As…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Un-attach post image attachments", on the site WordPress Support Forums:
    +1 for RichardMisencik's comments. It's the right place, but it's not going to be included.…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Media Library - "Uploaded to" faults", on the site WordPress Support Forums:
    "Uploaded to" = shows only one post, even though an image may be inserted into…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Media Library - "Uploaded to" faults", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, this is because the ajax doesn't reload. If you save the page and reopen…

    2 years ago

  • Created a topic, Media Library - "Uploaded to" faults, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Codex:Media Library Screen - "Attached to" shd be "Uploaded to", on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Codex: Media Library Screen-Missing Description, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Unable to connect to existing post", on the site WordPress Support Forums:
    Yep. Reinstall WP, disabled all plugins, reinstalled plugins one-by-one, etc, etc - sounds familiar. It…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Unable to connect to existing post", on the site WordPress Support Forums:
    OK. My bad. First up, you don't need to touch "/plugins/posts-to-posts/posts-to-posts.php" (or any of the…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Unable to connect to existing post", on the site WordPress Support Forums:
    alafrizr, I wouldn't be surprised if all the issues are related. Look in your text…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Unable to connect to existing post", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Sorry for not getting back sooner; I forget to request a reminder email. Anyway...…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Templates for Widgets not working", on the site WordPress Support Forums:
    Manijero.com 1 = Would you show your code for registration of the connection? Is this…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Templates for Widgets not working", on the site WordPress Support Forums:
    Manijero.com, could you be a bit more specific than "not working"? In any event, are…

    2 years ago

  • Posted a reply to "JS error: Malformed response", on the site WordPress Support Forums:
    Bummer... I have just (as in the last few days) finished debugging my own site…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Can the first footnote number on a page be >1?", on the site WordPress Support Forums:
    Look at the documentation under "Other Features"> "Paginated Posts". Insert a tag like this <!--startnum=5-->…

    2 years ago