WordPress.org

Profiles

  • Member Since: July 20th, 2014
  • Location: Denmark
  • Website: techthatworks.net
  • Find me on:

Bio

I love, Technology almost as much as I love bacon.! Owner of TechThatWorks.net Writes about Technology, gadgets, smartphones, tablets and WordPress.

  • Created a topic, Must have plugin for all WordPress blogs, on the site WordPress.org Forums:
    I had been struggling a while to make my blog running …

    2 months ago

  • Posted a reply to Error with initial loading web, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Are you using any cache plugin on your blog? You might want to flush…

    3 months ago

  • Posted a reply to New post only shows to logged in user, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Bart Have you been able to solve your issue?

    3 months ago

  • Posted a reply to New post only shows to logged in user, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Bart What is the Title/URL for your newest post? Is it only in recent…

    3 months ago

  • Posted a reply to Mobile Usability errors in Google Search Console, on the site WordPress.org Forums:
    Time for an update. It is now a week since I cleared all cache. Now…

    3 months ago

  • Posted a reply to MS Edge – Add Media in WordPress 5.4, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Hamelzm See message from Steve above. It is a known problem there are aware…

    3 months ago

  • Created a topic, MS Edge – Add Media in WordPress 5.4, on the site WordPress.org Forums:
    Hi After upgrading to WordPress 5.4 I am not able to …

    3 months ago

  • Created a topic, Has this plugin been abandoned?, on the site WordPress.org Forums:
    I used to love this plugin, but it seems like it is no…

    3 months ago

  • Posted a reply to Mobile Usability errors in Google Search Console, on the site WordPress.org Forums:
    I am using W3 total cache, maybe it is causing the issue. I have cleared…

    3 months ago

  • Created a topic, Mobile Usability errors in Google Search Console, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I am getting errors in Google Search Console unde…

    3 months ago

  • Posted a reply to site showing WP_Error::$ID, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I don't know if you have fixed the issue. The only error I see…

    3 months ago

  • Created a topic, Simple and clean plugin, on the site WordPress.org Forums:
    This plugin is very simple and clean. It gives great n…

    3 months ago

  • Created a topic, One plugin for all Google Services, on the site WordPress.org Forums:
    I have tested this plugin on my own blog and it works …

    3 months ago

  • Posted a reply to New update breaking my site css on admin side, on the site WordPress.org Forums:
    I have also upgraded to the newest version and I am also using w3 total…

    3 months ago

  • Posted a reply to New update breaking my site css on admin side, on the site WordPress.org Forums:
    I are using the new 1.6 version of Site Kit and I don't see this…

    3 months ago

  • Posted a reply to Submitted URL blocked by robots.txt, on the site WordPress.org Forums:
    Hi again Time for an update. http://www.techthatworks.net/tag/ and http://www.techthatworks.net/category/ can't stand alone, that is correct…

    3 months ago

  • Created a topic, Submitted URL blocked by robots.txt, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I have an issue with my Search Console telling me …

    3 months ago