WordPress.org

Profiles

  • Member Since: January 24th, 2015
  • Find me on:
  • Posted a reply to Allow viewer to hide selective columns, on the site WordPress.org Forums:
    Tried it. Still not clickable. :-( I also tried adding it to the "Additional CSS"…

    1 month ago

  • Created a topic, Love this plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Fantastic plugin and the extensions are well worth it.…

    1 month ago

  • Posted a reply to Allow viewer to hide selective columns, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks. I have installed the extension and most the buttons work. But the column visibility…

    1 month ago

  • Created a topic, Allow viewer to hide selective columns, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, There might be an extension for this but I've tr…

    1 month ago

  • Posted a reply to Fail to connect to mautic install due to bug, on the site WordPress.org Forums:
    You're right! I cleared the cache and the plugin worked. Sorry about the mixup.

    2 months ago

  • Created a topic, Fail to connect to mautic install due to bug, on the site WordPress.org Forums:
    I'm using PHP 7.0 with latest wordpress. I cannot conn…

    2 months ago

  • Posted a reply to Missing mautic tracking script on login/register pages, on the site WordPress.org Forums:
    p.s. I was following these instructions: https://mautic.com/help/use-mautic-wordpress/

    2 months ago

  • Created a topic, Missing mautic tracking script on login/register pages, on the site WordPress.org Forums:
    I'm trying to track new subscribers to my wordpress bl…

    2 months ago

  • Created a topic, Inaccurate, on the site WordPress.org Forums:
    There is a 10x difference with WordPress post count. I…

    3 months ago

  • Posted a reply to Forms do not work with https, on the site WordPress.org Forums:
    I found the error. I had https set everywhere EXCEPT in the plugin settings!

    6 months ago

  • Created a topic, Forms do not work with https, on the site WordPress.org Forums:
    It appears Mautic has some hard coded http requests in…

    6 months ago

  • Created a topic, Forms do not work with https, on the site WordPress.org Forums:
    I'm using Mautic with WordPress. I'm unable to display…

    6 months ago

  • Posted a reply to Doesn’t work with https, on the site WordPress.org Forums:
    I have the same problem. In the console I get this error: Mixed Content: The…

    6 months ago

  • Posted a reply to Yoast Vs Schema Plugin by Hesham, on the site WordPress.org Forums:
    I think I understand all you've said Hesham but I'm confused by this message in…

    12 months ago