WordPress.org

Profiles

tauraedgar

  • Member Since: November 7th, 2012
  • hong kong
  • digitaldevotee.com
  • @tauraedgar on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, cdn integration for cloudfront not working, on the site WordPress.org Forums:
    I would like to use your plugin as Google PageSpeed gi…

    22 hours ago

  • Posted a reply to Testing with same email, on the site WordPress.org Forums:
    @yikesitskevin thanks again for your good feedback. So today I spent 3 hours on a…

    4 months ago

  • Posted a reply to Testing with same email, on the site WordPress.org Forums:
    thanks again @yikesitskevin - appreciate your fast full answers! so here's the next weird step.…

    4 months ago

  • Posted a reply to Testing with same email, on the site WordPress.org Forums:
    thanks @yikesitskevin for your quick reply. that's the behaviour i want to stop ... the…

    4 months ago

  • Posted a reply to Testing with same email, on the site WordPress.org Forums:
    I have a similar issue. I have ensured that the two emails I am testing…

    4 months ago

  • Posted a reply to Success message / page extremely bare, on the site WordPress.org Forums:
    @mcsupport ok great - i've ticked "Use JavaScript Support?" in the mailchimp plugin settings and…

    5 months ago

  • Posted a reply to Success message / page extremely bare, on the site WordPress.org Forums:
    hi @mcsupport - the new version is an improvement in that the message appears on…

    5 months ago

  • Posted a reply to Success message / page extremely bare, on the site WordPress.org Forums:
    same here @mcsupport - i implemented that change but it had no visible effect. still…

    5 months ago

  • Posted a reply to Success message / page extremely bare, on the site WordPress.org Forums:
    Hi - The exact same thing is happening to me over the last couple versions…

    5 months ago

  • Posted a reply to Missing argument 3 for MailChimp_API::get(), on the site WordPress.org Forums:
    thanks @pcarvalho. i checked and it's there plugins/mailchimp/js/mailchimp.js. this is what it contains after the…

    6 months ago

  • Posted a reply to Missing argument 3 for MailChimp_API::get(), on the site WordPress.org Forums:
    just downloaded the new fix v1.5.5 @mcsupport @pccarvalho and i still get moved to a…

    6 months ago

  • Posted a reply to Missing argument 3 for MailChimp_API::get(), on the site WordPress.org Forums:
    sorry - i meant thanks @pcarvalho. do you know if that pushing to a white…

    6 months ago

  • Posted a reply to Missing argument 3 for MailChimp_API::get(), on the site WordPress.org Forums:
    thanks @surfingjeff - that worked so that now there is no error message. but it…

    6 months ago

  • Posted a reply to Missing argument 3 for MailChimp_API::get(), on the site WordPress.org Forums:
    i'm using php 5.6 btw

    6 months ago

  • Posted a reply to Missing argument 3 for MailChimp_API::get(), on the site WordPress.org Forums:
    thanks for all the advice but strangely i can't find that "public function get($endpoint, $count=10,…

    6 months ago

  • Posted a reply to MailChimp Plugin Error after submitting, on the site WordPress.org Forums:
    same problem for me - see other post

    6 months ago

  • Posted a reply to PHP Warning: Missing argument 3, on the site WordPress.org Forums:
    me as well - see other post

    6 months ago

  • Posted a reply to Warning Missing argument 3, on the site WordPress.org Forums:
    same here http://moxiefuture.com: Warning: Missing argument 3 for MailChimp_API::get(), called in /home/moxiefut/public_html/wp-content/plugins/mailchimp/mailchimp.php on line 841…

    6 months ago

  • Posted a reply to Update Will Not Install, on the site WordPress Support Forums:
    I also cannot install when updating from WP updates dashboard. FYI I originally installed plugin…

    1 year ago

  • Created a topic, custom css no longer working, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to registration shortcode not working, on the site WordPress Support Forums:
    thanks - i see that you updated the plugin and i am now able to…

    2 years ago

  • Created a topic, registration shortcode not working, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to coming soon always visible even when logged in, on the site WordPress Support Forums:
    Just figured it out. In wordpress settings > general menu I had my "site address…

    2 years ago

  • Posted a reply to coming soon always visible even when logged in, on the site WordPress Support Forums:
    btw, same results if i activate twenty fifteen theme or my premium theme.

    2 years ago

  • Created a topic, coming soon always visible even when logged in, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Custom Currency not diplaying in Shopping Cart, on the site WordPress Support Forums:
    FYI - just updated to new version of WooCommerce and the widget is showing USD…

    3 years ago

  • Posted a reply to Custom Currency not diplaying in Shopping Cart, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks. This version now shows shop / single prod / cart / checkout pages with…

    3 years ago

  • Posted a reply to Custom Currency not diplaying in Shopping Cart, on the site WordPress Support Forums:
    same here. also i can no longer add an additional currency to change the symbol.…

    3 years ago

  • Posted a reply to Making it work with woocommerce, on the site WordPress Support Forums:
    I also have WooCommerce and find that the signup fields for WP-Members automatically appears on…

    3 years ago

  • Created a topic, life saver, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to nSquared Classic not displaying correctly, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Katrina - maybe you can read my post again to get my question? It…

    4 years ago

  • Created a topic, drop down menu selection not working, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, anyway to allow social share?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, nSquared Classic not displaying correctly, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to I can't find custom variables in Analytics, on the site WordPress Support Forums:
    Yoast's app does create new areas of data in GA and we are saying his…

    4 years ago

  • Posted a reply to how to get addthis in sidebar widget, on the site WordPress Support Forums:
    or if they have a shortcode for addthis?

    4 years ago

  • Created a topic, how to get addthis in sidebar widget, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Featured Images Crop Size/location, on the site WordPress Support Forums:
    I had the same issue and was wondering if we could edit the CSS to…

    4 years ago

  • Posted a reply to Cannot restore site with backup files, on the site WordPress Support Forums:
    I resolved this by manually deleting the old version of the theme in FTP and…

    4 years ago

  • Posted a reply to Cannot restore site with backup files, on the site WordPress Support Forums:
    UPDATE: the only way I can get back to admin panel is by renaming the…

    4 years ago

  • Created a topic, Cannot restore site with backup files, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to set up issues, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Rob. I tested it in another installation with fewer plugins and the drop downs…

    4 years ago

  • Posted a reply to set up issues, on the site WordPress Support Forums:
    FYI this problem persists in Firefox, Chrome, and IE for multiple computers. Can't add new…

    4 years ago

  • Posted a reply to Activation Email Not Being Received, on the site WordPress Support Forums:
    We have the same issue at http://www.yoursoulfood.com/ where registered users just have activate their email…

    4 years ago

  • Posted a reply to any clash with plugin google-analytics-dashboard-for-wordpress?, on the site WordPress Support Forums:
    Still would like to know if there's anyway to use a plugin to show GA…

    4 years ago

  • Posted a reply to I can't find custom variables in Analytics, on the site WordPress Support Forums:
    I have the same problem Korros. I watched the video on the main page of…

    4 years ago

  • Posted a reply to Where does the data show up?, on the site WordPress Support Forums:
    yes you need to go to GA, watch video on the main page of this…

    4 years ago

  • Posted a reply to set up issues, on the site WordPress Support Forums:
    Hi - I've updated to new release and some issues are resolved but major one…

    4 years ago

  • Posted a reply to any clash with plugin google-analytics-dashboard-for-wordpress?, on the site WordPress Support Forums:
    Just in case there is I have deleted it for now. Still waiting for the…

    4 years ago

  • Created a topic, set up issues, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago